četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Bivši dečko

Bivši dečko

Sedela sam za kompjuterom i kucala seminarski rad. Bila sam veoma napeta jer se bližio ispitni rok, a vremena za učenje je bilo sve manje. Odjednom se začulo zvono na vratima. Otvorila sam i ugledala svog bivšeg momka. “Došao sam po svoje stvari”, rekao je. Pustila sam ga unutra i nastavila da radim (bila sam ljuta jer me je prevario i nisam želela da komuniciram).

Udubila sam se u kucanje dok je on prevrtao stvari po ormaru. U jednom trenutku prišao mi je s’ leđa i uhvatio me za grudi. Stezao ih je lagano i polako me ljubio po vratu. Osetila sam prijatnost i počela da vlažim. Setila sam se kako smo se jebali u svakom ćošku moga stana. Zavukao mi je ruku u gaćice i uvukao prst u picu.Stenjala sam prigušeno i želja za njegovim kurcem je postajala sve veća.

Uhvatio me je ispod pazuha i podigao, a zatim okrenuo i prislonio na zid. Svukao mi je trenerku i gaćice jednim potezom, savio me i gurnuo mi svoj, već nabrekli, kurac u pičku. Bio je tvrđi nego ikada. Jebao me je brzo i jako, nabijao ga do kraja, a posle nekoliko minuta me je bacio na krevet i polizao me, kao nikada do tada. Okrenuo me je u 69 i tako smo nastavili jos neko vreme. Svršavala sam na svakih nekoliko minuta, nisam mogla da se obuzdam i vrštala sam iz sveg glasa. Sisala sam njegov ogroman kurac kao bombonu.

U nekom trenutku vrata od stana su se otvorila i ušao je njegov najbolji drug (dogovorili su se prethodno da mu pomogne sa stvarima). Ne zna se ko je više bio zatečen- on ili ja. Gledao nas je nekoliko sekundi, a potom je skinuo pantalone i gaće i izvadio svoj kurac. To je bilo nešto najveće što sam u životu videla.

Približio ga je mojim ustim i rekao: “Puši, mala”. Nisam imala izbora. Primila sam ga u usta. Stenjao je: ” Ah, mala, pušiš najbolje!” Utom se moj bivši izvukao ispod mene i naguzio me.

Posle nekoliko minuta su me okrenuli- moj bivši je ležao, ja sam sedela na njemu, a njegov drug me je jebao u dupe. Nikada pre toga nisam primila dva kurca u isto vreme. Bilo je nezaboravno. Vrištala sam, suze su mi išle, a počkica je bila sve vlažnija. Svršila sam nebrojeno mnogo puta. Svršili su mi u usta i ja sam progutala njihove sperme. Na kraju smo se dogovorili da se ovo opet ponovi i znate šta, ponavlja se vešć godinu dana svaki drugi dan! Jebali su me večeras i opet će prekosutra, a tada će doći još dva njihova druga. Jedva čekam da me četiri kurca pojebu, jer mi ova dva već više nisu dovoljna!

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x