petak , 13. decembar 2019.
Home / Kratke ispovesti / Kratka ispovest: Ja i njena slika na krevetu

Kratka ispovest: Ja i njena slika na krevetu

Pročitao oglas, javio se i krene dopisivanje. Dodje do razmene slika. Uzbudjenje raste i nestade devojčica. Tajac, kao da je nikad nije bilo. Ostale slike i ja sam go na krevetu.

Gledam sliku ribice i jezikom obilazim oko nje, sisam klitoris, ovlazila si, ribica je spremna da ga primi, drhtiš ko prut na vetru.

Prodirem u dubinu tvoje utrobe, osecam da tlo podrhtava. Tvoja ribica ga guta, vulkan je proradio. Vadim ga da jezikom klitoris olizem.

Uzimas ga, skidas sa njega vrele sokove tvoje ribice, gutas ga. Temperatura tvog grla je identicna sa ribicom. Brkovi moji golicaju okolinu klitorisa. Uživam u sokovima vrelum. Ponovo je glavic na vratima raja, svom svojom dužinom prodire. Ti si u grču. Svršavaš.

Izbacuješ ga napolje da bi ga progutala, usna duplja prima moju vrelu spermu. Uživam u sokovima tvoje ribice. Oboje smo u grču, jeza prolazi našim telima.

Zagrljeni tonemo u san, do sutra novog uzbudjenja, do novog svršavanja.

Check Also

Kako sam izjebao Katarinu, crnu napaljenu drolju

Kada bi izlazio iz zgrade, često sam viđao zgodnu, crnu curu, onako jačih oblina i imala je frčkavu kosu. Svaki put gledao sam je u oči i ona se svaki puta nasmijala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *