subota , 25. januar 2020.
Home / Kratke ispovesti / Komsija mi jebe mamu

Komsija mi jebe mamu

Evo kako izgleda kada od naših čitalaca dobijemo fantaziju, koja je sigurni smo čista laž, ali smo odlučili da je objavimo, čisto da vidite šta sve ljudi misle i pišu.

Zivim sa mamom u kuci, tata je u inostranstvu, a mama ima 42 godine lepe je gradje. Pre 7 meseci ulazim u kucu i cujem neke zvuke.

Ulazim u maminu spavacu sobu i vidim komsiju kako nabija mamu na njegov veliki debeli kurac, videli su me, nasmejali se i nastavili.

Ja uzimam telefon da slikam, da posaljem tati, komsija vidi sta cu, uzima baca mamu sa kurca, udara meni samar, nabija meni kurac u usta do kraja, nisam mogao da pricam. On mi je zapretio, mama se smejala i govorila njemu da sam ja mala picka.

To se tu zavrsilo, komsija je ozenjen, ima 3 dece, 2 sina i jednu cerku. Zena mu je bila kod njenih sa cerkom i mladjim sinom, a ovaj sin ima 18 godina, isto kao i ja.

Mama je isla stalno kod komsije na sex, gore je bio komsijin sin i oboica su je jebavali, dok nisam jedan dan ja otisao da zovem mamu da mi spremi da jedem. Hteo sam u skolu, usao sam gore, oboica su me bacili u spavacu, gde je bila gola mama i rekli mi skidaj se.

Naravno morao sam, komsijin sin mi je nabio kurac u guzu i poceo jebati. Bilo je oko 12h popodne, jebali su mene i mamu do 17h uvece, nisam ni u skoli bio.

Komsin sin je svrsio u mojoj mami i komsija i naterali su mene da joj svrsim picku, i tu smo zavrsili.

Mama i ja nismo mogli na noge da stojimo, jedva smo do kuce stigli. Utvrdilo se da je komsin sin napravio bebu mojoj mami, trenutno je 7 mesec a tata ne zna.

Check Also

Devojka sa chata

Obožavam sajt chaturbate, sjajnih modela ima, ali devojka sa pseudonimom Alycetn je nešto neverovatno. Četvrtkom oko 13h je na sajtu aktivna, to znam, i danas sam jedva čekao da se pojavi.

4 comments

  1. Baš ti verujem druže da si hteo da pošalješ slike ćaletu kako ti si mama kreše, da važi.
    Znaš druže i ja sam sin i moj ćale pečelbari u inostranstvu kao i očevi mojih ortaka, ali mi nikada nije padalo na pamet da mamu drukam kod ćaleta. Moj ćale je ljubomoran kao pseto, a moja mama je ekstra, ali brutalno ekstra riba. Ma šta riba,.. ribetina. Ćale nju nikada nije zasluživao. Međutim, komšija sa kojim smo mi od kad pamtim za sebe bili u svađi i sporili se oko neke zemlje i ograde, nekim čudom smuva moju mamu lepoticu i oni postanu redovni.
    Ovakva slična situacija je i kod mojih ortaka i mi stalno pričamo o tome, ali nikome od njih ne pada na pamet da druka svoju mamu kod ćalca.
    Ovog mog komšiju čak niko od nas nije voleo, a mama je uvek bila indiferentna ka tom sporu i komšiji uopšte. On je bio ružni, bogati gad koji je hteo da kupi našu kućicu da bi gradio neke lokale. Mama je dolazila u njegovu teretanu na fitnes, tu ju je i smuvao. Dok je ona pumpala guzu, on je pumpao nju. Vrlo vešto sam je prikrivao kod ćaleta i nikako nisam spominjao da odlazi kod komšije na fitnes. Inače su mnogo dobri u krevetu njih dvoje, dok sa mojim ćaletom i nije nešto. Tako ju je jednom prepumpao. Ćale je mislio da je njegovo, dok komšija nije počeo da se hvali okolo kako je napumpao moju mamu. Počele su žestoke svađe, razvod i parnica. Mama je negirala da je dete komšijino, kao i ja. Međutim komšija je insistirao. Tako se pod pritiskom rodbine i okolike mama preudala, ja sam pošao sa njom, a našu kuću je prodao sud i kupio je naravno komšija. Tako je dobio efikasan plac za poslovni prostor i moju mamu za rasplod.

  2. Slazem se u potpunosti sa tobom…bzv cinkariti..pogotovu mamu.Ja nisam imao tih stvari,ali i ja bih postupio kao ti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *