četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / 11 saveta za oralni sex koje morate da znate

11 saveta za oralni sex koje morate da znate

Žene obično imaju proverenu tehniku za oralni sex i znaju da će to da upali svaki put. Ali, zašto ne probati nešto novo? Novinari iz časopisa Women’s Health su se raspitali okolo i pronašli najbolje savete za oralni sex. Cilj: neka bude odlično vama, a neka i on odlepi od zadovoljstva.

 1. Samo zato što se zove oralni sex ne znači da možete koristiti samo usta. Koristite ruke da pridržite bazu. I igrajte se sa testisima, to je uvek fer igra.
 2. Svaki put kad me zaboli vilica ili vrat traži pauzu, ja ga izvadim iz usta i fokusiram se samo na vrh. – Ako imate dovoljno lubrikanta ili pljuvačke, možete nastaviti da pumpate rukama dok ližete u krug ili samo vrh penisa, sa vrhom vašeg jezika.
 3. Između testisa i analnog otvora se nalazi malo mesto koje je super senzitivno. To je verovatno G tačka kod muškaraca.
 4. Možete ponekad dodatni ukusni lubrikant dok ga oralno zadovoljavate. Dodatni lubrikant daje bolji osećaj njemu, a biće i vama lepši ukus.
 5. Ako počnete da se umarate ili vam treba pauzu da progutate pljuvačku (odvratno, ali se dešava), malo usporite. Odmah nakon pauze, ubrzajte tempo. Promena ritma jako prija muškarcima.
 6. Pitajte ga šta voli. Tako ćete izgraditi poverenje, ako znate tačan ritam, brzinu i detalje koje celu stvar učine savršenom, biće lepše i vama i njemu.
 7. Najbolji potez koji možete napraviti je da sisate vrh penisa a takođe rukama pomerate gore- dole. Tako će ruka polako da se podiže ka vrhu i u jednom trenutku ćete rukom prelaziti preko komplet penisa, a sve će se završavati ustima.
 8. Uvek mislite koliko on uživa u tome, to će vas dodatno motivisati i biće vam još veće zadovoljstvo kada svrši.
 9. Kada osetite da je pri kraju, nežno povucite testise prema dole, tako ćete produžiti uživanje još malo. Taj potez povećava intenzitet i zadovoljstvo.
 10. Kada se fokusirate na vrh, ne zaboravite deo oko glavića, to je isto veoma osetljiv deo.
 11. Kada mu pružate oralni sex, mumlajte, proizvodite zvukove, to će ga sigurno još više napaliti i dati mu do znanja da uživate u tome.

Izvor: www.womenshealthmag.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x