četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Djevojka Ana i ja na moru…

Djevojka Ana i ja na moru…

Ana i ja smo u vezi vec deset godina. Guza i grudi uz njenu otvorenost ka razgovoru čine je jako privlačnom. Ove godine smo bili na moru u Hrvatskoj,sexali smo se svaki dan više puta. Jednu oć čak ni krevet nije moga izdrzati pa smo ga morali u pola noči praviti.

Svako jutro smo pili kafu na balkonu,koji je bi manjom ogradom odvojen od djela koje koriste gosti iz druge sobe koje nismo bili još upoznali,obzirom da smo ranije dolazili kuci a i ranije kretali na plažu. To jutro, na balkonu su bili i gosti iz susjedne sobe dvojica mladića koji su imali solidan izgled.Brzo smo se upoznali, uz konstatacije da cu noćas čuli neku buku i lomljenje na što smo se mi samo nasmijali i objasnili da kreveti i nisu baš nešto.

Požalili smo im se da ni provod nije baš, na što su oni rekli da ni oni nisu zadovoljni ali da ima par mjesta na koja odlaze svako veče. Denis i Mario tako su se zvali Denis je imao oko 24 godine a Mario godinu stariji.Tek nakon par minuta razgovara primjetih da Denis gleda u Anine noge dok su se na njegovim boxericama jasno pojavljivala izbočina.

Dali je primjetio da sam ga vidio ili nasao je brzo opravdanje i uz konstataciju da bi mogli veceras kartati na balkonu, usao u kuću dok je Mario bio već unutra. Ušli smo i mi, mene je napalilo to što sam vidio da se Denisu digao na moju djevojku pa sam odmah \”navalio\”. Na šta je ona rekla dok smo se sexali da bi ga mozda voljela probati.Shvatio sam to kao i obično obzirom da je to imala i ranije običaj da kaže kako bi mene napalila dodatno da je sto bolje izjebem. Svršio sam joj po sisama i rekao da bi možda bio red da prooba i sta drugo smijuci se.

Uz pivo i kupanje dan je brzo prosao, veče je pala a na balkonu su već bile komšije. Nakon malo ćaskanja prešli smo kod njih pridužujući im se u kartanju i ispijanju vina. Obzirom da je bilo jako vruce vani Ana je na sebi imala samo kratku suknu i grudnjak gornji dio dok su njih dvojica bili ovaj put u sorcevima kao i ja. Nakon par popijenih čaša po sparini po Aninom jeziku moglo se primjetiti da je alkohol počeo djelovati.

Sjedeći nausprot Denisa prekrstila je noge da bi ih u pojedinim trenutcima namjerno sirila kao neprimjetno. Dok se Denis sve više meškoljio na stolici. Ana je morala do Wc tako da smo ostali sami nas trojica. Denis je odmah uputio komplimente mojoj djevojci pitajuči od kada smo zajedno na sto sam mu ja rekao da sam je nedavno upoznao kao laku ribu i pozivajući je na more na koje je ona odmah pristala.

Da ne bih imao ništa protiv ako bi pokušao nešto s njom jer smo mi kao novi drugovi… A sve kako bih ga ohrabrio da joj priđe, baš me interesovalo kako bi Ana reagovala da je ) Ana se vratila iz wc-a, pa sam rekao da i jaJcula ovaj nas razgovor moram ići kao i to da ću otići do samoposluge kupiti još litar dva vina trebaće nam čitavu noć. Kada sam se vraćao namjerno sam ušao u našu sobu izašao na dio balkona skriven od njihovih pogleda a gdje sam ih mogao jasno čuti .

Denis i Mario su sjedili preko puta a Denis ohrabren Anininim namještanjem nogu kao i mojom pričom je na moje iznenađenje odmah pristupio u akciju. Govoreći joj da ima lijepe noge i grudi. Po Aninom glasu se osjetilo da se malo zastidila ali ipak jasno je odgovarala. Pitaoje bi li kada bi joj se pružila prilika prevarila mene na što je ona govorila da nikad nije bila u prilici i d a ne zna. Ustao je i sjeo pokraj nje nisam mogao vidjeti ali čulo se škripanje stolice kao da se ona pomjera od njega ali obzirom da je bila do zida nije mogla daleko.

Pitala je Denisa gdje sam ja do sada a on joj je tajanstveno odgovorio da je sada ubriga u njegovim i Mariovim rukama id a Samoposluga ne radi jer je nedjelja a da druga ima tek oko dva kilometra odavde. Stvarno je tako i bilo kasnije kada sam otisao do samousluge sreća pa je naišao taksi inače ne bih nikad. Dok su tako pričali čuo sam zvuk prazne boce kako se baca u smeće zaključivši da je i treća boca prazna . Ana se ustala i krenula ka izlazu ali je morala proći kroz njihovu sobu za njom je krenuo i Denis dok je Mario ostao na balkonu.

Nisam mogao vidjeti šta se dešava ali ana je bila glasna u negodovanjima da ostane. N a što je Mario dobacio da budu tiši jer bi se mogli buniti ostali susjedi. Iznenada anin glas je utihnuo ja nisam znao šta se dešava taman kad sam htio da krenem prema izlazu prepadnut da joj ije šta bilo čuh njen glas kako glasno stenje i govori stavi mi ga želim da me jebeš jako..

Mario je i dalje sjedio na balkonu al ism primjetio da je ustao id a je uzeo mobitel kako bih mogao snimati..Ušao je u sobu u kojoj je bio polu mrak a ja nakon par minuta prešao na njihovu stranu balkona odakle sam imao jasan pogled u sobu.. Ana leži na ledjima u grudnjaku dok je denis jebe a Mario sa strane snima skidajući šorc…….. Nastavice se….. Iz sledeceg nastavka: Mario: nemoj se buniti, ako budes dobra dacu ti ove video snimke da ih poneses kuci prisjecajuci seljetovanja……

by / apocalipsa

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x