petak , 25. septembra 2020.
Početna / Erotske priče / Trojka sa mlađim bračnim parom

Trojka sa mlađim bračnim parom

Rešio sam da moj seksualni život malo unapredim. Gledam oglase i kažem sebi a što nebi probo trojku.

Javim se na oglas mladi bračni par traže starijeg pojedinca. U par prepiski zakažem satanak kod mene. Dolaze ona 26, on 28 godina. Odvedem ih do sobe, kažu mi smo se sad istuširali. Odo do kupatila,tuširanje, brzo brisanje, nestrpljiv.

Ulazim u sobu njih dvoje na bračnom krevetu ona se igra sa obrijanom pičkicom, a on masira ogromnu kurčinu. Brzo sam prišo ustima njenoj pičkici. Ljubio je par puta i krenem jezikom da je ližem. Siso sam joj mali klitoris, počeli su picini sokovi da cure. Davio sam se u njima. U jednom trenutku grč njenog tela, jauci, glavu mi je nabijala na njenu pičkicu malu. Davio sam se. Jecala je, podigla mi glavu i rukama je prinosila njenoj. Naši jezici su se ukrstili.

Za to vreme krajem oka vidim kako njen muž i dalje kurčinu masira. Rukom me zgrabila za kurac. U trenu se moj kurac našao u njenim ustima. Gutala ga. Jaja mi masirala. Uživao sam kako se nabija na kurac. Odjedno prekida pušenje gura me, namešta se da joj ga stavim u malu picu koja je bila vlažna. Guram, nabijam do jaja , ona jauče. Muž je samo reko svrši napolje.

Bližio se kraj, ona se zatresla počela da jauče i kao da je osetila da ću svršiti, odgurnula me. Rukom mi pokazala da svšim po sisama . Mlaz sperme je poprsko njene sise. Razmazivala je spermu po bradavicama. Sad sam ja krenuo da ližem spermu sa njenih sisa. Čvrsto mi glavu nabijala i jaukala. Jednom rukom mi kurac masirala kao da je htela da se uveri da je prazan. Smirila se , zagrlila me i reće matori neću te menjati.

Obukli se i na rastanku kao da tu muž nije, zagrlila me , poljubac sa ukrštenim jezicima za mene je bio večnost.Jednom rukom me uhvatila za kurac koji je ponovo počeo da se diže. Muž otvara vrata, pušta me i tiho reče, čekaj poziv. Pogledom sam ih ispratio do kola. Tek kad je auto otišo niz ulicu meni su noge počele da klecaju. Ušo sam u kuću i seo. Kroz glavu mi prošlo, ja 65, ona 26 a on kurati muž drka. Trajali su susreti. Za mene nezaboravni.

Aleksa

4 komentara

  1. Godine nisu vazne

  2. Zasto ne vjerovati ocito da ste dobri u seksu cim je rekla ne pusta vas.A godine bas i nisu vazne

  3. Zeljana,
    Ostavi adresu da se dopisujemo, raznenimo misljanja…

  4. Željana divna si!!! Milion dolara za ženu kao iz price!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *