utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Banja II deo

Banja II deo

Zana opruzi noge i smiri se pod debelim.Uze daha, lezeci raspravi prstima kosu, i prosto ljutito gura debelog sa sebe.On se pomace na krevetu u stranu i pokusa da je poljubi.Taj poljubac ona izbeze.Debeli shvati poruku te se dize sa kreveta i potrazi cigarene u pantalonama na podu.

A kad kudravi vide Zanu samu,raskrecenu na krevetu, lagano se izvuce ispod Andje i podje ka Zani.Na njegovo mesto predje debeli.I on se,kao kudravi, ledjima osloni o zid i blazen pusi.Gleda na krevet preko puta sebe.Andja se sagnu u njegovo krilo i plava kosa mu prekri medjunozje.

-Nemoj…..dosta je.Hocu da spavam.-cujem Zanu.

-Kakvi,-dosta.Vidi ovo!-zanjiha kudravi svojih 20ak centimetara pred Zaninim ocima.Zavuce joj prste medju noge i njima izgreba iz pickice kapi sperme debelog, pa ih razmaza preko dlacica i stomaka, sve do Zaninih sisa.Napet mu kurac samo sto ne izbije Zani oci.Ona ga prvo sakom odmace sa ociju, ali zadrzi saku tako da se on naslanja na njenu nadlanicu.Kad se usne spustise na njen stomak, Zana ga blago prihvati u dlan i lagano mu zateze kozicu nadole. Zadrza ga tako, i ponovo vrati pred lice.Prstima druge sake ukloni,valjda,dlacicu sa glavica i zinu na njega.Prvo ga liznu kao da mu proba ukus, a onda ga obgrli usnama. Lagano ga usisa,pa poce sve brze usnama da kliza uz i niz njega.Kudravi vec zario lice u Zanino medjunozje.A kad ga izvadi, svo se sjaji od njihovih sokova.Pica zjapi sva umazana njenim sokovima,spermom debelog i pljuvackom kudravog.

Uspravi se kudravi kraj kreveta.Obuhvati Zanu za kukove i povuce je na gore.Ona ga razume te se okrene i klekne.Glavu nasloni na krevet pored zida te natrci guzu u vis oslanjajuci se kolenima skoro na ivicu kreveta.Lepota!Bozji dar.Ispala joj smokvica pozadi sva nabrekla, obla, kao velika sljiva podeljena nizduz.Iz nje,tako polurazjapljene izviruju dugacke ruzicaste usmine.Medju njih ulete nabrekla kurcina.Nasta takva strka da je ceo hotel, cinimi se, odzvanjao pljeskanjem tela, sljapkanjem pice, kricima,uzdasima i skripom kreveta.Ono dvoje stali pa posmatraju.

Svaki nalet Zana docekakretnjom dupetom i picom u susret kurcu.Cak ga je kudravi celog vadio iz pickice.Odmakne ga od nje citav pedalj i sjuri joj ga ste razdaljine a da nijednom nije promasio.Za to vreme, ona bi ga uvek mirno sacekivala zjapeci.”Boze, -koliko je to vredna picka i lepa zena kad ovako digne i razigra kurceve”-pomislih.Resih da ovo sto pre prekinem i da posle 15ak danai ja jebem tu picku,-pa i plavokosu Andju.

Zvoni mobilni telefon na podu.Zana i kudravi ga verovatno ne cuju.Posle dobar minut dohvati ga Andja i kratko mi saopsti:

-Alo,…Zana je u toaletu,-nazovite kasnije!-odglumi ljutnju sto sam je,kao,probudio, a dok mi ovo govori,blene u Zanu i kurcinu kudravog, pritom miluje svoju picu.

A tamo,na krevetu,Zana mlati glavom kosu koja leprsa cas levo,cas desno.Kudravi kao zdrebac zinuo u plafon razjapljenih usta i zakucava se uz Zanino dupe.Zanin trbuh se trza.Grce joj se bedra i butine.Umiri se tako drhteci celim telom.I kad iz nje izlazi mlohav i klizav kurac, i kad se zaklati nad podom, Zana se prekrenu prekrenu na bok,uredi kosu i sa olaksanjem duboko otpuhnu.Osmehnu see kudravom i zatrazi cigaretu.Pruzise joj obojica.

Ja ponovo pozvah telefonom.Kad se zvono oglasi, njih dva se pocese hitro oblaciti i nestadose za tren.Zana, onako gola,ispruzi se na krevetu, otpuhnu dim i dohvati telefon.Prekidam vezu i trcim ka ulazu u vulu.Usput iskljucujem telefon.

Zvonim na vratima sobe 104..Sa unutrasnje strane se zacu okretanje kljuca.Niko ne pita ko zvoni,-verovatno ocekuju da se vratio neko od one dvojice.

Vrata mi otvori gola Andja.Lepsa je nego sto sam video sa distance.Dugokosa plavusa preko 50 godina.Sise, mozda manje, ali cvrste.Stomak joj ravan a tanak struk.Pica glatko izbrijana, samo kratak cuperak navrh procepa.Kad ugleda neznanca, osta za kratko uplasena,a onda pokusa da bez reci zatvori vrata.ne dozvolih joj.odgurnem vrata i nju te stupim u hol.Ona ne vice.Valjda uplasena, a mozda misli:”pa sta,-hoce i on picke”.

-Iz hola vidim Zanu opruzenu na krevetu,-golu, kako gasi cigaretu u piksli na stocicu.Ne brine ko je to zvonio.A kad ugasi cigaretu i vrati pogled ka vratima, zabezekne se.Prvo sto uradi-prebaci carsav preko golog tela.Kao da je nikad golu video nisam, pa se stidi.Kao da sam stranac.Ovo me uvredi,ali odcutim.Shvatim da hoce da sakrije tragove malopredjasnjeg bludnicenja.Valjda misli:zasto bi bila gola osim ako sam se malo pre…

-Sta radis,-mala?-prilazim joj, kao radosten, asigurno-veoma uzbudjen.
Zbunjena je.Ne zna sta da mi kaze.I ne ustaje mi u zagrljaj.zna na sta mirise.Grlim je.LJubim.Odgovara mi, ali nekako suzdrzano.zbacim carsav sa nje i hocu rukom medju butine.Stisce ih-neda.Znam i zasto.Ocito da ona ne zna sta ja sve zanam, sta sam sve video veceras.
-Sta je mala?Zar me se nisi uzelela?
-Jesam….
-Pa sta je onda?
-Stid me……..i pogleda u Andju.
-Zasto?Pa i ona je gola.

I popusti Zana.Obgrli me rukama, rasiri butine,pusti moju saku medju njih,pa sta bude.Nada se i u moje svingerske zelje koje nije htela da mi ispuni.Onako obucen legnem pored nje.Dok je ljubim,sakom milujem picu.Ona sva mekana,klizava,umrljana,sluzava kao mesnata skoljka.Uklizam prste u nju pa ih izvadim.Podignem ih onako lepljive u vis i znacajno ih zagledam prema svetlu.Kao da pokusavam da razaznam:koja je sperma u toj lepljivoj masi od debelog, a koja od kudravog.

Sa prstiju klizi sperma pomesana sa Zaninim sokovima.Gleda to i ona.A kad nam se pogledi ukrste, ne bezi, ne sklanja svoj.Nevino me gleda i kao da hoce da kaze:”eto, desilo se.Hteo si to-nagovorio me”.Pritom mi glavu sa obe sake privlaci u poljubac.Polako popustam.Poljubac nam dug i vlazan.Osecam miris znoja ,tudjeg znoja na njoj i muskog losiona koji ja nikada ne koristim.Prito siri butine i rukama petlja oko mog kaisa i slica.

-Zar mozes i sa trecim za dva sata?-pitam.
Ukoci se.Kao da je ove reci zgromise.Znala je da sam prepoznao po vlaznoj pici i spermi da ju je neko jebao.To je cutanjem priznala.Ali,nije mogla ni pretpostaviti da znam da su joj nocas dvojica kurcevima pohodili picu.Prikupi butine.Ocekuje ko zna sta-mozda i samar.MIruje.Samo me dugo,dugo i prekorno gleda pravo u oci. U uglovima njenih zaiskrase suze.

Srce mi bije kao ludo.Pali ga sve sto oci vide i sto je um doznao.Kurac mi pomahnitaoTesno mu u gacicama.Drhtavim rukamaobuhvatim joj obraze i spustim usne na njene vrele i rumene.Otvara ih i prima moj jezik duboko u njih.Svoj jezik gura pored moga.Strasno i sa olaksanjem duboko uzdahnu i razmace butine.

Kako sam se svukao,.ne znam.Celom svojom kozom osecam toplinu njenog tela.Uglavim joj se medju noge.Ona ih dizevisoko,-meni na ramena.Pod guzomPod guzom i treperavom pickicom vlazancarsav od iscurele sperme.Pecat za moj dlan.

A pica,-otvorenaVidi se u nju za po prsta.Mesnate usmine sluzave.Zidovi naborani,sjajni.U naborima se belasa zadrzana sperma.Guste,crne dlacice uvrljane:onako rosne umrsene.Iz nje bije vrelina koja mi greja sjajan glavic pred njom.Visoko i jako nadignut kurac se propinje ka pupku.pokusah da se pospustim i zaronim ga bez usmeravanja rukom.On glavicemsamo skliza uz vlazan rascep,razmrsi ispred sebe guzvu dlacica i zavrsi iznad nji na njenom stomaku.

