utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / DEDA SAVINA KURČINA i još po nešto

DEDA SAVINA KURČINA i još po nešto

I tako me deda Savo dobro izjebao da sam pevala taj ceo dan. Jeste da sam retko kad sela jer me guza još bolela, ali ono što mi je deda Sava pružio nije niko do sada.

Deda me pitao kako je Savi a ja sam rekla da ću posle ručka da odem da mu stavljam obloge na članak. Kada je došlo vreme ručka poslaše me da deda Savi ponesem da jede i da ne žurim jer danas završavaju tu njivu. Sva srećna sam skoro trčeći prečicom pohitala kod mog jebača i ubrzo stigla kod njega.

Kako sam ušla skinula sam trenerku i na ogledalu u predsoblju se našminkala. Bila sam obučena kao skuplja kurva tangice, halteri i čarape u crvenoj boji kao i brus a preko toga haljinica koja je jedva pokrivala završetke čarapa. Pokucala sam na vrata i dobila odgovor slobodno. Ne znam ko se više iznenadio ja ili deda Sava i jedan čovek jako tamne puti.

Deda Sava se brzo snašao i rekao da sam medecinska sestra došla da mu promenim zavoje i stavim obloge. Zavoj smo stavili ako mu brat dođe u posetu tako da je sada to bilo dobro pokriće. Znala sam da ima u jednoj fioc zavoj ne raspakovan pa joj priđoh i tiho govoreći :“ Čika Savo morate leći na krevet biće lakše i meni i vama. „ON SIĐE SA STOLICE I JA GA OBUHVATIH OKO STRUKA I „POMOGOH MU“ DA PREĐE NA KREVET.

Tada reče „: Ne znam nova si pa da li poznaješ mog prijatelja Omera on mi često dolazi u posetu. „Pogledah tog debeljka i videh da je jako simpatičan,a kroz onaj tamni ten videlo se crvenilo obraza. Sagoh se da odvijem deda Savinu nogu i namerno isturih guzu da je Omer može videti. Kada sam jednom krišom pogledala ispod ruke videh njegove iskolačene oči i kako se preznojava. Rekoh deda Savi da mu je noga bolje i da će za dan dva moći lepo hodati. Na moju žalost saznah da će Omer biti njegov gost dva tri dana pa rekoh da onda nema potrebe da dolazim.

Omer reče da ide da donese stvari koje je ostavio na ivici šume jer nije znao da li je Sava ovde ili kod brata. Čim je izašao ja otkopčah Savin šlic i izvadih već polu dignutu kurčinu. Počeh ga lizati a onda i pušiti kao da sam to radila celog života. Baš sam uživala u tome i kada moj jebač poče stenjati i mumlati ja ubrzah pokreti i uz njegov urlik počeme zapljuskivati vrela sperma. Gutala sam sve i olizala mu kurčinu i na rastanku dug poljubac.

Reče mi da je za tri dana crveno slovo i ne radi se pa da me odvede u selo tamo ima sinov stan. Prihvatih to i pođoh se obući a on mi reče idi tako do šume da te ne vidi Omer da si muško. Pošla sami tužna i srećna jer bar sam popušila onu lepu ubojitu kurčinu. Iz misli me trže nečiji glas : „Hej mala zar se neplašiš ovuda ići sama?“ Bio je to Omer, ja se nasmejah i odgovorih: „Para nemam a a jebati se znam. “ I počeh se smejati već sam bila na metar dva od njega. „:Baš dobro ja takvu tražim jer ovde nema ništa za jebati, sve udane ili su đeca. – „Samo Omere ima edan uslov, ništa nećeš reći čika Savi a i bićeš iznenađen. „Di bi ja smeo reći Savi on je primeran čovek. „Uz osmeh mu počeh govoriti da nisam ono što on misli i rekoh mu da me može jebati ali samo u dupe.

Gledao me začuđeno ali me već stezao oko struka i kada mu ja mojim usnama dotakoh njegove on samo poče duboko disati i hvatati me onim ručerdama za guzu. Ponovih poljubac ali sada pokušah prodreti jezikom u njegova usta,on se malo trže a onda ih malo rastavi i moj jezik kliznu u njegova usta. Shvatih da se nije nikada ljubio tako. Valda mu se svidelo pa i on meni poče gurati jezičinu koju ja počeh sisati što kod njega izazva takvu erekciju da sam osetila kurac na svom pupku. Rekoh mu da me može jebati ali nema pipanja dole. On je muka na sve pristajao i ja mu svukoh pantalone a kurčina crvena krupna i obrezana se pojavi u svoj svojo lepoti. Pošto me deda Sava dobro razradio nije mi bio problem primiti njegov kurac. Jeste bio nešto duži od Savinog ali i tanji ili mi se tako učinilo.

Kako tako ja mu okretoh guzu podigoh haljinu na leđa i naslonivši se jednom rukom na neko stablo drugom rukom ga usmerih na moju rupicu. Kako je osetio vrelinu mog čmarčića on kao bik se zaleti i uz moj krik mi ga nabi do jaja. Nije to bio neki jak bol ali me iznenadio i posta mi jasno da on dugo, dugo nije jebavao. Kada me počeo jebati dubokim prodorima i uz glasno roktanje ili neki grleni krik meni počeše igrati svetlice pred očima osetila sam da ću brzo svršiti jer me on nabijao kao niko do tada. U tom ludilu i strasti i ja počeh tiho govoriti: „Jebimeeeeee Omereeee jooooj štoooo dobroooo jebeš mmmmmm do jaja!“

OnSE JOŠ VIŠE POMAMI SADA GA JE SKORO SKROZ VADIO I NABIJAO GA NAZAD DA SAM OSEĆALA LUPKANJE NJESGOVIH VELIKIH JAJA PO MOJIM GUZOVIMA. :“Toooooo tako oooooh volim tvooooj jooooj obrezani kuraaaac mmmmmmm toooooooo joooooj!. Odmah mi je uz krike odgovorio:“VOLIIIIŠ CIGANSKIII KURAC VOLIŠ OBREZANIIIII MMMMMM KURAC KURVOOOOOO! Primala sam ga i nesvesna šta govorim ,vičem ma bukvalno vrištim jer me tresao drugi orgazam a i omer zaškripa zubima i uz:“Uuuuuuuh punim teeee kurvoooooo punimmmmm!“ Njegov kurac poče pulsirati i ja osetih da svršava i on. Nisam mu dozvolila da se povrati od šoka nego potrčah kroz šumu ne obzirući se. Kada sam stala skinula sam sve sa sebe i obukla trenerku a stvari stavila u kesu u kojoj sam nosila Savi ručak. Tada sam shvatila da je ovo pravi rasadnik kurčeva a da niko nikom nesme priznati da me jebao. Nastavila sam pohod jer mi je ostalo još 6 dana.

Pretplati se
Obavesti o
guest

4 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
sadika

Samo nije se sve završilo na ovome.Ostalasam u selu neplanirano ceo raspust sada već iskušavajući Savu kako izdrži bez seksa?Uhvatiome za ruku i poveo u štalu,začudilasamse tu je bils jedna velika koza,magarica i krava.Objasniomie da mu je to bilo zamena za žene.A onda u drugom delu je bio jedan brdski konjić dva vepra i jedan mladi bik.Tada mi je rekao nešto neverovatno damije to na raspolaganju.A napolju su bila dva Šarplaninca za kojemije rekao da bi mi jako odgovarali.A dalje štaje bilo vi ovde to neobjavljujete

Boško

Ne moraju ni da objavljuju kad znamo-bulja ti je bila ko kaca za kupus, jel da?!?!

sadika

Da ti kažem nešto ,ono štosam ja proživela u svom životu do tridesete mnogi nisu za ceo život. Vidise dasi neznalica čmar je jako elastičan i bzose vrati u normalu. A ZA TVOJU INFORMACIJU U ADIS A BEBI SAM SE UPUSTILA U SEKS SA STAROSEDEOCIMA.Napravilisumi redaljku i nikada neću zaboraviti kolikose decilitara sperme iztočilo u mene,što u grlo što u guzu.A ti ako nevoliš ovo štivo zaobiđinas u širokom luku.BEZ LJUTNJE MOLIM.

Gaga

Draga moja ja sam udata i ja zelim tako biti napunjena

4
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x