ponedeljak , 14. oktobar 2019.
Home / Iskustva / Čika policajac

Čika policajac

Jednog lepog dana krenula sam po užinu, i na izlazu iz škole ugledala mladog, ambicioznog, naizgled nadarenog policajca. Odmah mi je zapao za oko, visok oko 180cm, nabildovan, sveže obrijan.

Pomislila sam može li nedelja bolje početi! Odmah mi je palo na pamet da učinim neki prekršaj. Uzela sam da tučem svoju najbolju drugaricu, bezobraznu Anu. Prvo me je čudno gledala, ali kada sam joj objasnila zašto je tučem pomogla mi je da budem uhapšena. Ubrzo je nastala gužva, a razredna mi je rekla da moram krenuti sa zgodnim policajcem u stanicu da dam izjavu.

Kada smo stigli u stanicu, dala sam svoje ime, dobro nisam baš rekla da sam bezobrazna Nina, ali sam se predstavila, rekla sam da sam Nikolina Nedeljkivić i da imam 18godina. Kada sam završila sa izjavom, zgodni čika se ponudio da me odbaci do kuće.

Usput sam počela da ga ispitujem kako je postao policajac i zašto je postao. Objasnio je da ga je oduvek uzbuđivalo hapšenje i taj adrenalin. Počeli smo da pričamo i o prvim ljubavima, i tu sam se ohrabrila i pitala ga da li je zauzet. Rekao je da nije i uzvratio pitanjem, a onda me je pitao da li želim da me obuči u pitanju seksa.

Zaustavio je kola, već sam osetila testosteron u vazduhu i rekla bih da je njegiv kurac bio podignut 100%. Bacio me je na zadnje sedište, vezao mi lisice.

Polako je počeo da mi skida gaćice, a potom i da ulazi u mene. Tih par minuta su bili najsavršeniji u mom životu. Nakon što je svršio, odbacio me je kući a u gaćice ubacio svoj broj i na rastanku nadam se da si naučila lekciju.

Ostali smo u kontaktu i sada se već redovno viđamo.

Check Also

Stranac sa interneta, devojka i ja

Napomena, ispovest je istinita. 2016.god. leto, Jun mesec, bilo je oko 22h, lezao sam i razmisljao o raznim temama, kako je devojka s kojom sam tada bio u vezi 3 godine, radila promociju(koju nisam odabravao), pocela je drmati me ljubomora, sta ako joj neko pridje razmisljao sam, stipne za guzu, muva je, to mi nije dalo mira, postao sam odjedanput "ljut" na nju sto radi te promocije iako zna da mi se to ne svidja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *