sreda , 21. avgust 2019.
Home / Iskustva / Spontano seks iskustvo sa koleginicom iz firme

Spontano seks iskustvo sa koleginicom iz firme

U firmi u kojoj radim nema puno zgodnih žena. Međutim izdvaja se jedna od njih koja je po svemu bolja.

Visoka je, ima crnu, kratku kosu zategnutu guzu i bujne grudi. Kada zajedno radimo sa njom se dosta šalim i ona je primetila da mi pogled često padne na njen dekolte. Jednom mi se požalila da nema prevoz do susednog grada. Ponudio sam joj da je povezem, jer i ja imam navodno nekog posla tamo.

Ujutro rano sam svratio do nje kući, a ona me je čekala, sva skockana u letnjoj lepršavoj haljini. Sela je u kola, poljubila me i krenuli smo. Počeli smo da se šalimo i pričamo seksi viceve. U tom trenutku sam joj spustio ruku na koleno, pogledala me je i polako izvukla haljinu ispod moje ruke. Moja šaka se od jednom našla na njenom golom kolenu.

Počeo sam da povlačim ruku prema njenom međunožju. Uhvatila se za grudi i počela da ih stiska. Odmah sam sišao sa puta i našao jednu njivu. Počeli smo da se ljubimo, i ja sam joj zavukao ruku u gaćice, pička joj je bila vlažna, prst je sam upao unutra.

Prešli smo na zadnje sedište, ja sam oborio naslone i ona je skinula svoje gaćice. Ja sam skinuo pantalone i ušao na zadnje sedište, ona je legla, a ja sam legao preko nje, zavrnuo joj haljinu i pustio moj nabrekli kurac u njenu vlažnu pičku. Ulazio sam sve brže i snažnije a ona je sve više stenjala i grickala mi uvo.

Ljubio sam njen vrat i nabijao ga tako snažno, da sam mislio da će i jaja ući unutra. Ona je sve vreme mešala i dodatno se nabijala na moj kurac. U tom ritmu su se pomerale i njene bujne grudi. Nabio sam ga do kraja i svršio u nju. Još par puta sam ga nabio do kraja i izvadio svoj sada već meki kurac…

Još malo smo se ljubili i onda je ona obrisala svoju pičku, navukla gaćice i nastavili smo svoje putovanje.

Check Also

Kumin „poklon“ za moj 18. rođendan

Ćao. Moje ime je Milan čitao sam dosta erotskih priča pa sam odlučio da podelim svoje prvo iskustvo koje zaista liči na erotsku priču ja imam 22 godine i od svoje 18. sam imao mnogo sexa ali pre svog 18. rođendana sam bio nevin i to skroz nevin.

2 comments

  1. vladičin han pedja

    alal ti vera citamo ja i kum i obojica svrsavamo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *