utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Dobila ga je tijekom masaže u sauna centru

Dobila ga je tijekom masaže u sauna centru

Ova priča u jednom je dijelu plod moje mašte. Izmišljena su samo događanja seksa iako ne baš sva. Priča pokazuje moje egzibicionističke sklonosti da nepoznatim ljudima pokazujem ženu golu ili tijekom seksualnog odnosa. Podijelio sam ovu moju maštariju sa suprugom za vrijeme žestokog seksa. Djelovala je jako stimulirajuće na nju. Podivljala je tad u pozitivnom smislu. Kasnije mi je rekla da sam lud, ali da ju ta priča jako uzbuđuje.

Tijekom zimskih mjeseci moja supruga Danijela i ja gotovo redovito posjećujemo saunu koja se nalazi u podrumu u okviru sportskog centra. Tamo su na raspolaganju dvije finske saune, manji bazen, tuševi, prostorija s ležaljkama za odmor, prostorija sa spravama za vježbanje kao i jedna posebna prostorija za masažu. Raspored korištenja saune je takav da su tri dana u tjednu namijenjena isključivo ženama, dva dana isključivo muškarcima, a subota je predviđena za mješovito korištenje. Mi smo odlazili uvijek subotom kako bi supruga i ja mogli biti zajedno, a i kako bi se mogli dobro opustiti što ne bi bilo moguće tijekom tjedna poslije posla.

Subotom bi u sauni prevladavali muškarci, bilo je jako malo žena, najviše tri, a često je moja supruga bila jedina ženska osoba među posjetiteljima. Očito je bilo da su momci pasli oči na njezinom golom tijelu i da su se često popalili. Naročito su ju voljeli promatrati iz bazena kad bi se ona tuširala, jar tad su imali pogled iz niskog rakursa pa su dobro mogli vidjeti njezinu pičkicu i poveću okruglu guzu na koju su se posebno palili. Danijela se sasvim normalno i slobodno ponašala i kad bi bila sama s više muškaraca u sauni. Često bi legla na leđa što je nekolicini posjetitelja omogućilo dobar pogled na njezine intimne dijelove tijela. Posebno bi naerotizirana atmosfera bila kad bi u saunu došli nabildani mladići nakon sportskog treninga. Pucali su od hormona, a tamo im se pokazivala gola zrela žena s popriličnim oblinama. Tad nisu mogli sakriti svoje erekcije, jer i oni su bili potpuno goli. Momci su se pristojno vladali pa to Danijelu nije niti smetalo niti ometalo da uživa u sauniranju. Priznala mi je da se dolje navlažila od pogleda na te isukane kurčeve.

Jednom joj se jedan od mladića ispričao zbog te njihove napaljenosti.
– Oprostite gospođo ako vam je nelagodno ovdje s nama, ali to je izvan naše kontrole. Ne možemo ne reagirati na vaše tako privlačno tijelo, a i na to da vas možemo gledati potpuno golu.
– Sve je u redu dok se, kao do sad, pristojno ponašate. Svi smo došli ovamo da bi uživali u sauni, a u sauni se boravi bez odjeće i to smo znali prije nego smo došli. Samim dolaskom prihvatili smo činjenicu da će nas nepoznati ljudi promatrati gole i da će se zbog toga seksualno uzbuditi. Vaše erekcije su kompliment meni. Znači da vas uzbuđujem. Neće me smetati ako se budete lagano zadovoljavali, ali pazite na higijenu. Pazite da ne zaprljate ovaj prostor.

Nakon ovih njezinih riječi nekolicina prisutnih počela je potezati svoje nabrekle kurčeve. Za vrijeme Danijelinog boravka u sauni nitko nije svršio od tih laganih drkanja. Ja sam nekoliko puta nazočio njezinom izlaganju napaljenim momcima u sauni. Pravili smo se da se ne poznamo pa sam mogao uživati u vrlo naelektriziranoj atmosferi. Moja žena gola i malo raširenih nogu leži među nabildanima mladim sportašima s kurčevima u punoj erekciji. Meni se moj također digao, ali iz drugih razloga, tako da nisam odstupao od ostalih. Danijela mi je nekoliko puta kasnije ponovila da uživa biti gola pred više od deset napaljenih mladih momaka.

