utorak , 20. oktobra 2020.
Početna / Erotske priče / Muška sluškinja

Muška sluškinja

Kao i svaki dan, obavljao sam redovne kučne obaveze. Prao sam sudže, veš, brisao prašinu i sve što mi gospodarica naredi. Oko 12 sati me je nazvala gospodarica sa posla. Naredila mi je da uzmem ključ od stana njene rodzake i odem da uradim i pospremim sve što treba. Nije prvi put da njih dvije izidžu na kafu ili negdje odu, a ja ostanem da čistim i pospremam. Tako sam i sad, odveo djecu u školu i kod mame, a ja otišao u stan da čistim. Morao sam uključiti mašinu za veš, usisati, obrisati podove, prebrisati prašinu, složiti garderobu u ormaru i na kraju raširiti oprani veš.

Dok sam to sve uradio i njena rodzaka je došla s posla.
– Opa, jesi li gotova curice?
– Još malo. . . samo da raširim veš.
– Dobar si ti. . . ko bi sve to uradio, trebalo bi mi pola dana da sve to uradim. Ovako si ti zadužen za kučne poslove, a svakako se ne smiješ ni buniti kad ti gospodarica naredi. Sad če i ona sa posla pa češ nam napraviti kafu.
– Naravno. . . Odgovorio sam i izvadio veš iz mašine da raširim. Dok sam ja širio veš, stigla je i gospodarica. Pozdravile su se i poljubile u obraz. Ja sam kleknuo pred gospodaricu i poljubio je u stopala.
– Hej, pa nisi mene pozdravio kako priliči. . . reče njena rodžaka. Onda mi gospodarica pokaza prstom i ja sam se spustio na koljena da poljubim stopala njenoj rodžaki.
– Tako robe. . . sad nam napravi kafu i posluži nas.

Ustao sam, napravio kafu i servirao sve na poslužavnik. One su sjedile i cekale da im donesem kafu. Izvadile su cigarete iz torbe i naredile mi da im pripalim. Gospodarica mi je bacila upaljač na pod i ja sam se sageo da ga uzmem. Pripalio sam prvo gospodarici a onda i njenoj rodžaki. Donio sam i čistu pepeljaru. Gospodarica mi je naredila da kleknem i da joj masiram stopala. Dok su one pile kafu i razgovarale, ja sam gospodarici masira ostopala i mazio je po nogama. Komentarisale su kako sam pravi poslušni rob i smijale se mojoj poniznosti. Onda je gospodarica rekla sa osmjehom da ce me nagraditi.
– Hahaha, mogu da zamislim kakva če biti nagrada. . . rekla je njena rodžaka.
– Eh. . . vidječeš. . . curice, donesi mi moj ruksak!!
Donio sam ruksak, a gospodarica je izvadila kožni bič i umjetni dildo.
– Opa, baš češ ga nagraditi, hahaha. . .
– Robe, želiš li da te nagradim??

Nisam smio ništa drugo reči osim da želim, jer bi onda tek dobio batine i bio bi strogo kažnjen, a na kraju bi opet primio umjetni dildo u guzu. Zato sam rekao:
– Da gospodarice, želim da me nagradite. . .
– Jadničak, ne smije ni reči da ne želi. . . uzela me za bradu i podigla mi glavu smijuci se. . . – Pravi si jadničak, zaslužio si da budeš rob i kurvica.
– Skidaj se, naredila mi je gospodarica. . .
Sve sam skinuo i ostao sam potpuno go, samo sam imao metalni kavez za moj penis koji je bio zaključan.
Onda je gospodaricina rodžaka iz ormara izvadila haljinicu i naredila mi da je obučem. Zatim je uzela šminku i namazala mi karmin na usne, lajnerom mi je izvukla linije uz trepavice i stavila rumenilo.
– Hahahaha. . . divan si pičkice.

Opet su uzele cigarete i naredile mi da im pripalim. Onda su mi naredile da kleknem ispred njih i da otvorim usta. To su radile često, sjedile i pušile, a ja bi im koristio kao pepeljara. Morao sam sve da progutam. Razgovarale su, ponižavajuči me i smijuci mi se. Kad su završile, gospodarica mi je naredila da se namjestim na sve četiri, kao pas. Zadigla mi je haljinicu i pomazila me po guzi. Onda je uzela bič i počela prvo da me bičuje po guzi, a onda dalje i po ledjima. Njena rodžaka je zapalila cigaretu i sjela je na dvosjed ispred mene. Dimila mi je u lice, a umjetni dildo mi je gurala u usta. Morao sam da ližem i pušim umjetni, dok me gospodarica neprestano bičevala po guzi i ledjima.

Nakon nekog vremena zamjenile su uloge, pa je sad gospodarica sjedila i zapalila cigaretu, a njena rodzaka je uzela bič i počela da me bičuje. Morao sam da ih molim dok me bičuju i dok pušim i ližem umjetni. Jebuzovno su se smijale i uživale su u svojim ulogama nemilosnih gospodarica. Kad su me dobro namlatile, uzele su lubrikant i namazale mi guzu. Zatim je gospodarica uzela umjetni i prislonila mi ga na šupak. Naredila mi je da molim da me jebu. Cvilio sam i molio kao prava kurva, dok su one stajale sa umjetnim iznad mene. Gospodarica je počela da mi ga gura, na početku sam se opirao dok nije polako skliznuo u mene. Kasnije nije bilo svrhe opirati se jer me gospodarica pripremila i bez večih problema mi nabijala umjetni dildo u guzu. Dok su me jebale ja sam molio i preklinjao.

U medjuvremenu je rodžaki zazvonio telefon i ona se javila. Razgovarala je oko termina za uredjenje noktiju, jer se bavila manikurom. Kad je zavrsila razgovor rekla je da če doči neka njihova poznanica za pola sata da uredžuje nokte. Bilo mi je drago, jer sam mislio da če prestati sa bičevanjem i razvaljivanjem moje guze. Ali gospodarica reče da nema nikakvih problema i da ču ih ja služiti dok ona bude radila nokte.
– Pa svakako hoču da svi znaju kako ja imam vjernog roba i poslušu curicu. . . hahahaha. . . zato češ pičkice sad da pokažeš kakva si u javnosti. . .
– Naravno gospodarice, biče kako vi kažete. . .

Onda me gospodarica odvede u drugu sobu, sa umjetnim dildom u guzi, gdje mi je zavezala ruke iza ledja i noge oko zglobova, da slučajno ne bi mrdnuo. Kao da bi se i usudio onako obučen, izjeban i bičevan bilo šta i pokušati. Bilo me je strah i bio sam uplašen. Znao sam da me opet čeka neka gospodaricina igra kada dodje i njihova prijateljica. Samo sam razmišljao o tome kako ču što bolje i što poniznije služiti gospodaricu, njenu rodzaku i njihovu prijateljicu.
Nedugo zatim čulo se zvono na vratima. Gospodaricina rodžaka je otvorila i ušla je gospodja, njihova prijateljica. Poljubile su se i započele sa pričom. Ispitivale su jedna drugu, i moglo se zaključiti da se nisu dugo vidjele. Prijateljica je imala četrdeset i kusur godina i bila je razvedena. Onda su počele i priče oko muškaraca i teme u vezi zajedničkih prijateljica. Onda prijateljica upita gospodaricu šta je samnom, a gospodarica se nasmija. . .
– Ne želis da cujes i da znaš!?
– Haha, zašto misliš da ne želim?
– Eh draga moja, da znaš šta je napravila od svog muža, nikad ne bi povjerovala. . . hahaha, reče gospodaricina rodžaka
– Sad me baš zanima šta si mu napravila!?
– Dobro, ali pazi, sad ču ga zvati da dodže. . .
Ja sam se skamenio jer sam znao da če mi narediti da udžem u dnevnu sobu. Tako je i bilo.
– Dušo, dodži ovamo. . .

I ja sam onako zavezan, mic po mic ušao u dnevnu sobu. Kad su me ugledale počele su da vrište od smijeha. Ne zna se koja je bila glasnija. Kad su se smirile prijateljica je pitala gospodaricu:
– Šta je ovo?
Gospodarica mi je naredila da se predstavim.
– Ja sam rob i gospodaricina sluškinja. . .

Naredila mi je da kleknem i da poljubim stopala njenoj prijateljici, što sam bez pogovora učinio. Kako sam se sageo, gospodaricina rodžaka mi je digla suknjicu a ispod je virio umjetni dildo zabijen u moju guzu. Kad je to ugledala, pridošla gospodža nije mogla da vjeruje svojim očima.
– Pa šta ste to uradile jadnom čovjeku??
– Hahaha, on nije čovjek, sad ti je rekao da je on rob.

Bilo me je stid, ali sam bio uzbudžen i sretan što je gospodarica zadovoljna. Bio sam opčinjen i kao hipnotisan. Samo sam mislio kako ču što bolje služiti gospodarici i njenim hirovima.
Gospodarica je uzela bič i naredila mi da zauzmem položaj na sve četiri. Opet je počela sa bičevanjem, dok je njena rodžaka sjedila ispred i zapalila cigaretu. Isto je učinila i njihova prijateljica. Dok me je gospodarica bičevala po ranjenoj guzi, njena rodžaka me počela šamarati. Zabavljale su se, a onda se uključila i njihova prijateljica. Prvo me je natjerala da je molim pa je onda uzela bič od gospodarice i počela bez milosti da me bičuje po guzi i ledjima. Molio sam i preklinjao. Govorio da ču biti poslušan i ponizan, a one kao da su dobijale još veču želju i volju da me još više bičuju.

Buo sam sav crven i modar od batina. Guza me je bolila od umjetnog da nisam mogao sjesti. One su sjedile i pušile, dok sam ja na koljenima ljubio njihove štikle. Morao sam da se zahvaljujem što imam čast da budem rob i na usluzi damama kao što su one. Kad su odlučile da idemo kuči, gospodarica je rekla da če me odvesti tako obučenog i našminkanog, bez obzira što se nalazimo u samom centru. Osječao sam jos veču poniznost, a na licu gospodarice se vidjelo da uživa u moči i da joj uloga odlično pristaje. Na odlasku sam ponovno kleknuo i izljubio štikle damama, zahvalio im se što su mi dozvolile da im budem sluškinja. Smijale su se i obečale da če uskoro ponoviti ovakav susret, a mjesto če odrediti naknadno.

11 komentara

 1. I JA BI BIO ROB,ALI PRAVI GOSPODARICI

 2. moze se prodiziti o nekom cuckold pricu, do sada odlicno

 3. Ja bih voleo da neko dobro istuca moju suprugu ali ne znam kako da je nagovorim. Voli da prica o tome tokom sexa ali u stvarnosti se nećka. Molim za savet

 4. Napisacu ti u komentar jedna prica ako ti se dopada prezemi i objavi, mozes je i promeniti i objavi po tvoj ukus.
  Moj komentar ne moras da objavis, ako nesto treba moj fb profil je ivan zafirov.
  Ja sam iz Skopje, mos da imam neki pravopisni greski, ali toliko poznajem srpski jezik 🙂

