ponedeljak , 16. septembar 2019.
Home / Kratke ispovesti / Nakon dopisivanja sam otišao kod dame i pojebao je!

Nakon dopisivanja sam otišao kod dame i pojebao je!

To je bilo u ljeto 2014. godine, jaka vručina. Počeo sam se preko neta dopisivat s jednom damom 35 god inače ja sam imao 22god. I tako poruku po poruku smo otkrili da si pašemo pa počeli razgovarat o pitanje sexa.

Pitala me dal bi bio voljan doč k njoj u Našice pojebat ju inače ja sam iz Zagreba. Pristao sam odmah samo sam rekao da trebam skupit nešto para i dolazim i da ne želim doč k njoj praznih ruku.

Ona je rekla da če mi ona sve platit ako treba i kartu za vlak i sve sam da mi bude puno međunožje tj da mi želi ispraznit jaja na što sam ja s oduševljenjem pristao.

Za 2 dana več sam bio u vlaku, 3 sata vožnje činila se kao vječnost. Dočekala me na stanici uvela u svoj Mercedes i odjurili smo k njoj.

Kad smo ušli odmah me na stolu dočekao vinjak za opuštanje rekla je i rekla kad otpije da se skidam da želi da ju jebem.

Cijelu noč je trajalo to al me izmorila ta žena al se isplatilo.

Check Also

Prodavačica koju sam zadovoljio analno

U prodavnici blizu moje kuće zaposlila se nova prodavačica. Lepog izgleda, malo niža ali grudi i guza na mestu. Počeo sam češće da odlazim u prodavnicu pred kraj radnog vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *