utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Deda Savin jeb

Deda Savin jeb

Već sam pisala o nekim svojim doživljajima, ali zbog onih koji to nisu čitali rećiću par reči o sebi.Ja sam se rodila kao muško ali već u dvanaestoj sam shvatila da sam drugačija od mojih drugara. I konačno u četrnaestoj sam shvatila da volim muškarce i da uživam i da sam mentalno ispunjena kada nosim žensko rublje na sebi.

Te godine imala sam 19 godina i bila kod maminog oca u jednom Bosanskom selu nadomak Drine. Deda je imao poveliko gazdinstvo gde su radili radnici na održavanju farme ovaca i bikova.Bilo ih je troica, mladi i jaki momci između 25 i 30 godina. Kod dede je dolazio njegov sedamdesetogodišnji brat Sava muškarac od nekih 130 kg i oko 195 cm ljudina još u snazi. I baš mi se sve lepo i izdešavalo zahvaljujući njemu. U početku nisam ni obraćala pažnju kada bi me zagrlio ili poljubio u obraz ali kada me jednom prilikom posle večere dok smo sedeli napolju pljesnuo otvorenim dlanom po guzi. Počela sam razmišljati šta on ustvari radi dali me gleda kao sina svoje bratičkinje ili bi da me kresne?

Ja već bacila mamac Mehi, jednom od momaka koi su tu radili ali sada sam ozbiljno razmišljala o deda Savi jer sam načula da je deda opako obdaren i da jebe kao nezdrav. Samo nisam mogla poverovati da je taklav perverznjak da bi i mene pojebao. No uz večernje sedeljke subotom pred spavanje saznala sam da tu u selu na jednu ženu dođe pet muškaraca pa zato ima mnogo neoženjenih.Tada shvatih da ovi ljudi naj više provode vremena u drkanju jer nemaju šta jebati. I baš od toga je i krenulo muvanje od Savine strane jer jedno veče su svi otišli spavati samo smo on i ja ostali uz pivo napolju.

Tada ga upitah kako ovi momci izdržavaju bez seksa ako nema žena u selu a ni u okolini? Sava se nasmejao nekako pomalo čudno i kiselo i počeo mi pričati da se sve češće šapuće da su pojedine videli kako prcaju ovce /njegov izraz /a opet neki su tvrdili ali samo od uha do uha u najvećoj tajnosti da se pojedinci jebu međusobno. Ja se kao začudih ali i provokativno odgovorih da svako nešto voli ali po meni je lepše to što jebu jedan drugog nego koze i ovce. Deda Sava se nasmeja i reče da bi on mogao jebati samo kobilu ili kravu jer ovca bi uginula. Prećutah i rekoh da mi je vreme da idem spavati a on reče da će i on kada ispije pivo.

Ušla sam u sobu i namerno ostavila svetlo i kada sam skinula trenerku na meni su bile tangice, halteri i najlonke. Tek kada videh da je Sava video i zaprepašćeno gledao ja ugasih svetlo. Loptica je sada bila kod njega i ja sam tu noć sanjala lepe snove. Sutradan sam primetila da se deda Sava trudi da uvek bude tu uz mene i kada niko ne gleda da me pljesne šakom po guzi. Posle ručka moj deda Ivan, deda Sava i ja smo sređivali senik, da bi deda Sava u jednom trenutku jauknuo i seo. Odmah smo pritrčali a on samo reče :“Izvrnuo sam članak bole ko u oko.“Deda Ivan me zamoli da ga odvezem na mopedu do njegove kuće, jer je bila poprilično udaljena. Kada dovezoh motor deda mi reče : „Ako ti nije teško ostani sa njim doi jutra jer plašim se neće moći koračati.“

Rekoh da nije problem samo da uzmem neke stvari iz sobe. A ustvari sam odmah obukla kurvinski veš pa preko haljinicu koju lako sakrih sa trenerkom i ponesoh još par stvarčica ali prevashodno vazelin jer sam slutila da je deda Sava folirao povredu. Seli smo na motor koji nas jedva ponese jer Sava je bio grdosija.Uz put oselih kako se on trudi da što bliže namesti moju guzu uz svoje međunožje u čemu mu i ja kao slučajno pomogoh.Posle dvadesetak minuta vožnje stigosmo do njegove kuće. Bila je to kuća lepo uređena i baš čista kao i dvorište oko nje. Deda Sava me zagrli i hramajući uđosmo u njegovu kuću . Spustih ga na krevet i on mi pokaza na jedan kredenac i reče da donesem rakiju.Učinih to i onda nasuh dve čašice i skidoh mu čarapu da malo izmasiram članak rakijom.

Dok sam ga masirala ispod oka pogledah na njegovo međunožje gde je već nastalo komešanje i pojavilo se veće ispupčenje na pantalonama. Sedoh kraj njega na krevet i popih rakiju i uz priču jednu po jednu a njegova ruka se nalazila na mojoj guzi. Konačno mi reče:“Moram ti reći sinoć sam te video kako si obučen i volo bi da si i sada tako obučena jer rekoh ti ovde nema ženskinja a meni se prijebalo već odavno.“ Obori me kraj sebe na krevet i poče ljubiti.

Ja se uspravih i rekoh mu da ne smemo može doći deda Ivan da vidi šta mu je sa nogom i on samo ustade i zalazeći iz kuće reče da kada su džeki i arap u avliji niko ne sme prići. Tek tada ugledah dva ogromna psa koji potrčaše po dvorištu. Malo mi i rakija pomože da se oslobodim trenerke i kada deda Sava uđe zastade na vratima a onda ih zalupi i u hodu se oslobodi pantalona i za mene šok, to što je bilo među njegovim nogama nikako nije bilo ljudsko. Kurac mu je onako do pola dgnut bio zapanjujuće velik. VIŠE NISAM IMALA ŠANSE ZA BRIGU I RAZMIŠLJANJE, ON ME DOHVATI SVOJIM RUČERDAMA I MI SE NAĐOSMO NA KREVETU.

Po njegovim pokretima zaključih da je žurio da mi ga što pre smesti u guzu.Ja kliznuh na dole uzeh ga u ruku i poče nadrkavati. Bio je preko 25 cm i bogami u obimu je bio jako debeo.Kada ga polizah Sava zaurla:“Štaaaaaa jooooooj štaaaa tooooo raaa radiiiiš mmmmmm grrrrrrr!“ A tek kada ga počeh gutati on je pustao animalne krike i kada ga ja progutah skoro do pola on zaurla i ja osetih enormne količine sperme da mi u jakim do tada neosetih takvu jačinu mlaza i ja pokušah gutati ali mi se cedilo iz usta i padalo po njegovom stomaku. Deda Sava je samo urlao i stenjao kao životinja i dalje svršavajući.

Ja iskoristih njegovu pogubljenost uzeh vazelin i lepu količinu nasuh u guzu a jednim delom mu namazah još uvek tvrd kurac. On viknu:“ Oću da te prcaaaam kad si ko pička oću da te nabijam na ovu moju olinjalu kurčinu!“ Njegovi krici su uznemirili pse i ja ih videh kroz prozor kako hodaju gored dole ispred kuće režeći. Sava me okrete na leđa i leže među moje noge, nije mnogo pričao samo me nespretno ljubio. A kada mu ja usisah jezik u moja usta on polude i samo mi raširi noge i poče da tumara kurcem po mojoj guzi. Ja ga uzeh u ruku i namestih na dobro podmazanu macu i on ga bez pardona uz moj vrisak nabi do pola.“JAAAAOOOOO POOOOLAAAAKOOOO POLAKOOOO BOOOLIIII!“. Zavapih ali on me nije čuo jer u sledećem momentu osetih njegova jaja na mojim guzovima uz još jedan moj vrisak.

Deda se dočepao „pičke muške“pa nije mario ni zašta nego samo da ga utera i da jebe dok ne ispuni moju macu spermom. Njegovi pokreti nisu bili siloviti i brzi ali je vadio kurac do glavića i nabijao do jaja.Nako par minuta ja se počeh tresti moje telo je reagovalo i ja osetih predivan orgazam kako mi pali celo telo i tada zaurlah: JEBIMEEEEEEEE JAAAAOOOOJ JEBIIIII SAVOOOOOO TOOOOOOOO JEBAČUUUUUU JAOOOOOJ ŠTO ŠTOSI DOOOO BAR!“To ga još više popali i on ubrza ubadanje: „Oćuuu pičkoooooo prcaaaaam teeee grrrr mmmm jooooj štoooojeee lepooooooo!“ Sada sam uživala i učestvovala svojim pokretima karlice i mišićima anusa sam ga dovodila do ludila ali i sebe. Bila sam sva mokra od znoja i već sam osetila da kreće onaj drugi mnogo jači orgazam koji mi je palio celo telo. Izgubih se i više ništa nisam znala samo sam osećala taj užitak i pulsiranje njegove kurčine u sebi.

Tada nastade potpuni mrak jednostavno sam se onesvestila od siline orgazma.Samo sam još čula njegovo:“ UUUUUUUH PRCAAAAAM MMMMMM GRRRRR PRCAM TEEEE PIČKOOOOO MOJAAAA MUŠKAAAAA!“Kada sam se povratila osećala sam da je njegov kurac još u meni da pulsira i zadnje kapi sperme izbacuje.Obgrlih ga oko vrata i ponovo usisah njegov jezik i on sde prepusti tako da smo se žćestoko žvalili.Kada sam se malo smirila i pokušala ustati noge mi zaklecaše ali nekako ustadoh i pogledah kroz prozor.Nemogu da poverujem da me toliko dugo jebao jer sunce je već zašlo.Sperma mi se poče cediti niz noge i ja ga upitah gde da de operem i on mi pokaza jedna vrata gde je bila topla voda i ja se oprah i vratih u sobu.

Tada su počela pitanja kako,kada,gde i sa kim sam poćela? Samo sam se nasmejala a on mi šeretski odgovori:“Duga je noć, nemoj da misliš da je ovo sve od mene. A da ti kažem ti bi ovde bio naj voljenija i naj traženija osoba jer da oni znaju za ovo takmičili bi se ko će pre doći do tebe. „Uplaših se da će nekome reći ali kada nastavi:“Meni je dovoljno što te ja imam i nikad nikom nebi reko za ovo. Samo ću im noćima pričati da sam prco naj bolju pičku .“

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x