utorak , 28. januar 2020.
Home / Kratke ispovesti / Prdež kao fetiš

Prdež kao fetiš

Evo da dam svoju ispovijest; znaci ukratko…

Jednu vecer dogovorio sam se sa jednom curom, imala je 25 godina da izademo van, i htjela je da je pojebem, na sto sam ja naravno pristao.

Izasli smo oko 11 i 30 navecer u Splitu na Marjanu, odmah ispred ulaza, bila je prezgodna, visoka 168,60 kilograma savrsenog guza i sisa😍, digao mi se odmah a ona je to primjetila.

Krenuli smo setati put nekog mjesta gdje bi se pojebali kad odjednom ona je prdnula, i zasramila se, na sta sam se ja spustio do njenog supka, poljubio ga i skinuo joj hlace i pomirisao, ona je malo zacudeno pogledala i rekla“To volis“,ja sam joj kimnuo glavom i rekao hocu da mi to radis cilo vrijeme.

Obukao sam joj hlace i brzo smo stali sastrane u sumu, opet je prdnula, i pitala je mene mogu li i ja da prova kakav je moj miris,rekao sam naravno, i probao sam i prdnuo joj u lice, na sta je ona polizala moj supak i rekla da hoce jos.

I tako smo se i poceli jebat svako dvije tri veceri smo izlazili i jebali se i prdili i otkrila je da i sama voli taj fetish kao i ja.

Eto.

Check Also

Devojka sa chata

Obožavam sajt chaturbate, sjajnih modela ima, ali devojka sa pseudonimom Alycetn je nešto neverovatno. Četvrtkom oko 13h je na sajtu aktivna, to znam, i danas sam jedva čekao da se pojavi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *