utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Ciganski kurac – treći deo

Ciganski kurac – treći deo

Iz svih mojih dosadašnjih iskustava mogliste zaključiti da se opako palim na obrezani kurac. Pogotovo na romski / ciganski / kurac. Romi su me oduševljavali svojom neposrednošću i vatrenosšću. To kako su me oni prihvatali meni je bilo kao da sam kraljica seksa.

A u porodici muskarci su se poveravali jedni drugim, tako da se saznalo za moj jedan susret i pusenje kurca jednom od 9 muskaraca porodice Alagić jer naj mladji od njih se sreo jedno jutro samnom na Drini onje voleo pecanje. Bio je to momak od 18 godina fino gradjen visok oko 170 cm malo sitniji ali bebi face. Reč po reč zezanje i šta bi mladi neizzivljeni dečaci pričali nego o muzici, sportu i seksu Tako sam i ja mnogo iskusnija navela Sadika da počnemo priču o seksu onako opušteno bez nekih jakih reči. Namerno ga navedoh na muško-mušku seksualnost govoreći da ne razumem zašto pojedinci osudjuju takvu vezu? A onda sam dodala da ja nemam ništa protiv toga jer bitno je da ima seksa. Sadik pocrvene i onako tamnoputo lice dobi nku cudnu bakarnu boju, ma bio mi je tako sladak kao smokvica.

Nastavila sam sa provociranjem, sada već otvoreno ga muvajući, da je bio iskusan pročitao bi me odmah. Ovako muvali smo se pola sata dok on nije skontao o čemu se radi. Tada predjoh u otvorenu akciju:“Pa šta bi ti uradio da tako uveče sretneš nekoga i da ti predlozi seks mislim ono da ti puši i da ga karaš u bulju?“Ponovo se zacrveneo počešao se po kosi a ja bacih pogled dole i ukapirah da mu se kurac već digao. „Nisam još ništa jebo pa bi mi to dobro došlo, inače znam za troicu moih iz male koi su karali muškarce, kazu da je to vrhunski uzitak. „Jako se obradovah i samo mu rekoh da ostavimo udice jer mi je vreme da popušim . Spustio je štap kraj torbe i pošao zamnom nine sluteći šta ga čeka.

Zašli smo u gustiš i ja sedoh na pesak i pokazah mu da pridje. Kada je prišao ja mu rekoh da ono štoće se dogoditi ovde mora ostati tajna. „Ne razumem štaaa uuuh aaah toooo siiii misliooooo. „Promuca on jer ga ja uhvatih za karu preko šorca, pokret rukom i njegov tvrd obrezani kurac e stajao ispred mog lica. Bio je jako lep ne velik oko 16 cm ali nabrekao i tvrd. Uzeh ga u ruku i Sadik kmeknu kao jagnje jer to mu je bio prvi put da neko drzi njegov kurac u ruci. Bio je već vlazan i ja ga počeh lizati i ljubiti a Sadik poče da diše kao da mu nestaje vazduha. Ubrzo se skoro ceo nadje u mojim ustima i onda njegov krik i pokušaj da ga izvadi van, ali ja ga obuhvati za guzove i ne dopustih mu to. Tada je počela salva sperme i njegovi grleni krici, znala sam da sam mu prva i to me jako obradova. Noge mu zaklecaše i on se spusti na kolena tresući se u transu.

Ja ga uhvatih oko vrata i prislonih moje usne na njegove. Pogubio se načisto ali kada oseti pritisak mog jezika izmedju usana on blago otvori usta i moj jezik sa jednim delo njegove sperme prodre u njegova usta. Tada i on poče odgovarati na moje dodire hvatajući me za sise i stavljajući svoju ruku u moj šorc odpozadi. MALI JE NAPREDOVAO, POLOZIO ME NA ONAJ PESAK I PREKRIOME SVOJIM TELOM, NEPRESTANO SMO SE LJUBILI. jA ISKUSNA KUČKA RAŠIRIH NOGE I ON SE NADJE GDE TREBA.

„Sadiiiik ooooo Sadiiiik!“ Začuli smo da neko viče i on se uspravi , popravi šorc i odizivajućise ode. Ja ljuta na onog što nas je prekinuo kada je najlepše, ustadoh i odoh u polukrugu i pojavih se sa druge strane. Videh Sadika i jednog vrlo tamne puti od oko 60 godina bio je jake gradje krupan i visok. Pridjoh do mog štapa i tada me Sadik iznenadi:“Stari ovo je Miki upoznalismo se nedavno i pecamo zajedno, druze ovo je moj stari Suljaga ali svi ga zovu Suljo. „Pridjoh i pruzih mu ruku on je prihvati gledajućime pravo u oči i neobično dugo zadrza moju ruku u svojoj:“Dragomi je da je Sadik našao drugara koji ćemu pomoći u mnogo čemu. „Svatih da je rekao više od ovoga i samo se nasmejah a on mi prvo stisnu ruku a onda pusti. Reče da ide da potera čamac pa da se Sadik pripremi idu kod ujaka niz Drinu.

Kada Suljo ode Sadik mi pridje i stidljivo reče da lepši poklon za rodjendan nije mogao očekivati. Nasmejah se i rekohmu da če pravi poklon čekati do sutra veče i da ga čekam kod mosta u 21 hU tom se pojavi njegov stari i Sadik otrča ka čamcu dok me Suljo pomatrao nekim čudnim pogledom. A naš susret sutradan uveče, e pa biće o tome mnogo reči.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x