nedelja , 24. septembra 2023.
Početna / Erotske priče / 10 SEX saveta za jači pol

10 SEX saveta za jači pol

Želite li da poboljšate svoj seksualni život? Ove jednostavne ideje i tehnike će pomoći vama i vašem partneru da uživate u boljem seksu.

Budimo iskreni, koliko god mislite da ste vešti, povremeno bi vam koristlo malo unapređenje kako bi poboljšali svoj seksualni život i zadovoljili svog partnera. Isprobajte ove lako izvodljive, seks savete sa svojim partnerom večeras.

1. Pričajte o seksu
Kako vreme protiče u vezi, lako je upasti u naviku gde seks postaje samo mehanička rutina, umesto izražavanje onoga što stvarno želite u krevetu. Vreme je da se ovo prekine iskrenim razgovorom. Pitajte jedno drugo “Šta mi je potrebno od tebe u krevetu?”. Komunikacija može rešiti većinu problema.

2. Jedite zdravo
Ovo ne zvuči kao seks savet, ali negovanje tela dobrom ishranom ima pozitivan učinak na celo telo, ukljčujući i libido. Jedite zdravu hranu kako bi smanjili holesterol u krvi, i kako bi vam kardiovaskularni sistem radio kao podmazan. Dobra cirkulacija obezbeđuje dobre performanse u ‘južnoj hemisferi’.

3. Radite kućne poslove
Želite da vam supruga bude u boljem raspoloženju za seks? Pomozite joj sa kućnim poslovima. Najbolja predigra počinje van spavaće sobe i uključuje kućne obaveze. Radeći ovo činite da se vaša dama oseća cenjenom.

4. Vežbajte
Nema stvari koja će vas bolje pripremiti da zadovoljite žene od svakodnevnog vežbanja. Čak i samo 15 minuta vežbnja dnevno će popraviti vaše samopouzdanje, sliku o sebi i vaš libido. Vežbanje čini fizički aspekt seksa mnogo prijatnijim, a zdrav kardiovaskularni sistem podržava normalu erektilnu funkciju.

5. Apstinirajte…malo
Apstinencija kao seks savet? Verovali ili ne, ovo je proveren način da poboljšate seks i učinite vaš sledeći susret sa partnerom još uzbudljivijim. Probajte da apstinirate par dana, vikend, celu nedelju. Ovo će stvoriti više požude u vama i samim tim poboljšati seksulno iskustvo.

6. Planirajte seks
Možda ne zvuči romantično, ali ovo je efektivan način da održavate vašeg partnera zadovoljnim. Ostavljanje vremena za seks je jako bitno, pogotovo za veoma zauzete parove ili one sa decom. Ne dozvolite da se redovnost vašeg seksa poremeti zbog umora ili nemogućnosti da nađete ‘pravo vreme’.

7. Fokusirajte se na opuštanje
Mušarci vole da se uzbude radi boljeg seksa, ali opuštanje je ono što će staviti žene u bolje raspoloženje. Operite joj kosu dok se tuširate ili je izmasirajte pre nego što odete u krevet. Žena mora biti opuštena kako bi bila spremna u potpunosti.

8. Predigra
Bez obzira na to kako se vi pripremate za seks stručnjaci preporučuju da ne preskačete predigru – ma koliko god da ste dugo u vezi. Predigra doprinosi boljem seksu i jačim orgazmima. Vaše strpljenje će se isplatiti!

9. Vodite ljubav za promenu
Da li se u zadnje vreme osećate kao da je to samo seks? Pokušajte da vodite ljubav. Ljubav vodite sa onom posebnom osobom, seks možete da imate sa bilo kim.

10. Menjajte lokaciju
Još jedan način da ubacite raznolikost u vaš seksualni život jeste da promenite lokaciju. Na različitim mestima ćete iskusiti različite energije. Ako možete probajte da uživate u seksu na otvorenom prostoru. Ovo će sigurno osvežiti stvari.

Izvor: www.everydayhealth.com

guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x