utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / 11 sex saveta koji su bolji od Vijagre

11 sex saveta koji su bolji od Vijagre

Ako ima nešto bolje od Vijagre, to su onda prirodne stvari, malo vežbe, koncentracija i jednostavno ljubav. Pročitajte ovih 11 saveta i poboljšajte vaš sexualni život

1. Počnite predigru dok ste još na radnom mestu

Pošaljite partneru sexy sms poruku i tako pokrenite priču. To je uvek dobar uvod za sex, jer ste razdvojeni, a oboje imate velike želje.

2. Aktivirajte mišiće

Ako aktivirate mišiće, ujedno ćete pojačati i orgazam. Fizička izdržljivost tela je usko povezana sa sexualnim iskustvom. Jačanje trbušnih mišića može znatno da utiče na vreme trajanja odnosa, kao i na jači utisak tokom svršavanja. Probajte yogu, teretanu, sprint.

3. Jedite sexy hranu

Avokado je dobar za vaš organizam, ali takođe i za libido. Avokado je jedna od mnogih vrsta voća koja čisti arterije i pospešuje rad srca. A tokom sexa, navažnije vam je da krv ima dobar protok.

4. Promenite scenario

Psiholog i stručnjak za veze, Joel Block, kaže da mnogo pomaže ako neke klasične prostorije u kući zamislite potpuno drugačije. Na primer, tuš kabina može biti vruća sauna, a tepih na sredini sobe pusto ostrvo. Iskoristite maštu, igrajte se, sigurno će se isplatiti.

5. Zadržavajte uzbuđenje

Što je duži put, lepši je doček- kaže narodna poslovica. Ako osetite da ste blizu orgazma, usporite malo i odužite svršavanje. Ako ovo uvežbate, sex će vam trajati duže i biće dinamičniji, jer ćete umeti da se kontrolišete kada je potrebno.

6. Pravite se da ste na snimanju filma

Niko ne voli pretvaranje u sexu, međutim možete malo zasladiti situaciju tako što ćete glasnije uzdisati, više se uvijati i održavati kontakt očima, baš kao da ste na snimanju filma.

7. Uradite nešto uzbudljivo (izvan kreveta)

Dopamin u mozgu možete stimulisati tako što ćete zajedno pogledati neki horor film, pa makar to trajalo samo pola sata.

8. Sinhronizujte disanje

Posvetite se tantričkom sexu i sinhronizovanom disanju. Ako dišete u tandemu tokom sexa, vaša dva tela postaju jedno i tako za duplo povećavate zadovoljstvo tokom orgazma.

9. Vežbajte „donje“ mišiće

Mišiće oko polnih organa možete vežbati tako što ćete raditi serije stezanja i opuštanja mišića. Dovoljno je da se 10 puta napnete, pa onda 10x stegnete i držite tako 5 do 10 sekundi i tako u krug.

10. Rešite se stresa

Stres u krevetu je potpuno nepoželjan. On može da utiče na vaš libido i samim tim na želju za sexom. Kako bi izbegli nepotreban stres, potrudite se da rešite sve svoje obaveze pre sexa, kako vam misli ne bi bile odvučene iz kreveta. Takođe, stres možete smanjiti jednom čašom vina, što je uvek dobar savet pre sexa.

11. Ne budite fokusirani na orgazam

Što se manje fokusirate na orgazam, biće vam bolji osećaj. Orgazam nije glavna stvar u sexu. Jeste bitan, ali nije presudan. Koncentrišite se na partnera i celokupan čin sexa, a ne samo na završnicu.

Izvor: news.health.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x