utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Banja III deo

Banja III deo

Napolju su se izduzile senke kad nas probudi lupanje o vrata.Iako pospan,setih se svega od prethodne veceri i noci.Zenama na meni dadoh znak da cute.Sapatom im objasnim ukratko da se jave, ali ne otvaraju.Muski glasovi iz hola ih pozivaju na veceru.Šapatom im kazem da im saopste kako su se tek probudile i kako nisu spremne za izlazak,te da ce pojesti nesto, kasnije u sobi.

Ona odgovorise da ce navratiti za sat-dva.Odose komentarisuci kako neko dobro izgleda.
Tri gola tela se miluju peruci jedno drugo pod mlazom vode iz jednog tusa.Andja prihvati moj predlog da ostanu gole.Veselo istrca iz kuoatila i pripali cigaretu.Iz sobe dovitujeZani:

-Sta se femkas?Budalo jedna,-sto nisam ja na tvom mestu?!

Za kratko je i Zana pristala da ostane gola.Opustila se i pocne da pevusi.Samo se ja oblacim i zurno izlazim da kupim voce za veceru i cigarete.Sa vrata mi dovikuju da kupim depil kremu i da pozurim, a ja njima da ne zaborave da spoje krevete.

Zateknem ih da leze jedna pored druge popreko spojenih kreveta.Pocese da se otimaju o grozdje.Svakoj po grozd medju sisama.

Svlacim se i ja.Razmicem im noge i pritom milujem butine.Njih se dve stipkaju, a kad im pocnem ljubiti pickice, jednoj pa drugoj,njihovo stipkanje predje u nezno milovanje sisa i blago stiskanje bradavica.

Oljustim dve banane.Zana kaze da nece bananu,a kad vidi moj lukavsmesak, kaze-da nece nista da primi u picu.Andja i ja joj odgovaramo,-da je tudje “stvari”vec primala u pickicu, i nista joj nece smetati da joj se umetne i banana.shvati da joj ne vredi protivureciti.

Obe se trgnu na dodir hladnih banana o tople usmine.Oljustene banana obema stavim medju usmine te njima stitim vlaznu sluzokozu.Kad ih tako umetnem,pocnem obema lagano po raspicju razmazivati depil kremu.Vodim racun da nenamazem i sluzokozu.Pritom ih izazivam,golicam,draskam a one ne smeju da se pomaknu.Andja mi preti kako ce me njih dve raskomadati.

-Doci ce ubrzo i ova dvojica.-odgovaram joj.

-Ih,-sto ce mi nauditi!Tvoja Zana je nocas izdrzala vas trojicu.Zasto bi ja bila gora?

Dok im spiram mlakom vodom depil kremu i dlacice iz njihovih medjunozja, pridrzavam banane i nemogu a da ih ne milujem.Kad i poslednju dlacicu sperem, toliko se uzbudim te im cele banane gurnem u pice.Zasijase se i zaiskrise pod kapima gole pice kao u devojcica.Pa nekako su punije,mesnatije i socnije.Prvo isisam bananu iz Zanine pice i skoro pola pregrizem od jedan put i progutam.Iz Andjine pice isisavam i grickam u sitnim zalogajima.Za to vreme nas Zana maze mlekom za telo koje zanosno mirise.

Tek sto njih dve pojedose i poslednji kolut ananasa sa nenadignutog mi kurca,zacu se kucanje na vratima.Zana poskoci sa kreveta.Ja je rukom zadrzah i prstom pripretih da postuje dogovoreno.Za to vreme Andja kroz smeh sapuce:

-NJima cemo dati picke tek ako na kurceve nataknu oljustene pomorandze,-rece i otskakuta tiho u kupatilo.Za njom se odsunja i Zana, pritvori vrata za sobom, i otud se zacu:
-Slobodno..
Odmah se zacu skripa brave i vrata.Kad se vrata zalupise, brava automatski skljocnu.
-U kupatilu su.-cujem muski glas iz hola,-hajdemo i mi.
-Cekaj da se svucemo ovde-u sobi.

Ja ne vidim te muskarce i cekam ih da iz hola stupe u sobu.Lezim go posred sastavljenih kreveta.
Debeli, kao oseca neku nelagodu,nesigurnost i zastaje u holu.Osluskuje ispred vrata kupatila.Kudravi stupa siguran u sebe,samouvereno, a kad me ugleda rasprsi mu se ta samouverenost kao mehur od sapunice.Blene u mene onako golog i raskrecenog na krevetu.Povlaci se nazad i mrmlja izvinjenje.

-Oprostite….pogresili smo….
-Niste!-podviknem ja-ulazite oba dok vas nisam izresetao.

Iako nemam pistolj u rukama,ulaze uplaseni i smuseno.skruseno stoje uza zid.Ko zna, mozda oni i vide pistolj uperen u njih.

-Jel vas dvojica!-ciju zenu vi jebete?

Odgovaraju oba u glas.ne mogu ni da ih razumem.Dodje mi da se nasmejem.debeli spusta flasu viskija sa kutijom na pod i krsto se krsti kako nije jebao ni jednu zenu od kako je dosao u banju.Barem ga ja tako razumem.Kudravi samo odmahuje glavom u znak neslaganja.

-A sta je ovo?-pokazujem na sasusenu mrlju na krevetu.Obojica slezu ramenima.
-Zana!Cujes li ti njih?
-Jesu!Oba su me jebala.Silovali su me.I Andju su.-zacu se Zana iz kupatila, a ja joj u glasu prepoznajem suzdrzan smeh.
-Nismo!Nismo!-povikase oba u glas-pristala je.Niko nijednu nije silovao.

.Dodjite vas dve.Hocu da znam sta je istina!Ako lazes-gotova si! Ako su te silovali-gotovi su oni!
A kad se njih dve, onako lepe,pojavise pred njima,-gole, jos obrijanih pickica,ne izdrzase iako u strahu, da im dobro ne odmere picke bez ijedne dlacice.Kudravi hrabriji pa upiljio u njih.

-Dede vas dve ,pokazujte kako je bilo!-rekoh i pomakoh se u kraj jednog kreveta podvlaceci drugu ruku pod krevet.
Zana nagura debelog na krevet te on padne na njega pored mene,a ona preko njega govoreci:
-Ovako me je povukao rukom.
Andja gurnu kudravog popreko kreveta te mu glava sa zadrskom pade na Zaninu sisu.Nedize glavu.Samo gleda kako mu Andja svlaci bermude sve sa gacicama.Kad ih svuce,opkoraci ga i sede picom na mlitavi kurac.Zagledah se u divan spoj goluzdrave pice i kurca.Slobodnom sakom pokrijem svoj da ne oda moje raspolozenje.
-A vas dvoje!?-podviknem Zani i debelom
-Pa on treba da se svuce.-odgovara Zana ozbiljno.Vise joj u glasu ne prepoznajem smesak.Po glasu bi rekao da je uzbudjena.
-Svlaci se,sta cekas!?

I zaista, debeli se brzo svuce.To iskoristi Zana te prebaci desnu nogu do mene te joj se debeli nadje medju klececi medju nogama.Pica joj se sjaji od bodi milk kreme.Velike usmine glatke,mesnate i socne.Ceo Venerin brezuljak joj nekako puniji.Zategnutim stomakom preleti titraj, a misici na guzovima se grce i opustaju.Zana drhti od ceznje.Izvija polako telo ispod glave kudravog.Kao pritisce je,a znam da mu potura bradavicu sise na usne.

Kurac debelog visi kao crvuljak,ali debeli crvuljak.Kod kudravog, vidim budi se u Andjinoj saci.
-Debeli,pokazuj kako je bilo!

On se prenu na ovaj moj povik, i nadje nad Zanom.Viseci kurac mu glavicem pade Zani na picin procep.Ona ne izdrzataj dodir te desnom rukom zateze svoju kozu pored desne usmine.Ovim rastavi usmine i medju njih zapade glavic mlohavog kurca.

-Jebi!-zapovedam.
Debeli me gleda neverujuci u ono sto cuje.Uplaseno zvera cas u mene,cas u Zanu, i zalosno u svoj kurac.Zana ga prstima hvata za kurac i nezno steze pokusavajuci da ga podigne.On uplaseno gleda kako mu Zana provlaci glavic kroz picin procep.
Ni ja ne mogu vise da izdrzim.

-Momci,znam sve.Pratio sam vas sinoc i gledao nocas.Zasto bi se ljutio? I meni je uzbudljivo. Odavno zelim ovakav dozivljaj.Na posao momci,-kazem u jednom dahu,veselo i pocnem ljubiti Zanu.

Dizem se sa kreveta i prolazeci pored Andje, poklopim joj sakom sisu i poljubim u vrat.Uzmem sa poda viski i potegnem gutljajem koliko istekne iz nje.Debeli se prekrene na krevetu na mesto gde sam bio ja.Zana ga i dalje drzi za kurac i pokusava nadrkati.Andja uspela da u sebe ubaci polunadignut kurac kudravog i zacene se od smeha.Pritom ne zaboravlja da se lagano vrcka na kurcu kudravog.Aon,pruzio ruku k meni i trazi flasuNe propusti da pre nego li potegne iz nje,usisa Zaninu bradavicu i pola sise u usta.Ona se skoro neprimetno odize levom pleckom od postelje i ponudi mu je celu.

Kudravi poteze iz flase, pruzi je Andji te poteze i ona iz nje.Kad mi je Andj pruzi,kudravi se prihvati za Andjine bokove.

Ja poinudim viski i Zani.Pridrzavam joj glavu na potiljku dok povlaci iz nje gutljaj-dva.S krajeva usana joj se sliva niz bradu na grudi pa izmedju sisa…Debelom dajem da potegne dvaput.Jos uvek kao da mi ne veruje.

-Sta je?Sta si se uplasio?Zana ne brukaj se .Kakva si ti picka kad ne mozeskurac da mu dignes?-kazem,a ispadne ironicno, iako nisam hteo to.

Penjem se na krevet i zaranjam glavu Zani medju noge.Ona se podize i ode glavom u krilo debelom.Lickam,palacam po glatkom medjunozju.Milujem joj butine.Jezikom oblizujem anusCist,mirise kao i sva Zana.Sa njega sklizam vrhom u pickicu.Na sve ovo Zana se trza i usnama mljacka.izmedju njih se cuje i zadovoljno mumlanje.Sakom mu miluje jaja.Lize jezikom smezuran kurac.Oblizuje i stomak iznad njega.Ne propusti ni prepone i skrotum.

Ja joj se primaknem jos vise.Kurac mi strci ka pici,a ona zeva na njega.Kad glavicem zadjem medju usmine Zanino telo se izvije i ukosi.Ceka ubod.A kako ga nema, nabi se sama.Zajeca i usisa u usta ceo kurackudravog, sve sa mudima.

Kudravi joj ljubi sisu.Jezikom palaca i pokusava da dohvati njime bradavicu na njoj.Kurac mu nabrekao kao kobasica i spremno docekuje Andjino nabadanje.Ona zabacila glavu u natrag i otvorenim usnama zove me na poljubac.Dugo i vlazno nam se spoje usne.

Dve goluzdrave picke sjaje se, sto od kapi znoja, sto od sokova koji im u potocicu se izlivaju.Mljackaju gutajuci dva nabrekla kurca.A onaj treci Zana ispusti iz usta.Izbaci ga Zana boreci se za dah.No,ne zaboravi ga.Pokupi ga sakom na svom vratu i poce valjati dlanom na svojoj sisi.

-Drugar! Da se menjamo?-pogleda me kudravi.
-Vazi!-veselo odgovorim.

Zana hitro ukrsti noge na mom dupetu i stisnu me u svom medjunozju.Sama se kratkim i hitrim trzajima nabija na moj kurac.Zuri da svrsi na njemu.Pomogoh joj, a kad njen krik zamre i kad popusti njen stisak,izmigoljim se izmedju njenih butina.Zana ih opusti,opruzi po krevetu i ostavi reskrecene.Krajickom oka vidim zjapecu picu, rumenu u kojoj se sve sjaji.

Umalo se ne sudarih sa kudravim koji klece Žani medju noge.Kurac mu napet u luku,sav sjajan od Andjinih sokova.Kad se pruzi po Zani nalete glavom na njenu ruku i mlohavi kurac pod njom.
Sta ti je,bre,debeli?

Ja klecim na podu i sladim se Andjinom pickom.Usisavam cas jednu,cas drugu usminu.Malo ih gricnem pa pustim.One se kao pracka istegne, pa prikupi i dugo drhturi.Svo raspicje joj glatko i slatko.A onda se uspravim i podignemAndju da kleci.Siroko joj rastavim noge.Kolena joj na ivici kreveta.Velicanstveno mi se istrtila.Nalaktila se i ulegla u struku.Lice joj na Zaninim grudimaLiznu joj bradavicu na levoj dojci,pa kad ugleda na desnoj da ispod Zanine sake izviruje glavic debelog, ispruzi se k njima.Cas lize,cas usisava Zaninu bradavicu,a cas glavic. Ja se zarivam u njenu vrelu picu tako silovito da mi se muda zaklate i lupe je odozdore po Venerinom brezuljku.Kako joj nabijam odpozadi,tako ona otvorenih usta nalece sad na glavic, sad na bradavicu.Zana sad namesta glavic na svoju bradavicu i tako ih potura Andji pred usta.

Kudravi podigao Zanine noge na ramena i ritmicno je ubada.Izvuce ceo kurac i nepogresivo ga sjuri u picu koja ga saceka zjapeci.

-Evo ga!-dreknu radosno debeli.
-E,sad malo sacekaj.-uzvrati mu kudravi.

Meni debeli ne sme nista da kaze.Samo zvera cas ka Andjinom dupetu, cas u Zanino medjunozje.Zana se oseti obaveznom i odgovornom da zadrzi kurac u erekciji.Zato poce da ga nadrkava.pritom sve mahnitije vrti guzom.Kudravi se pogrbio nad njom i sitno i brzo je ubada.Nasta lomljava njihovih tela.Kudravi zuri da svrsii ustupi mesto debelom,a Zana se oseca obaveznom da mu u tome i pomogne.Osetila se zenkom koja mora da zadovolji svakog muzjaka.

-Aaoooh!-kriknu kudravi.Gornji deo tela istegao u luk.Glavu zabacio u nazad.donji deo tela zakucao u Zanino medjunozje i tamo miruje.

Ja poduhvatio glatku pickicuAndje sa obe sake i razmazujem nase sokove po stomaku joj.osecam njene grceve,kratke kontrakcije misica.Ritmicno mi steze kurac u sebi.Polegnem po njenim ledjima,sakama joj uhvatim nemirne sise i umirim je tako.Samo joj ljubim vrat i lizem niz kicmu.Budim ponovo vatru u njoj.

Debeli s ledja, prosto iscupa kudravog iz Zane.Iz pice ispade dug,sad vec mlohav kurac te se zaklati nad parketom.S njega kanuse sporo i otegnuto kap-dve.

Zana se proteze da ispravi noge ocekujuci medju njih debelog.No, debeli je podize na kolena i postavi pored Andje. lepota od Zaninog dupeta.Ispod njega iskocilanabubrela picka.Iz nje se otegla srebrna nit sperme, ko zna cije.debeli joj nedade i da kapnePrimi je na svoj glavic i vrati unutar u pizdu.Zana s paznjom proprati prodiranje debelog. Miruje, i jedva primetno se naginje levo,pa desno da joj ga lakse utera. A kad se debeli stomakom osloni o njeno dupe,Zana poce da se natice na debeli kurac.Ja i debeli uhvatismo ritam i dve zene pred nama i ispod nas se isto krecu.

Kudravi zapalio cigaretu i legao na krevet ispred Andje i Zane.Poturio im kurac pred lica i meraci udobno zavaljen.NJih dve ga golicaju kosama,lickaju jezicima sto po butinama, sto po dnu stomaka.Ne promase mu ni kurac.

-Da se menjamo,-a?
-Vazi.
I tako se ja nadjem u mojoj Zani a debeli u Andji.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x