Spomenuo sam ranije da se u sklopu sauna centra mogla dobiti i usluga masaže tijela. Maser je bio jedan naočit muškarac. Danijela mi je rekla da djeluje jako seksi i privlačno. Primijetio sam da se neki posjetitelji naviruju u prostoriju za masažu kad bi na stolu bila ženska osoba. Uzbuđivalo ih je gledati kako se masira golo žensko tijelo. Nakon nekoliko naših dolazaka u sauna centar Danijela je poželjela ići na masažu. Prijavila se i dobila je termin. Kad se približilo vrijeme tretmana krenula je omotana ručnikom u prostoriju za masažu. Maser ju je dočekao na ulazu i pozdravio. Stol za masažu bio je spreman. Odbacila je ručnik i potpuno gola legla na stol. Maser je krenuo obrađivati njezino tijelo počevši od ramena pa sve niže. Danijela mi je rekla da se malo duže bavio njezinom guzom, a onda je prešao na bedra. Morala je malo raširiti noge kako bi mogao doprijeti do unutarnje strane bedara. Pri tom mu je potpuno otkrila svoju već vlažnu pičkicu. Mogao je uživati u pogledu na nju iz neposredne blizine. Nakon toga okrenula se na leđa kako bi mogao obraditi i prednju stranu tijela. Izgleda da su mu se svidjele njezine grudi kojima se posebno pozabavio. Kad je došao do bedara opet je raširila noge pružajući mu pičku „na izvolite“.

Danijela mi je ispričala da je uživala u masaži, ali i svojoj napaljenosti koju nije skrivala pred menom. Nadala se samo da maser nije baš jasno mogao vidjeti da joj je pička bila potpuno mokra. Nakon ovoga ugodnog iskustva Danijela je odlazila na masažu prilikom svakoga našeg dolaska. Prilikom jednog dolaska dobila je zadnji termin za masažu. Nije nam to bilo ništa neobično jer maser je bio prilično popularan zbog svoga kvalitetnog rada. Sa te masaže vratila se uzbuđena i sva crvena i oznojena što nije bio slučaj kod ranijih dolazaka. Pozvala me na stranu da mi nešto kaže.
– Čuj, ovaj sam se put napalila kao prava šiparica. Pička mi gori od želje da se pojebe. Vodi me negdje i daj mi kurac. Izludit ću.

Ništa mi nije bilo jasno, ali vidio sam da moram reagirati. Odveo sam ju u prostoriju sa spravama za vježbanje. Tamo jako rijetko netko dolazi. Kad sam zaključao vrata Danijela je odmah odbacila ručnik u kojem je bila umotana i naguzila mi se.
– Uzmi me kao životinju, molim te!
Meni je kurac bio spreman i gurnuo sam joj ga u pičku odostraga. Počeo sam ju polako jebati.
– Zašto me izluđuješ? Nabij me čvrsto! Izjebi me!
– Znaš da tako s guza ja odmah svršim.
– Nema veze, i ja ću odmah.
Tad sam se počeo zabijati u nju svom snagom. Počela je cičati i vrištati. Jebao sam ju kao napaljeni pastuh što jebe kobilu. Svršila je bučno i eksplozivno. To je i kod mene izazvalo izlijevanje sjemena u napaljenu pičku. Stavila je papirnati ručnik među noge da prikupi spermu koja se cijedila iz pičke.
– Hajdemo sad u prostoriju za odmor. Tamo ću ti sve ispričati kad se malo smirimo.

Shvatio sam da se nešto desilo na masaži. Možda ju je netko pojebao tamo. Možda maser, a možda i netko drugi koji je bacio pogled u prostoriju i vidio raskrečenu rasnu ženu na stolu. Gorio sam od želje čuti što se desilo.
– Masaža je započela kao i svakoga prethodnog puta. Kad promislim možda je bila malo intenzivnije. Pomislila sam da je to potrebno nakon više ranijih seansi Maser se možda malo duže zadržano na mojoj guzi i bedrima. Ja sam se, kao i obično, navlažila, ovaj put možda malo više nego ranije. Kad sam razmaknula noge radi masiranja bedara u jednom mi je trenutku prstom prešao kroz klitoris. Tad sam imala osjećaj kao da me je strijela udarila, ali bilo je jako ugodno. Pipanje se ponovilo kad sam bila na leđima opet razmaknutih nogu, ali ovaj put me po klitorisu pomilovao s dva prsta i nekoliko puta. Nadam se da se nećeš naljutiti, ali bilo mi je fantastično. Nitko od nas dvoje nije ništa rekao, ali kad sam ga pogledala jasno se vidjelo da mu se digao u onima bijelim širokim hlačama. Znaš, iskreno, poželjela sam da stavi kurac u mene. Uh, tad bi se bila rado pojebala, ali nije bilo ništa od toga. Masaža je završila na redovni način bez spominjanja onog što se desilo. Zato sam bila poludjela za seksom i tražila sam da mi ugasiš tu vatru.
– Kažeš da si se htjela pojebati s njim.
– Tad sam to strahovito željela, zapravo htjela sam da mi netko stavi kurac u pičku i dobro me pojebe.
– Već si mi i ranije pričala da si se bila napalila tijekom masaže.
– Jesam i ranije, ali bila je to ona mala ugodna napaljenost kad mi se koka samo malo navlaži. Sad sam se zaista jako napalila kad me je šlatario dolje, a naročito kad sam uočila njegov dignuti kurac ispod hlača. Pička mi je tad totalno procurila.
– Zašto se onda ne bi ti s njim pojebala?
– Kako da to izvedem?
– Pa ohrabri ga da ne stane na milovanju nego da ode dalje, do kraja. Valjda vi žene znate zavesti muškarca.
– Budi konkretan.
– Pa uhvati ga za kurac kad mu se digne. Popuši mu. Bit će mu jasno da želiš seks.
– A gdje bi se mogli pojebati?
– Pa tamo u prostoriji za masažu.
– Ali tamo ostaju otvorena vrata. Nekad netko i baci pogled je li maser slobodan.
– Čuo sam ovdje priče da maser servisira neke gospođe u danima za žene. Znači da ih je netko vidio ili maser priča kako jebe posjetiteljice. Ni jedno od toga te ne bi trebalo puno brinuti. Neka pričaju da je maser pojebao ženu dok joj je muž bio u bazenu ili u sauni.
– Tebe to ne smeta da tako pričaju za mene?
– Ni malo, čak bi mi bilo drago čuti komentare kako ste se jebali.
– Ti si stvarno lud. Pališ se da ti se žena jebe s nabildanim muškarcem.
– Iskoristi onda to što imaš takvog muža. Baš me zanima kakav mu je kurac, je li i on tako čvrst kao što mu je tijelo.
– Reći ću ti.

Nakon ovog razgovora bio sam gotovo siguran da će se Danijela pojebati s maserom u prostoriji za masažu. Pri toj pomisli digao mi se kurac. Napalio sam se da će se moja žena jebati s nabildanim muškarcem koji ju je već, između ostaloga, imao priliku dobro pregledati i opipati sasvim golu. Palila me i pomisao da će netko možda zaviriti u prostor masaže i vidjeti njih dvoje u klinču, napaljenog muškarca u pički raskošne žene.

Kad smo stigli kući još smo malo razgovarali o toj temi. Rezultat bila je jebačina na stolu u blagovaonici kad mi je Danijela stavila noge na ramena, a ja sam ju jebao jakim udarcima. Do vrhunca smo došli istodobno i ja sam joj napunio pičku svojim sjemenom. Znam da najviše voli da tako svršim. Rekla je da uživa osjetiti izlijevanje sperme u pički.

Naredne subote oboje smo bili jako uzbuđeni kad smo se zaputili u sauna centar. Znali smo da će biti jebačine. Kad smo stigli Danijela se odmah zabilježila za masažu u zadnjem terminu. Do njezinog termina znojili smo se zajedno u sauni, tuširali i odmarali između seansi sauniranja. Djelovala je posebno izazovno, seksi. Na njoj se vidjelo da je željna kurca. Ne znam koliko su to primijetili ostali posjetitelji saune, ali izazivala je veliku pozornost u prostorima sauna centra kad bi maknula ručnik sa sebe i pokazala se svima u svojemu najboljem svjetlu tj. gola. Bradavice su joj iskočile, sise se napele, a guza, taj najprivlačniji dio njezinog tijela, lagano se njihala dok je hodala. Mislim da su mladići ludovali kad su ju gledali takvu. Mnogima su se dizali kurčevi. Neki su to pokušavali prikriti zbog nelagode, a bilo je i onih koji su otvoreno pokazivali svoj organ u punoj erekciji. Svima je bilo jsno da je moja žena uzrokom takvoga njihovog stanja, jer bila je jedina žena među posjetiteljima u sauna centru.

Kad se približio termin Danijela se uputila u prostoriju za masažu. Vratila se nakon više od sat vremena sva crvena u licu. Na moj upitan pogled kratko mi je rekla, »Pojebali smo se« i uputila se u sobu za odmor. Kad je legla na ležaljku primijetio sam da ima papirnati ručnik među nogama. Znači svršio je u nju i sad njegova sperma izlazi iz njezine pičke. Legao sam na ležaljku do njezine i pustio ju da se smiri. Očekivao sam priču o tome što se sve dešavalo u prostoriji za masažu. Nisam morao dugo čekati. Počela je priču.

– Sigurno te zanima kako je prošla moja „masaža“. U početku normalno kao i svaki put ranije. S vremenom ja bi se navlažila i drhtala od napaljenosti. Kad je on to primijetio pomazio me po pičkici kad sam ležala na leđima. Pridigla sam se i uhvatila ga za kurac preko širokih hlača. Imam dojam da se nije iznenadio, kao da je to očekivao. Tad me je počeo otvoreno maziti po pičkici sa dva prsta. Ulazio je u mene i jebao me prstima. Bilo je divno. Svršila sam na njegove prste. Kad sam mu povukla hlače prema dolje iskočio je pred mene nabrekli kurac solidne veličine, ali ništa posebno. Uhvatila sam ga za jaja i privukla. Liznula sam mu glavić i poljubila ga. Stresao se od užitka. Povukla sam mu kožicu kako bi ogolila cijeli glavić i onda sam kurac uvukla u usta. Sisala sam ga i istodobno sam mu miješala jaja koja su mi se učinila prilično velikima. Stenjao je. Ubrzo se počeo trzati i iz kurca je provalila sperma. Nisam mogla drugo nego ju primiti u usta. Dodao mi je papirnati ubrus da ispljunem ako želim. Sišla sam sa stola do lavaboa da isperem usta i nakon toga legla sam ponovno na stol na leđa. U međuvremenu je on skinuo hlače i prišao mi među noge i privukao me do ruba stola. Kurac mu je bio uperen u mene. Očekivala sam da će sad prodrijeti u mene, a pitala sam se hoće li se naglo zakucati u moju pičku ili će me jebati polako dok ne izludim.
Raširio mi je noge i stavio ih na svoja ramena. Prislonio je glavić na klitoris i počeo ga trljati glavićem. Tresla sam se od ugode. Kad više ovako nisam mogla izdržati htjela sam mu reći da mi je dosta tog nadjebavanja i neka me konačno počne jebati on je sam počeo ulaziti u mene. Ulazio je polako. Osjećala sam glavić na vrhu kurca kako ulazi sve dublje i dublje. Konačno su me njegova jaja pljesnula po guzi. Znala sam da je cijeli u meni. Zadržao se tako u meni nekoliko sekundi. Za to vrijeme sam ga stisnula pičkinim mišićima. Po njegovoj reakciji znala sam da mu se to svidjelo. Jednako polako izvlačio je kurac iz mene. Čulo se nešto kao ‘pljac’ kad je izašao. Uskoro ga je ponovno ubacio i jebao me polako. Pretpostavljam da je htio odgoditi svršavanje. Uživala sam maksimalno. Jebao me muškarac kojem nisam znala niti ime. Ovakvo tucanje nije dugo trajalo, pojačao je tempo i u pravom se stilu zabijao u mene. Rekla sam mu da može svršiti u mene što je osjetio kao olakšanje i počeo je puniti moju picu. Morala sam se jako suzdržavati da ne vrisnem, jer inače sam jako bučna dok se jebem, a posebno tijekom orgazma. Dodao mi je papirnati ubrus nakon što ga je izvadio kako bi prikupila spermu koja se cijedila iz mene. Isto tako obrisao je svoj kurac.

Vidjela sam da mu je kurac još ukrućen pa sam se nadala da ću dobiti još jednu porciju seksa koji mi je jako prijao. Sjedila sam na rubu stola za masažu. Prišao mi je i ljubio grudi. To me izluđivalo. Jamo sam osjetljiva na milovanje sisa. No ubrzo me polegnuo na trbuh i prišao odostraga ubacivši kurac naglo u mene. To je sad bila sasvim druga jebačina. Žestoka, životinjska jebačina. Kako je to bilo divno, prekrasno. Ovaj put nije dugo izdržao i počeo me ponovno puniti izlučevinom svog kurca. Ponovno sam morala staviti ubrus među noge. Kad sam se zamotala ručnikom i spremila otići prvi mi se put obratio riječima od kao smo se pojebali.
– Ako poželiš, možemo ovako opet kad dođeš sljedeći put u centar. Uzmi samo zadnji termin i ne moraš ništa platiti za masažu. Samo reci na recepciji da je trošak masaže uređen s maserom.
– Zar gospođe na recepciji neće tako znati da se mi ovdje jebemo?
– Znati će. Je li te to smeta?
– Da, donekle.
– Zašto? Odrasla si osoba, možeš raditi sa svojim tijelom što hoćeš.
– Dolazim ovamo sa svojim mužem, a jebem se s maserom. Nekako mi je neugodno da to još netko zna.
– Ne moraš brinuti za one gospođe. One su diskretne i one sigurno neće ništa reći tvom mužu.
– One onda znaju kad ti neku jebeš ovdje?
– Uglavnom znaju.
– Znale su i da ćemo se mi danas jebati?
– Ne, to nisu znale. Nisam ni ja znao da će doći do seksa.
– Ali naslućivao si?
– Nadao sam se. Bilo je fantastično. Nadam se da je i tebi bilo lijepo.
– Da, bilo je super. Očekivala sam da će seks biti izvrstan zato sam i pokazala da sam zainteresirana.
Nakon toga izašla sam iz prostorije.

Prilikom svakoga narednog dolaska u sauna centar Danijela je uzimala zadnji termin za masažu koji je uključivao i seks. Kad je prvi put na recepciji objašnjavala da je plaćanje dogovoreno sa maserom gospođe na recepciji su ju značajno pogledale, a i meni su uputile upitni pogled. Sigurno su se pitale zna li njezin muž da mu se žena jebe sa maserom tijekom masaže. One, međutim, nisu znale da sam ja upućen u sve što se tamo dešava i da me jako pali da moja žena dobiva dobar kurac i da izlazi potpuno zadovoljena. Danijela mi je rekla da je seks s maserom postajao sve bolji i bolji i da je sve duže trajao. Komentirala je da lik ima zaista izdržljiv kurac kad ju može nekoliko puta dovesti do orgazma, ali priznala je da nije sve u njegovom kurcu. Sama atmosfera u prostoriji i činjenica da se tucaju kod otvorenih vrata prostorije dodatno je užarila atmosferu.
Nakon jedne od jebačina maser je pitao Danijelu za mene.
– Reci mi, ti svaki put dolaziš u saunu s mužem.
– Da, nikad nisam bila sama.
– Tvoj muž nije nikad ništa posumnjao?
– Na što bi trebao posumnjati?
– Pa kad baš hoćeš da tako kažem nije li nikad ništa posumnjao da mu se žena jebe tijekom masaže.
– Nije posumnjao. On zna da se mi jebemo.
– Kako zna?
– Ja sam mu rekla da me ti prvo izmasiraš rukama, a onda me još zadovoljiš svojim divnim kurcem.
– Kako je reagirao kad si mu rekla?
– Digao mu se kurac, a kad smo došli kući žestoko smo se pojebali. Jako ga pali da mu se žena jebe s drugim muškarcem.
– Aha, zato njega nimalo ne smeta kad te drugi muškarci pohotno gledaju kad si gola u sauni i pod tušem.
– Kako ti to sve znaš?
– Pa pričaju mi ovdje da u sauni ima jedna jebeno dobra gospođa, koja dolazi s mužem, a slobodno se svima pokazuje, čak da širi noge dok leži. Rekli su da imaš divnu pičku i da maštaju da se pojebu s tobom.
– Tebe su isto napalile te priče.
– Naravno da jesu. Pa vidjela si da mi se dizao kurac na tebe kad si mi počela dolaziti na masažu. To nisam mogao sakriti.
– Zašto bi to skrivao, bilo je divno vidjeti kako se napeo u hlačama. Sad ću te pitati nešto intimno.
– Pitaj!
– Je li jebeš još koju osim mene.
– Koliko ih jebeš?
– Dvije, ali u druge dane. Ni jednu drugu nisam jebao subotom kao tebe.
– Cijenim tvoju iskrenost.
S dolaskom toplijeg vremena prestali smo odlaziti u saunu pa su onda prestale i te jebačke seanse s maserom.

Pretplati se
Obavesti o
guest

14 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan

Uhhhhh pa dali bih mogo ija da se upoznam sa njom vec kada je tako dobra.moj je debeo i velik od24cm💯🥴👅💋👌🙏molim te kazi joj i zakazi joj termin samnom kod vas ako hoces S.postovanjem Ivan

Sone

Ne znam za njegovu zenu, ali sa tolikom kurcinom bi mogao da jebes moju zenu sigurno.

Bendzo

Ja bi ti rado punio zenu sa stvarnih 17 cm

Gaga

Puni mene udata sam punija 42g 159 96kg

Bendzo

Tebe cemo puniti grupno,a muz ti gleda 😉

Edi

Tooo gaaagaa

Čiko

Odkle si maco

Čiko

Odakle si

Čiko

Može moju

Čiko

Možeš moju

Čiko

Bi moju zadovoljio bio bi ti zahvalan

Čiko

Može kod moje žene

Čiko

Moja žena bi probala tvoj kurac ako je tako velik

Čiko

Hoče moja probati ako češ biti nezan

14
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x