četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Čari i benefiti JUTARNJEG seksa

Čari i benefiti JUTARNJEG seksa

Jeste li znali da postoje statistički podaci koji pokazuju da jutarnji seks može da vas učini srećnijim i zdravijim? Naučno je dokazano da dobar seks ujutru smanjuje stres i da jedan jutarnji odnos može da smanji stres u sledećih sedam dana.

Kada otvorite oči na jutarnjem suncu, vi ste dostupni i željni osećaja da budete željeni. Ima li išta boljeg od jutarnjeg seksa? Više ćete uživati, i lakše se probuditi jutarnjim orgazmom nego zvukom alarma. Jutarnji seks će vas spremiti za naporan dan, daće vam elan, energiju i probuditi vas u potpunosti.

Kada se lagano budite, vaše telo je odmorno, pore na koži su otvorene, i senzacije dodira su na višem nivou. Muškarci se skoro uvek bude sa erekcijom, barem blagom, tako da je to za početak i više nego dovoljno, a par blagih dodira i poljubaca će učiniti da se raspali vatra.

Najbolja jutarnja poza je postrance, dok oboje još uvek ležite. U ovoj poti muškarac ima dostupan klitoris i grudi, a žena može da se namesti da potrefi savršen uao penetracije. Uz dodatnu stimulaciju klitorisa, nju očekuje brz orgazam. Zbog povećane osetljivosti kože i tela u potpunosti, oboje ćete imati unapređen osećaj, a energija će strujati kroz oboje na visokom nivou.

Nakon kvalitetnog razbuđivanja, stavite jutarnju kaficu, i skoknite do tuša zajedno, da se spremite za radni dan. Tuš će vas dodatno razbuditi, očistiti, i uživaćete zajedno u njemu dok se međusobno mazite i perete.

Tu je vreme i za doručak, u zaisnosti kako i koliko ga preferirate. Pošto je dobro znano da seks smanjuje stres, i potpomaže telu da luči dopamin, hormon sreće, sve je jasno. Na posao ćete stići nasmejani, raspoloženi i puni energije. Bićete zdraviji, i sa lakoćom ćete se uhvatiti u koštac sa obavezama.

Izvor: www.buzzfeed.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x