utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Ciganski kurac – 4. deo

Ciganski kurac – 4. deo

To veče sam sedela u sobi i obradjivala svoj čmarčić spremajući ga za sutrašnji susret sa Sadikom. Guza je izbrijana pa kremice za finu mekoću koze i onda punjenje čmarčića sa dorim krastavcem da je malo raširim i opustim.

Ujutru sam ponovo na pecanju nadajući se da ću sresti Sadika ali tu gde smo pecali nigde nikoga. Do 10 sati par puta je zagrizla riba ali ništa nisam upecala, a onda je udario skobalj od kilo i po . Posle toga mi je krenulo par skobalja porcijaša, jedna mladica i jedna nosara. Spusti štap i otvorih pivo da na miru popijem kada se začuo zvuk motora i ubrzo se pojavi čamac a u njemu poznadoh ribočuvare. „Ej malaaaa imaš li ti dozvolu!“ Povika jedan o njih .

Prišli su obali i ja uzeh dozvolu i pruzih mu je. „Ko ti je ovaj , čija je ovo dozvola?“ Shvatih da sam im asocirala na zensko jer moj šorčić je otkrivao pola oble guze a duga kosa vitko telo su davali takvu sliku. „Dozvola je moja i tu lepo piše sve , prema tome nemojte me više uznemiravati. “ Odbrusih ja istrgnvši dozvolu iz njegovih ruku. I taman je zazinuo da me opsuje i da izadje na obalu kada se pojavi drugi čamac i ja poznadoh čika Sulju. Ubrzo je bio pored njih i upitao o čemuse radi ?Oni samo rekoše rutinska kontrola Suljo i odoše.

Stari izadje iz čamca i ja mu ispričah štaje bio problem uz pitanje dali je za pivo . Pruzih mu pivo i on se grleno nasmeja: „Iskreno i ja kada sam te prvi put video pomislio sam kakva dobra pička. Tek kada mi je juče Sado rekao da si muško ništa mi nije bilo jasno. Ma šta da ti kazem stvarno si tako gradjen da bi svakoga zbunio pogotovo kada se tako obučeš. „Nasmejali smo se i lagano pili pivo uz priču o pecanju kada me on iznenadi i pozva me da dodjem ponekada kod njih u malu sa Sadikom i da ću im uvek biti drag gost. Tada sam saznala da on radi u Banovićima jer je završio rudarski fakultet i da pored Sadika ima još sedam starijih sinova. „Moja rahmetli Suada je htela ćer ali nije joj se dalo, štaću ja mogu samo napraviti mušku decu. „I ponovo smeh i on mi je malo smrknutog lica objašnjavao da se teško izborio na studijama a tek u firmi je bilo još teze. Ove godine ide u penziju pa će se opustiti i ziveti na Drini.

Uz to sm još saznal da malu izbegavaju oni koji nisu romi i da je to nekada tako uvredljivo za sve njih. Ja mu rekoh da sam ja vaspitavana da cenim svakoga ko je dobar čovek ez obzira na veroispovest. On se osmehnu i videh sjaj u njegovim očima. „Drago mi je što je Sadik stekao takvog drugara i nadam se da ćete se u svemu zblziti jer tvoj stav i tvoj tako slak izgled su garancija da ćete biti jako bliski. „Kada je ustao da podje ja podigoh poged i zabezeknuto progutah knedlu. Suljo je imao u gaćama brdo mesine, to se jasno videlo kroz platno njegovog šorca. Ustadoh i pozdravih se kada on udje u čamac ja se sagoh da uzmem štap a ispod ruke videh da Suljo gleda moju guzu i trljase po batini.

Taj dan je sporo odmcao i ja već oko 18 h počeh se spremati tuširanje, klistir, mazanje guze kremicama i n kraju ubacih veću količinu vazelina u guzu. U Pola 9 podjoh ka mostu a ispod trenerke čista pornografija: tangice, halteri. mrezaste čarape , gore rus i topić a namučila me suknjica kou sam orala podići na kukove. Već izdaleka sam videla Sadika , šetao se gore dole kraj mosta. Kada me video lice mu se ozari i podje mi u susret. Srdačno se pozdravismo i ja mu predlozih da odemo do vikendice mog teče jer tamo ima i pića a i neće nam niko dosadjivati. Ubrzo smo hodali kraj Drine, još je bilo dosta vidno i ja udjoh iza jednog zbuna skidoh trenerku i zategoh suknjicu uz malo ruza na usnama mogla sam proći ka osrednja pička.

Kada se pojavih Sadik sav zbunjen je gledao sa nevericom pa mu ja rekoh da je ovako bolje jer nemormo da se osvrćemo da nas neko ne provali. Zagrlih ga oko vrata i mi se počesmo lubiti i maziti, bili smo blizu vikendice i ja ga uhvatih za ruku i tako udjosmo u vikendicu. Otvorila sam zaluzine i u sobi se videlo prilično. Ponovo se počesmo ljubiti i ja iskoristih to da mu skinem majicu a on moj topić. Kada mu skidoh šorc on svuče moju suknjicu i ja ostadoh u tangama, brusu i čarapama.

Bili smo blizu kreveta pa se ja spustih na krevet svlačeći mu bokserice da što pre dodjem do tog lepog obrezanog kurca. Bio je tvrd, vreo i vlazan pa ga ja počeh ljubiti , lizati i povremeno ga samo glavić uzimah u usta. Sadik je samo stenjao i bučno disao i kad mu ga ja progutah do jaja on urliknu od zadovoljstva. Nisam zelela da večeras ostanem nejebana pa se ispruzih po krevetu povlačeći i njega. Samo sam raširila noge i on je bio medju njima, osetila sam vlazne dodire njegovog kurca na mojoj guzi. Znala sam da će se on teško snaći u svemu ovom jer je prvi put.

Povukoh u stranu tangice, uhvatih njegov tvrd pulsirajući kurac i lagano ga namestih na ulaz u raj. Pošto je sve ovo bilo novo za njega mislila sam da ću morati sama da se nasadim na njegov ponos, jako me iznenadio. Čim je osetio vrelinu moje mace on se pokrenu napred i njegov glavić uz moje aaaaah ukliza u moju macu. Ohrabrih ga:“Hajdeee hajde dušoooooo dajmigaaaa aaaaaah toooooooo!“Ciknuh kada mi ga on utera do jaja rokćući kao vepar. Podigoh noge i uhvatih se rukama za kolena šireći ih maksimalno. Sadik me poče ljubiti i ja mu uzvratih dok je njegov mladi i tvrdi kurac pravio vibracije u mom telu. Već sa osećala prvi nadolazak orgazma po prvi put tako brzo. Počeh cvileti kao kuja pri parenju gutajući njegov jezik jedva dolazeći do daha. :“MMMMMM TAKOOO TAKOSI DOBRAAAA AAAH GRRRRR TI SIIII MOJAAAA MOJA CURAAA TI SI MOJAAAA SADIKAAAAAAA DUUŠOOOOO!“. Zadivih se njegovim prihvatanjem mene kao zene i počeh mešati guzom što ga još više napali i on ubrza svoje pokrete. Znala sam šta sledi i urzo smo oboje cikali i vriskali svšavajući.

Pala sam u neko stanje blazenstva osećajući da njegova kita pulsira u meni a njegov jezik nije mirovao u mojim ustima. „Srećan ti rodjendan dragi. “ Progovorih posle duzeg vremena. „Značili to da da si i ti sada devojka moja muška pička. Jer meni je tako lepo sa tobom i zelim te što češće jebati. „Nasmejah se ponovo ga poljubih tako vatreno i slatko da sam ponovo osetila zelju da me pojebe. Ali pogled mi odluta do sata na zidu biloje 23 h a nama do kuće treba najmanje pola sata pa se brzo spremismo za polazak. ALI VEĆ UZ PUT SMO SE DOGOVORILI DAĆEMO SE VIDETI KADA ME ON NA RASTANKU IZNENADI DA MU JE SULJO REKAO DA ME DOVEDE NA KAFU OVIH DANA. No, otome biće pisanja.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x