ponedeljak , 15. jul 2019.
Home / Kratke ispovesti / Nakon dopisivanja sam otišao kod dame i pojebao je!

Nakon dopisivanja sam otišao kod dame i pojebao je!

To je bilo u ljeto 2014. godine, jaka vručina. Počeo sam se preko neta dopisivat s jednom damom 35 god inače ja sam imao 22god. I tako poruku po poruku smo otkrili da si pašemo pa počeli razgovarat o pitanje sexa.

Pitala me dal bi bio voljan doč k njoj u Našice pojebat ju inače ja sam iz Zagreba. Pristao sam odmah samo sam rekao da trebam skupit nešto para i dolazim i da ne želim doč k njoj praznih ruku.

Ona je rekla da če mi ona sve platit ako treba i kartu za vlak i sve sam da mi bude puno međunožje tj da mi želi ispraznit jaja na što sam ja s oduševljenjem pristao.

Za 2 dana več sam bio u vlaku, 3 sata vožnje činila se kao vječnost. Dočekala me na stanici uvela u svoj Mercedes i odjurili smo k njoj.

Kad smo ušli odmah me na stolu dočekao vinjak za opuštanje rekla je i rekla kad otpije da se skidam da želi da ju jebem.

Cijelu noč je trajalo to al me izmorila ta žena al se isplatilo.

Check Also

Ispalio ju je dečko, a ja sam to iskoristio

Vraćao sam se iz grada, posle izlaska. Bilo je leto, 4 sata ujutro. Iza auta sam pored puta ugledao komšinicu koja se pešaka vraćala iz grada. Stao sam da je povezem i tada shvatio da je prilično pijana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *