utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Ciganski kurac – drugi deo

Ciganski kurac – drugi deo

To sa Zaimom je bilo nešto neverovatno dobro, popgotovo što me želeo bolje upoznati i da se jebemo u boljim uslovima.

Kada je ozišao izbrisala sam se vlažnim maramicama i promenila tangice koje su bile natopljene Zaimovim i mojim sokovima. Onako razgužena i izgubljena krenuh ka gradu zaboravljajući da sam u ženskoj garderobi. Tek kada začuh zvižduk shvatih i brzo uđoh u jedan ulaz i na brzinu obukoh trenerku i obuh patike.

Tada su bile igranke u ekonomskoj školi u Loznici i ja se uputih tamo. Tu sam nekoliko njih poznavala a i iz Zvornika bilo je par devojaka. Plesalo se i igralo do ponoći a meni zadnji autobus otišao u 23 h. Izašla sam kod jedne kafane na centru da bih stopirala nekoga, pošto se za desetak minuta niko nije pojavio ja pođoh pešice pa uz put da stopiram.

Noge su me bolele jert sam stigla do kampa na Drini i već je bio jedan sat po ponoći. Razmišljala sam da uđem u kamp naselje i negde se izvalim i odspavam do jutra. Tada se pojaviše farovi nekog motora i ja podigoh prst nisam mogla verovati čovek se zaustavi i ja dotrčah do njega. Malo me bilo strah kada ugledah tog momka jer sam čula mnogo loših priča o njemu. Upitah do Zvornika i ako sam znala da je iz Tuzle i on mi reče samo :“JAŠI I DRŽI SE DOBRO. “

Nartavno kada krenusmo ja se uhvatih za njega , nismo mogli pričati jer je buka bila velika pa ja opijena onim doživljenim spustih ruke niže njegovog pojasa i kada osetih kurac trgoh se i povukoh ruke nazad. Već smo bili na ulasku u ZVORNIK I ON ME UHVATI ZA RUKU I PONOVO JE VRATI NA SVOJ KURAC. Drhtala sam što od straha što od uzbuđenja jer sam čula da je on nenadmašan jebač, da jebe jako dugo i svrši po dva puta a da ga ne vadi.

Bili smo na kilometar do mosta kada on zaustavi motor i ja siđoh. „Mali kaži ti meni voliš li ti kurac“?Zamucah i jedva nekako izgovorih:“DA, MISLIM, NE, NE NEVOLIM“.

Išao je pored motora ja pored njega i u jednom momentu on krenu sa puta ka Drini a pošto je motor bio tu preprečio mi je put i ja htela ne htela pođoh dole kraj njega. Ostavio je motor i onda šok, zagrli me i privuče uz svoje telo ja zadrhtah jer moja želja za seksom i dobrim kurcem uvek je bila u prvom planu.

On mi samo reče svoje ime Nešo i upita me kako se ja zovem, pošto smo bili u mračnom delu ja samo skidoh trenerku i on sav napaljen uzviknu:“Pa gde si do sada kujoooo tražim već više od godine od kako sam došao iz Belgije!“ Shvatih odmah da mi je suđeno da ove noći budem izjebana do besvesti.

Već me okrenuo i tu padoše žestoke vatrene žvake. Odmah sam osetila njegovo iskustvo sa ovakvim kao ja. Došli smo do same vode i on skide jaknu i stavi na travu i ja klekoh i otkopčah mu pantalone. Imao je lep kurac nekih 17-18 cm i poprilično debeo i već vlažan. Počeh ga ljubiti i lizati povlačeći kožicu da oslobodim glavić a onda otvorih usta i počeh ga gutati. „Jaooooj kučkooooo toooo to mi radiiiiii gutaj ga gutaaaaaj!“ A ja sam ga obrađivala jer sam znala da sam dobra u tome. Uhvatio me oko glave i sada me jebao u usta rokćući i mumlajući. A ja ja sam uživala i ako su mi povremeno suze tekle jer mi je preduboku nabijao kurčinu.

Bez reči me podiže i položi na jaknu postavljajući me u kučeći položaj. Znala sam sada dolazi ono pravo dobar komad kurca za gladnicu Sadiku. Bez ikakve pripreme raširi mi guzove, nasloni glavić na moju macu i u dva tri poteza uz moj vrisak nabi mi ga do jaja. Nije prestajao odmah je počeo da ga vadi do glavića i nabija do jaja.

Stenjala sam i dahtala kaop kakva kujurina pri parenju dok me on uz grlene uzvike i uzdahe opako jebao. Kolena su me već zabolela a želela sam da još traje i zato cvileći ga zamolih da me okrene na leđa što on majstorski uradi nevadeći kurac. Čim sam guzom dotakla zemlju krenu žestok orgazam ludela sam i vriskala:“TOOOOOOO JEBIMEEEEE JEBIIII OVU KUJUUUU MMMMMMM DAAAAJ DAJ MIIII TVOJEEE SEMEEEE NAPUNIMEEEEEE!“

Nisam tada ni jednog trenutka razmišljala da će me neko čuti a nije me ni bilo briga. Počeh moje stimulisanje mišićima anusa i lagane kružne pokrete tako da Neša poče da me zakiva za zemlju. Iu trenu uz urlik me poče puniti spermom a u istom momentu mene strese i razbi žestok orgazam. Kada se smirismo njegov kurac je još pulsirao u meni i osetih bio je ka kada me počeo jebati. Mislim da bih se onesvestila od uzbuđenja i umora da je nastavio.

Na moju sreću već je svitalo i začusmo vesla i razgovor nekih ribolovaca. Srećom išlisu sredinom Drine i samo povikaše :“SRETAN ZORNJAK MOMČE AHAHAHA!“ Nešo ustade i ja se podigoh jedva na noge i obukoh trenerku dok mi je njegova sperma curila niz butine. Zamolih ga da me odveze do kuće jer neću moći pešice što je i učinio. Poljubac ispod jedne nastrešnice i naravno njegovo:“Sadika sada si moja kuja i vodi računa ja ću te jebati često. „Klimnuh glavom i mi se rastadosmo.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x