ponedeljak , 19. novembar 2018.
Home / Iskustva / Ispovest Milivoja iz Dugog Sela

Ispovest Milivoja iz Dugog Sela

Prije skoro 20 tak godina upiznali smo par s kojim se družimo evo već toliko dugo. Oni su iz okolice Koprivnice i nešto stariji od nas 65 god a mi oba 54 god.

Naše iskustvo nije samo sexualne prirode nego jedno istinsko prijateljstvo koje traje već evo skoro 20 godina. Htio bi naglasiti da je i to moguče ostvariti ako su ljudi normalni i samosvjesni.

Prvo smo upoznali gospodina preko ljubavnog oglasa koji smo mi dali a onda smo upoznali i njegovu gospođu i ostalu cijelu familiju kao i oni našu. Naravno niko nezna detalje kako smo se upoznali od ostale obitelji. To uspješno držimo za sebe tako dugo.

Mi imamo 4 djece. Tri sina i kčer i unuka od kčeri 7 mjeseci kao i oni koji su baka i djeda več  dugo. Neznam dali ima u Hrvatskoj jos neki parovi koji se tako dugo poznaju i održavaju tako bliske odnose ali evo ja  sam živi dokaz da se to može.

Check Also

Kako sam iznenada izdrkao starijem muškarcu

Bili smo kućni prijatelji. Ja, moja supruga, stariji gospodin i njegova supruga. Dogodila se tragedija sa suprugom od starijeg gospodina i on je ostao sam. Utjehu smo tražili u ribolovu, i pričali o svemu i svačemu.

One comment

  1. I sta je bilo dalje?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *