utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Ciganka sa mnogo starijim muškarcem

Ciganka sa mnogo starijim muškarcem

Zovem se Samanta iz Sarajeva sam, ciganka sam i svakodnevno prosim, sjećam se bilo je ljetne vrijeme august, redovno sam prosila po sarajevskim ulicama.

Prisao mi je stariji muskarac u pedesetim godinama i dao mi je 5 eura, najvecu svotu novca u zadnjih mjesec dana.

Ušla sam u priču sa njim i pitao me je da li zelim da jedem ili da se okupam jer ima stan blizu, nakon dugo odbijanja, pristala sam, dao mi je da jedem, ušla sam možda i u malo intimniju priču sa njim, pa smo pričali o njegovim problemima, pričao mi je kako dugo nije imao seks,pa sam primjetila šta želi.

Rekao mi je da se okupam jer će mi prijati to, otišla sam i u wcu sam pod tušem mjesila svoje bujne ciganske sise i trljala navlazenu usku pičkicu. Kada sam izašla ulazim u dnevnu sobu i vidim ga kako drka, čim sam ušla prestao je sa drkanjem i počeo se izvinjavati a ja mu kao mala kurvica kažem hoćeš da ti pomognem.

On sav usplahiren pristaje uzmem da drkam kurčinu od sigurno 18 ili 19 centimetara jako debelu, u jednom trenutku samo sam ga stavila u usta, nastavljala sam a on me nabijao svom snagom na kurčinu. Pulsirao mu je, onda mi je počeo lizati i sise i naredio mi je da se naguzim, zabio mi ga je svom snagom dok me čupao za kosu.

Divljački me nabijao, ječala sam,promijenili smo par poza i dva puta sam svršila, a on me na kraju isprskao po licu, posle sam dolazila još par puta, jebao me zajedno sa prijateljem jedan u guzi jedan u pičkici i sada ponekad odem.

Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
XXXsine

Vrlo mi se sviđa kako si pušila matori kurac.
Volim da taslačim Ciganke u njihove vruće pičkice.
Ovo je odlično sisanje kurca. Ali i naše srpske cure ne zaostaju u ovome. Po meni je za oko mnogo bolje videti Srpkinju kako sisa ciganski kurac. Srpkinje tako dobro sisaju kurac a ciganski muškarci imaju tako velike kurčeve. Gledao sam pre mnogo godina kako moja mama sisa kurac jednom ciganskom matorcu koji nas je povezao njegovim kolima kod naše rodbine u selo u unutrašnjosti. On je sve vreme bezobrazno gledao moju mamu i pipkao je po butini dok sam se ja pretvarao da spavam pozadi. Zatim je on stao u neki šumarak blizu benzinske pumpe sa restoranom i poslao me da naručim nešto da pojedemo. Otišao sam do restorana i naručio sto sa večerom za troje, ali sam se brzo vratio do kola jer mi je on izgledao sumnjivo. Prišunjao sam se kolima sa strane kroz žbunje i pogledao unutra. Tamo je gorelo svetlo a moja mama je vrlo vruće sisala crni ciganski kurac. Meni se kurac vrlo jako ukrutio, a oni nisu mogli da me vide zbog okolnog mraka. Zatim je on naglo prekinuo nju u sisanje kurca i naglo oborio suvozačevo sedište, gurnuo nju pozadi i naglo joj svukao helanke do kolena i postavio njene duge noge preko njegovih ramena i naglo ugurao njegov kurac u njenu vlažnu pičkicu. Gledao sam izbezumljeno kako ogromni crni ciganski kurac razbija belu gospodsku pičkicu moje mame. Auto se ludački tresao od njegovog lupanja. Zatim se posle desetak minuta neverovatno snažno i uz urlik ispraznio u njenu razjebanu pičku, a ona je snažno i dugo počela da svršava. Momentalno je krenula sperma da izlazi iz mog kurca. Ona je onda brzo izletela iz auta i počela da piški a zatim obrisala pičku i zapušila je tamponom da ne curi njegova sperma napolje. Zatim su krenuli na večeru i ja ispred njih. Posle večere on je insistirao da uzmemo motel jer je kao umoran od vožnje. Tamo su nastavili sa seksom do duboko u noć. Zatim smo ujutru stigli u selo i moja mama je tražila od drugarice da joj donese neku pilulu. Pogledao sam kasnije u kantu za smeće, a na pakovanju pilule je pisalo „za dan posle“.

Baderka

Ooo, divna mamica, zna šta valja! Osećam da ti je to duugoo bila inspiracija za drkanje i špricanje sperme u duuugim mlazevima… reci, jesam li u pravu?

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x