utorak , 16. jul 2019.
Home / Grupnjak / Bivši dečko

Bivši dečko

Sedela sam za kompjuterom i kucala seminarski rad. Bila sam veoma napeta jer se bližio ispitni rok, a vremena za učenje je bilo sve manje. Odjednom se začulo zvono na vratima. Otvorila sam i ugledala svog bivšeg momka. “Došao sam po svoje stvari”, rekao je. Pustila sam ga unutra i nastavila da radim (bila sam ljuta jer me je prevario i nisam želela da komuniciram).

Udubila sam se u kucanje dok je on prevrtao stvari po ormaru. U jednom trenutku prišao mi je s’ leđa i uhvatio me za grudi. Stezao ih je lagano i polako me ljubio po vratu. Osetila sam prijatnost i počela da vlažim. Setila sam se kako smo se jebali u svakom ćošku moga stana. Zavukao mi je ruku u gaćice i uvukao prst u picu.Stenjala sam prigušeno i želja za njegovim kurcem je postajala sve veća.

Uhvatio me je ispod pazuha i podigao, a zatim okrenuo i prislonio na zid. Svukao mi je trenerku i gaćice jednim potezom, savio me i gurnuo mi svoj, već nabrekli, kurac u pičku. Bio je tvrđi nego ikada. Jebao me je brzo i jako, nabijao ga do kraja, a posle nekoliko minuta me je bacio na krevet i polizao me, kao nikada do tada. Okrenuo me je u 69 i tako smo nastavili jos neko vreme. Svršavala sam na svakih nekoliko minuta, nisam mogla da se obuzdam i vrštala sam iz sveg glasa. Sisala sam njegov ogroman kurac kao bombonu.

U nekom trenutku vrata od stana su se otvorila i ušao je njegov najbolji drug (dogovorili su se prethodno da mu pomogne sa stvarima). Ne zna se ko je više bio zatečen- on ili ja. Gledao nas je nekoliko sekundi, a potom je skinuo pantalone i gaće i izvadio svoj kurac. To je bilo nešto najveće što sam u životu videla.

Približio ga je mojim ustim i rekao: “Puši, mala”. Nisam imala izbora. Primila sam ga u usta. Stenjao je: ” Ah, mala, pušiš najbolje!” Utom se moj bivši izvukao ispod mene i naguzio me.

Posle nekoliko minuta su me okrenuli- moj bivši je ležao, ja sam sedela na njemu, a njegov drug me je jebao u dupe. Nikada pre toga nisam primila dva kurca u isto vreme. Bilo je nezaboravno. Vrištala sam, suze su mi išle, a počkica je bila sve vlažnija. Svršila sam nebrojeno mnogo puta. Svršili su mi u usta i ja sam progutala njihove sperme. Na kraju smo se dogovorili da se ovo opet ponovi i znate šta, ponavlja se vešć godinu dana svaki drugi dan! Jebali su me večeras i opet će prekosutra, a tada će doći još dva njihova druga. Jedva čekam da me četiri kurca pojebu, jer mi ova dva već više nisu dovoljna!

Check Also

Kako sam iznenada izdrkao starijem muškarcu

Bili smo kućni prijatelji. Ja, moja supruga, stariji gospodin i njegova supruga. Dogodila se tragedija sa suprugom od starijeg gospodina i on je ostao sam. Utjehu smo tražili u ribolovu, i pričali o svemu i svačemu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *