utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Ciganski kurac i još po nešto

Ciganski kurac i još po nešto

Sadik je bio predivan momak i srušio mi sve predrasude o koima su ispredane priče o romima. Često smo se sretali , sastajali i imali fenomenalan seks. No nakon nekog vremena on me pozva da dodjem na piće kod njega u malu.

Znalasam da bi se jako uvredio ako ga odbijem a opet bio me strah da me tamo neko od njegovih ne provali. Taj dan vraćajući se sa Drine ja mu rekoh da ću doći kod njih kući na piće i kafu ali da od toga nepravi neki dogadjaj. „Jednostavno za njih smo drugari i normalno je da se druzimo i kod tebe kući.“ Bio je presrećan i ja se nasmejah jer i ako sam starija od njega dve godine on je još u poredjenju sa mnom bio klinac ali kada je seks u pitanju bio je izuzetno talentovan.

Oko 17 h ja se spremih valjda mi je u duši da popaljujem muškarce jer obukoh uske farke a preko neku svetlo crvenu majicu. Ko bi bolje zagledao moju guzu morao bi videti obrise mojih crvenih tangica. Krenuh i ponesoh bocu vina i kafe Samiri Sadikovoj majci. POSLE DOBRIH POLA SATA HODA UGLEDAH NASELJE I KRENUH UZBRDICO KA NJEMU. Kada stigoh na ulaz u naselje gde su bili kućerci ali morala sam priznati da je to bilo nekako lepo i prijatno mesto. Iz jednog sokačeta se pojavi Sadik i osmeh od uha uz pozdrav podje pored mene.

U dvorištu tri kućice lepo uredjene a staza do centralne je bila sa obe strane ulepšana cvećem. Stigli smo na trem gde je sedelo četiri osobe poznadoh Sulju a ono pored njega mora da je bila Sadikova majka jer su toliko ličili jedno na drugo za nepoverovati. Dva muškarca krupni baš kao i Suljo oko 20 do 25 godina i ja predpostavih da su mu to sinovi. Kada udjoh Suljo se pozdravi jako srdačno sa mnom i pokazujući rukom na tu lepu ciganku reče da mu je to zena a ona dvoica sinovi Bego i Sejdin. Dadoh Sulji vino a Samiri kesu gde je bila kafa za nju. Pobunišese što sam nešto kupovao našta ja odgovorih: „Ja sam vaspitan tako kada idem u domaćinsku kuću prvi put ne moze se ići prazne ruke. „Oni se zahvališe i onda kafa, rakija, meze i priče kao da se znamo godinama.

U ovom dvorištu su ziveli skoro svi koji potiču od oca Sulje. U tim kućama je bilo njh 18 zitelja. Smejali smo se pričali o svemu i svačemu pa i o pecanju kada Suljo reče da mu je drago što Sadik ide na pecanje jer je upecao zlatnu ribicu . Shvatil sam na šta aludira a drugi su se smejali neshvatajući pozadinu tih reči. Tada sam saznala za neka nepisana pravila u njihovoj mali jer porodica učestvuje u svemu i nema ljutnje.

Tek kada upališe sijalicu ja shvatih da je već pala noć pa im rekoh da ću još malo poći kući. Sadiku rekoh da se vidimo sutra na pecanju. Pozdravih se sa svima, kada pruzih ruku Sulji on samo reče da me neće pustiti da idem sama i pešice. Istera “ vespu“ i mi krenusmo. U ovoj ulici nije bilo uličnog svetla a uz put sretosmo nekoliko grupa polupijanih roma. Kada smo stigli do Drine ja mu rekoh da stane jer ću da nešto kupim u prodavnici a sada sam blizu kuće.

Suljo me zaustavi: „Čuj meni je jasno sve izmedju tebe i Sadika i drago mi je što je tako, malopre sam pričao o porodici pa samo da znaš ovo će biti porodična tajna. – sledih se jer sam mislila da ću najebati-mi svi volimo jebati a u mali nema toliko zena i devojaka a da ne pričam o onim van male, koja bi pristala na seks sa nekim od nas?“ Zagledah ga i on verovatno primeti strah na mom licu pa nastavi : „Ti ne brini niti će ko ikada saznati za ovo a niti će te ko prisiljavati ili ucenjivati zbog ovoga. Moraju se truditi oko tebe da zadobiju tvoje poverenje i da te odvedu u krevet. Eto toliko da znaš pa ako se odlučiš za razlaz sa Sadikom bolje da to sada uradiš jer ako ostaneš sa njim svi u avliji će pokušavati doći do tebe.

„Sva sludjena mu se zahvalih i podjoh kući zaboravljajući da sam htela nešto kupiti. Škripa kočnica me vrati u stvarnost i sva uzasnuta videh da sam na sred ulice a jedan ford je bio tik uz mene. Iz auta izadje čovek pedesetih godina sav pogubljen. Nigde nikog nije bilo i on povika: „Da li si ti normalan, mogao sam te ubiti! Šta da ti radim da te bijem ili jebem biraj!?“ Ja samo pridjoh autu i otvorih suvozačeva vrata i sedoh na sedište. Lik udje i sada tiše poči da me grdi a ja samo rekoh: „Ako ćeš da me biješ ovde me izšamaraj a ako hoćeš da me jebeš sklonimo se na neku osamu. „Gledao me sa nevericom a onda upali auto i ja mu nakon pedesetak metara rekoh da skrene levo i mi se nadjosmo kraj Drine. Bez reči on otkopča pantalone i izvadi kurac lep ne veliki ali ni mali baš taman.“

Hajde puši ga malo pa da odlučim da li ću te jebati. „Počeh ga ljubiti i lizati i on poskoči u mojoj ruci, kada ga progutah on zastenja pa zavapi: „Tooooooo mmmm jaooooooj kak si dobaaaar grrrrrrrr jooooj štoga dobroooo dudlaaaš niko do sada nije mmmmm tako dobrooooo cuclaaaaoooo!“ Ja ga počeh gutati i rukom nadrkavati kada mi on podize glavu: „DODOOOOSTAAAAA HOĆUUU DA TE JEE JEEBEMMMMMM!“

Otvori vrata i reče izlazi da te guzim kada ga tako pljugaš mora da ga još bolje primaš. „Izadjoh i on me samo okrete da se naslonim na haubu a on mi jednim potezom svuče i farke i tange . Došlo je iznenada bez ikakve pripreme , nasloni glavić na moj anus, uhvati me za kukove i u cugu onako na suvo utera mi kurac do jaja. Vrisnula sam a on tek tada pokaza svoje pravo lice. „Mmmmmmm ovakve saaaammmm ja jebaooo u Holandiji u zatvoru , uuuuuh dobra si kučka , kujurino jedna kako vrtiš guzovima.

Ne nisam uzivala jedva sam čekala da svrši pa se potrudih vrteći guzom kao mešalica. I ON NAKON SEDAM OSAM MINUTA ZAURLA I POČE ME PUNITI SPERMOM. I tada mi opali dva šamara, to su bili prvi šamari od kako sam se počela jebati sa muškarcima. Kada izvadi kurac iz mene ja navukoh farke i u tili čas pobego u šumu a on povika: „Mamu ti pedersku jebem, tek sam počeo vraćaj se !“Nisam obratila paznju na njegove povike i za petnaest dvadeset minuta sam se našla u kući.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x