Ona nehtede da i drugi put promasim.Blago ga prihvati sakom,nezno stiste i usmeri u sebe.Uronih.Udje glavic u vreli krem,slag…sta li.klizi u dubine a oko njega kao da se komesa jato vrelih ribica.Svaki nabor jedna ribica.Tako stignem do kraja.U stvari, u nju bi verovatno moglo jos ali ja vise nemam.Pubicne kosti nam se zuljaju.Mirujemo.Samo kurac u njoj pulsira.Ona to oseca i lagano se krece.Meska dupetom laganio i kao da mu glavic trazi grlicem materice.A kad ga nadje, i kad ih spoji, zadrhta celim telom.Skopca noge na mojim ledjima,skrsti ruke iza mog vrata.Pritiste dojke uz moje grudii zalepi usne uz moje.

Sakama joj poduhvatim guzove i ustanem.Tela nam se ni za milimetar ne razdvoje.Tako stojeci je jebem.Silovito da sve prsti medju nasim nogama.Nosim je pos sobi.I sam ne znam zasto,-spustam je pored Andje na njen krevet.Zanine noge vise preko ivice.Pola guze joj nad podom.klecim na podu medju zaninim nogama.U nju nabijam kurac kao da mi je to poslednje u zivotu.Vadim ga celog iz pice a ona ostaje rastvorena i ceka njegov povratak.A kad ga doceka, Zana jekne.

LJubim joj sise,grickam i sisam bradavice.Odjednom postanem svestan Zaninog mumlanja umesto jeke.Noktima mi para kozu na ledjima.Kad joj pogledam u lice,vidim strastan poljubac njenih i Andjinih usana.Andja lezi na boku,nadlaktila se na levu ruku.Drugom grcevito trlja svoju pickicu.U njoj rovari svojim srednjakomLevom rukom pritisnem njenu saku.Taj dodir kao da je paralisa.Osta tako tren-dva,a onda je iscupa i hitro tutnu medju nasa medjunozja.Svoju picu nabija na moje prste.Svojom sakom miluje cas moj cas Zanin stomak.Cas njenu,cas moju sumicu.Hvata moj kurac kad ga vadim, pa onda sa njim prstima u picu, medju usmine.

I kao da znade kad je Zana gotova.Nije to cudo.Zena prepoznaje zensku strast i zna kad je druga na vrhuncu..Razazna njeno izdizanje nad posteljom,krik,mlataranje glavom.Prepoznade umirujuce kontrakcije Zaninih misica na stomaku i butinama.Tad Andja nedade da po ko zna koji put sjurim kurac u Zaninu picu.Povi ga navise i on promasi.Andja me dlanom o prsa gura sa Zane da se prevrnem na ledja.Razumem je i prevrnem se na ledja pored spokojnog Zaninog tela.Tad me Andj zajasi.Klece kolenima pored mojih kukova.Izdigla guzu visoko.

Rukom namesta kurac na ulaz njene pice,a gornju polovinu tela polozi po mome.bocnuse me cvrste bradavice.Rashladjen kurac mi obasu nova toplota.Samo nekako manje vlazna i cvrsca.Andja poce da pšoskakuje na meni.Popne se navrh glavica, i taman pomislimda ispade iz nje,kad se ona sjuri niz kurac uz obavezan pljesak tela.Zana me ljubi.I Andja.Ja,cas Zanu,cas Andju.Ponekad se i nihove usne spoje.Vucem Zanu da se digne.Krece za mojom rukom.Opkoraci mi glavu i sede picom na moje lice.Milujem joj sise, a ona Andjine.Iz pice mi se sliva po usnama,na jezik..

Lizem celu Zaninu picku.Jezik mi upada u nju.Lizem joj i okolinu anusa,butine…Kad se Andja zaturi unazad i kad mi zarije nokte u butine iza svojih ledja,osetim da se vise ne mogu opirati naletima orgazma.Jezikom samo kotrljam Zanin klit.Ja ne mogu da vrisnem, a njih dve…….vriste,jecaju,cvile.Stresaju se obe.Ukocile se izvijenih tela.Andja mi skoro zaspa u krilu na kurcu koji ispraznjen osta u njoj.Ona telom lezi na mom.Zana mi klonulom glavom lezi na desnoj sisi i ramenu.Desnu nogu prebacila preko Andjine guze, a desnom rukom me obgrlila ispod Andjinog tela.Zaspah sa cetiri titrave sise na grudima.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x