  PONIZNA KUCKICA

  Ja sam Ivan ili barem nekada sam se zvao Ivan se dok ni sam postao rob moje sopruge Delfina i njena majka Lenka, kada si mi dale ime Lolita. Vec 4 godine zivim sa njima u femdom-cuckold odnosu i iamam status na njina kuckica.
  Bio sam 26 godine kada sam se zaposlio u ninoj firme, i poceo sam da radim kao ekonomist. Do tada nisam poznavao ni jedna od njih dve. Bio sam dobro situiran nasledio sam kucu u centrom grada koja je imala vrednost od 200.000 hiljade evra, Od uvjek sam obozavao dominacija, potocnije kada muskarce su pokorne, a zene dominantne. Kao i svi muskarcima poput mene koi su pokorne, trazio sam neka Gospodarica, pa nasao sam jedna koja me je dominirala samo online. Imao sam zadatke da nosim neke zenske gacice pod mojoj ili najlonke pod mojoj muskoj garderobu, trebao sam sve da slikam i da posalkem kako bi ona znala da sam ispunio zadatak, ili imao sam zabrane da izlazim u grad sa prijatelima i neke takve stvare.
  Jedan dan dok sam nosio zenske gacice i najlonke na posao pred zavrsetak na radno vreme, bio sam u mojoj kancelarii. U kancelarii usla je moja sadasna Gospodarica Delfina i od mene je zatrazila neke ekonomske izvestaje. Svi te ekonomske izvestaje stojali su u skafu. Kada sam se otvorio skaf i kleknuo da gi uzmem, videle su se moje zenske tange i najlonke. Ja nisam bio svesan da ce se mozda videti, jer sam hteo da se pokazem dobro pred gazdarice. Gospodarica Delfina je to videla, nasmesila se i rekla je>
  -Odlice tange mora da se osecas sexi u njih.
  Kada sam cuo to mislim da sam se prepotio, ni sam znao sta da kazem, bio je me sram, pocrvenuo sam.
  -Ni sam znala da si gey, ne izgledas bas tako-rekla je Delfina.
  Probao sam da kazem nesto, ali ni sam mogao nista da izustim, gledao sam samo u zemju.
  Ona je rekla ne brini poznajem ljude koi su u gey fazonu, to je okk za mene, ako to volis to je tvoja stvar.
  Samo u 1 minut me npravila da sam gey. Ni sam gey direktorice, mozda tako izgleda ali ni je to.
  Na ovo pocela da se smeje i rekla je ok je rekla sam ne te osudujem, tvoja stvar.
  Ja sam poceo da govorim nekako sami su izlazili zborove iz uste, ni sam gey ne volim muskarce ni je to kao sto izgleda direktorice rekao sam. Ona je ponovila okk ni si gey samo nosis zenske gacice i najlonke sta je to rekla mi je??
  -to je neki drug fazon mogu vama objasniti, ako hocete odma cu da vam objasnim rekao sam ja.
  -sada bas i ne mozam da te slusam o tvojim gey fantazijama, ali neki dan cu da mi objasnis, uzela je od mene ono sta je trazila i izasla je iz kancelarije.
  Prolazili su denovi nista mi ni je rekla o tome, ponasala se najnormalnie sa mnom, ni ja nista ni sam rekao o tome, a nadao sam se da necu da kze na nikome za ovo.
  Tako je bilo sve do zabave iz firme za novoj godini, kada smo svi bili u restoranu, malo smo se podnapili, a onda Delfina je rekla ko hoce da idemo u diskoteki?
  Ja sam rekao da ce da idem, a sa nama su dosle jos jedan kolega i dve koleginice.
  Bili smo u diskoteki, onda kolega i koleginici su otisli zajedno, a ja sam ostao sa direktorica Delfina. Bilo je oko 3 sati, kada je rekla jer idemo dosta je za danas. Izasli smo od diskoteke i ja sam bio bez auta jer sam je ostavio pred restoran, pa ona mi je ponudila da me odveze. Kada smo usli u njenog auta, pocela je da vozi i rekla je, jel hoces da idemo kod mene da popijemo bar jos jedna, i taka ne volis zene, znam tvoju tajnu pa sam bezbedna i pocela je da se smeje. Nasmesio sam se i rekao sam ok idemo.
  Stigli smo kod nje njena majka je spavala na gornom spratu u njihove kuce koje je bila velika a mi smo usli na donjem spratu. Otvorila je vino nazdravili smo i pocela je da se malo sali sa mnom, jel me pitala dali imam neki decka i slicno. Rekao sam da ni sam gey i objasnio sam da volim femdom, volim da me zena dominira da budem rob. Sve ovo i je bilo jako cudno i ni je mogla da veruje sta ja pricam. Pitala me je jel sam bio sa zenom nekada, jel imam devojcica, na sto sam i dao odgovore da sam bio naravno sa zenom, nikada ni sam bio sa muskarac, i da u ovom trenutku nemam djevojka. Inaku Delfina je bila od mene starija 3 godina.
  Na sve ovoa sta sam pricao jer je to bio neko prvi sta sam otkrio moju tajnu, digao mi se kurac. Ona je to primetila i pocela je da me mazi po njega. Rekla je pa tebe ovo stvarno te pali. Otkopcala mi je i izvadila ga je pocela je da da dodirnue i rekla mi je da meni treba neka cvrsta zenska ruka kako cu da me napravi ponizan rob. Na ovo sam svrsio ni sam mogao da izdrzim. Pocela je da se smee i rekla je da je ovo neverojatnie ovakvo nesto nikada ni je videla, ni jedan muskarac ni je svrsio ovako pred nje. Bio sam zasramen ni sam znao sta da radim, ali ona je prekinula to jer me poljubila, i rekla je da ovakvi muskarac svaka zena bi pozelela. Po neko vreme zvala mi je taxi i ja sam isao kuci.
  Po ova vece imali smo odlican odnos na posao, ona svaki dan je nesta izmislavala kako bi mi dala neke zadatke, ali svi su bile u neki naredjivacki tonom glasa. Posle svaka naredba nasmesila se kako bi znala na sto mi dvoje smo mislile.
  Ona ni je imala decka, gledala se sa jedan muskarac povremeno, ali on je bio ozenjen i imao je deca, pa rekla je da ni je seriozno i da je bilo samo sex.
  Tako su prolazile jedno 1-2 mjeseci, kada smo oped zajedno izasli. Opet smo otisli kod nje u kuci i rekla mmi je da je istrazivala na netu za femdom i otprilike zna sta je to i vidi da mnogu ljude to vole. Nasmesio sam se i pitao sam dali i ti volis to?
  rekla je da dopada mi se, a mozda i imacu odmah moj licni rob, na sta se nasmesila.
  Rekao sam sa zadovoljstvo i kleknuo sam pred nje i poljubio njene stikle i njene stopala.
  Te veceri sam postao njeni rob. Imali smo sex ali ja sam oped brzo svrsio i ni sam je mogao ovozmoziti njeno zadovoljstvo, pa sam je polizeo. To je bio jedan od retki sexa sta sam nekada imao sa Gospodaricom ukupno sam imao 3 puta, a ta veceri mi je rekla da imam mali kurac, so sto me ponizila i vise.
  Tako je pocela nas odnos Gospodarica-rob. Prolazili su denovi, ona je usovrsila svoju ulogu, a ja sam bio sve vise pokoran. U firmi svi su znali da smo u vezi, ali niko ni je znao da smo u s/m veza. Njena majka je odobrila nasu vrsku, ali i ona u pocetku ni je znala kakav odnos imamo mi.
  Posle 1 godina, rekla mi je da pocemo da zivimo zajdeno kod nje u kuce, kako je kuca golema i kako njena majka ne bi ni smetala. Na sve ovo sam se soglasio i poceo je mje pravo ropstvo bez ikakvih prava, feminiziran, obucen kako sluskinja i pravi rogonja.
  Na pocetku ona mi je rekla da sve kucne poslove su moje, kako i to da cu da moram da perem obuce i na njene majke, da kuham za njene majke i sl.
  Poceo sam to ni sam se bunio, od posao sam ideo kuci ranije od njiha kako bi mogao da pospremim rucek. Za sve ovo vreme Gospodarica Delfina sam je zvao Delfina ili ljubavi i sl. ona je bila celo vreme samnom ni je izlazila sama, uvece ja sam je lizao i ona je tako svrsavala, a ona meni je drkala kurac, jer ne smo imali sex jer je htela da je zadovolim sa mojoj jezikom
  Po neko vremena pocela je da ne si ide kuce od posao, a i uvece kasno se je vracala kuci. Ja jedino posao kuca, ponekad sam isao kod mojih roditelima, da ih posetim, ali to je bilo retko, jer sam imao mnogo posao u kuci.
  Jedan vece kada se Delfina vratila od neki izlazak, ja sam i pomogao da skida najlonke, onda kratka suknica koja je nosila, gace i sve ostalo, ona je legla i naredila mi je da je lizem. Poceo sam da je lizem i po neka vremena vidio sam da je spava. Legnuo sam i ja do nje, kada je pocao na njeni telefon da stige neke porake na viberu. Bio sam ljubopitan, pa sam ustao da vidim ko je to, kada sam vidio da je to onaj momak sa kojim se gledala i predhodno pred da pocnemo nas dom/sub odnos. U porake je piselo kako je bila zeska kako su se dobro pojebali, kako mu je kurac jos spreman da je jebe. UHHhh zavrtilo mi se malo, ona je imala sex sa neki, a ja sam je lizeo po sexu. Ta veceri ni sam mogao da spavam. Ujutro kada se probudla, odmah mi je naredila da lizem stopala, kleknuo sam do krevetu i poceo da ljubim, jer necu da je naljutim i necu da me ostavi da ne budem njeni rob vise, a onda sam prestao i rekao sam da znam da se pojebala vcera sa Milosom-tako se zvao taj muskarac. Rekla je i sta ako znas onako ladno???-Milos moze da jebe satima, ima veci kurac od tvojih sta hoces rekla je. Na ovo ni sam imao nista da odgovorim samo uzeo prstice u usta i poceo da ih sisam.

  Mogu da je produzim sa cuckold elementu, gde ona i njea majka dominira nad mene naravno ako ti se dopada pozz

 5. Nastavak ponizna kuckica
  Tako je poceo moj novi nacin na zivot, ja I Delfina smo sklucile brak I ona mi je bila sopruga I oficijalno, ali to je bilo samo da im prepisem kuca koja je imala vrednost u centarom grada.
  Ona ta kuca je prodala I je uzela novac, tako da ja sam ostao bez nista. Na njena majka je objasnila kakav odnos imamo I da ja nisam pravi muskarac, nego sam bio njeni rob. Nisam znao da je objasnila na njena majka I pred Lenka ja sam se ponasao sasvim normalno se do jedan dan kada Delfina se spremala za izlazak u grada, a ja sam I spremao gacice, najlonke, I neka letna halina, kleknuo sam pred nje obukao sam I gacise, I kada sam hteo da I obucem najlonke ona je primetila da su se nakinale na jedno mesto I opalila mi je jak samar, pa je pocela da vice na meni kako ni sam sposoban da se brinem ni za njenom garderobu. U taj moment Lenka je ulazila u nasoj spavacuj sobi, pa sam pozurio da ustanem na noge na sto Delfina mi je opalila jos jedan samar I mi je rekla gde ustajem bez dozvolu.
  Nisam znao da je Lenka znala, a Delfina mi je rekla ostani dole kuckice, moja majka sve zna o nama, od danas cu da sluzis I nje kao sluga u ovoj kuci. Bio sam malo zbunjen jel mislio sam da taj odnos ce da bude samo o nama.
  Od danas bices nasa verna kuckica, nema da ides u firmu na posao I imaces zadatke koje ce da radis u kuci, kada si u nasoj prisustvo bices na svi cetiri, obracaces se uctivo sa Gospodarice, I meni I mojoj majci, jel jasno kuckice?
  Jasno Gospodarice odgovorio sam.
  Sada poljubi noge tvoju novu Gospodarica I zahvali se privilegiju da nje sluzis rekla je Gospodarica Delfina.
  Poljubio sam noge Gospodarica Lenka I rekao sam da mi je cast sta cu da budem njeni rob, I privilegiju mi je da sluzim nje I da svaka njena zelja za mene ce da bude zapoved.
  Gospodarica Lenka se nasmejala I rekla mi je da ce od mene da bude prav sluga.
  Tako su prolazile danima kako sam sluzion moje Gospodarice, svaku jutro sam spremao dorucak, onda sam pomagao da se obuce za posao, cistio sam kucu, prao ves, prosirio ves, peglao ves, spremao rucak I po ceo dan sam imao neka kucna posla.
  Jedan dan Gospodarica Lenka vratila se malo ranije od posao, ja sam peglao neka njena suknica, kada je usla u kuci ni sam je cuo, a video sam je kada se pojavila na vratu. Odmah sam kleknuo dopuzio do nje I poceo sam da lizem njene stikle.
  Kuckice imam mali poklon za tebe rekla je Gospodarica Lenka.
  Hvala Gospodarici iako ni sam znao sta je taj poklon I odma mi je dala kesa sta je nosila u ruku.
  Otvori je to je za tebe rekla je. Kada sam otvorio video sam da je to odelo za sluskinja bilo je crno belo, imalo je crne najlonke I crne tange gacice koje su bile naravno zenske. Znao sam da moram da se zahvalim iako ni sam htio da nosim to.
  Obuci sad to I kada ce da dodje tvoja supruga ups tvoja Gospodarica hocem da bude iznenadena.
  Gospodarica Delfina je dosla nesto kasnije, ja sam kleceo pred Gospodarica Lenka I lizao sam njenih stopala, onako obucen kao sluskinja.
  Sta je ovo nasmesila se Gospodarica Delfina vidi ti nje kako je seksi, prava kurvica. Ja sam dopuzao polako do njenih nogama I poceo sam da ljubim njenu stiklu.
  Ustani kuckice da te vidim rekla je Gospodarica Delfina. Ja sam usato I kaoneka striptizeta sam pokazao novu uniformi. Gospodarica Delfina rekla je njej majci-znas lepo mu stoje moze da uzmemo jos neka I po kuci celo vreme da bude tako obucen, ali mislim da mora da mu najdeme pojas nevinosti, jer mu taj mali kurac loso stoi u tih zenske gacice I poceli da se smeju.
  Kupili su mi I kafez za moj mali kurac I jos tri novi odela za sluskinje I svi su bile seksi, Gospodarica Delfina je kuila I strp on I kada je donela doma bilo mi je jasno sta ce da sledi.
  Tako sam poceo da zivim kao sluskinja dali su mi nova imena Lolita, ni sam bio vise Ivan, ni sam izlazio iz kuce, imao sam zabrane da gledam tv, da gledam sport kao svaki muskarac, dali su mi nov broj na telefona na koj sam imao samo njihove dva telefonske broeve, ni sam imao kontak sa bilo kojim prijatelom, drug, ni sam smeo imati socijalne mreze, ni sam smeo da sedim na netu kako bi pratio sta se slucuva po svetu, sta je aktuelno, sta ni je, nego ceo focus sam imao na njih dve, nitu pak sam imao dodir sa nekakav novac.
  Gospodarica Delfina izlazila je sve cestije, gledala se sa Milosem sa koji je imala redoven sex, ali jedna vecer posle izlazak, dosla je I nredila mi je da je polizem. Dok sam lizao rekla mi je znas malo sam se zasitila od njega hocu neki novi momak, on me dobro jebe sve je ok, ali hocu da nadjem nesto novo. Pitala je me kakav je ukus dok sam lizao I naravno ja sam morao da odgovorim odlican je Gospodarice. Ona je pocela da se smeje I rekla je to je dobro jel ovaj ukus osetices skoro svaki vecer jer ima novi momak koji se zove Marko I da naskoro da ga upoznam.
  Uh vec sam lizao speru iz njene picke od dva muskarce, ranije sam lizao od Milos, sada od Marko,a ponizenje da bude vece Marko cu I da upoznam.
  Bio je subota vikend, kao I svaki dan ustao sam oko 7 sati, pospremio sam se obucio odelo, stavio sminku, I poslpremio sam dorucak Gospodarice Lenka. Imao sam zadatak ako se ne probudi do 9 sati, da kleknem pred njena spalna I da ljubim noge I tako da je probudim. Otkako sam uradio to ustala je I otisla u wc, a jas sam puzio po nje do wc. Sela je na wc solju I pocela je da piska, kada je zavrsila ja sam ocistio sa jezikom, to mi je bio rutina svaki dan. Onda pocela je da mije zube a ja sam klecao sa otvrorenim ustama kako bi mozela da pljuje u moje usti. Kada je zavrsila sve ovo sela je na dorucak, a ja sam kleknuo pod masima kako bi ljubio njene stopala. Zavrsila je to skuvao sam kafu, a ona je sela na terasima I naredila mi je da legnem pred nje kako bi mogla da stavi njena noga jedna u mojoj usti, a druga na kafezu gde je zaklucen moj clan. Pitala me jel tvoja supruga ups opret sam pogresila tvoja Gospodarica ti je rekla nesto za vecers?-rekao sam ne Gospodarice nista mi nije rekla.
  Kada se probudila Gospodarica Delfina zvala me je jos je lezala na spalnu, jas am znao sta treba da radim da polubim njene stopala I da pozelim da ima lep dan. Istu rutinu sam imao I sa Gospodaricom Delfinom kao sta sam imao sa Gospodarica Lenka, samo sa jedna razlika Gospodarica Delfina mi se popiskala u usti I sam morao sve to da progutam.
  Kuckice rekla je veceras dolazi nama gosti, dolazi Marko. Malo sam ispanicio, super Gospodarice rekao sam jer nisam imao nista drugo sta da kazem. Veceras moze da vidis kako neko drugi jebe tvoja volena Gospodarica. Hocu da mi spremas crne tange znas na koje mislim, onda crne podvezice, I one crnu hlinu sa otvorenim grudama, takodj I crne stikle sa ona visokom stiklu. Potvrdio sam jasno Gospodarice bice sve spremnije. Na ovo se nadovrzila I Gospodarica Lenka, kucko hocu da obuces ono odelo za vecer gde se gleda tvoja guza I one stikle sa visokom stiklu, hocu da izgledas kao kurvica. Da Gospodarice razumem.
  Sledi nastavak

 6. Ko hoce dajem prava da objavi umesto meni :))))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *