utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Dresirani muž

Dresirani muž

Pozdrav svima, kao što već znate, sve moje ispovesti su dešavanja iz mog života u kojem svu moć i svu vlast ima moja supruga gospodarica.

Na početku svakog mjeseca dobijem raspored i tabelu kako i kad trebam nositi razna sexy pomagala, chastity cage, butt plug i ostale stvarčice. Već sam navikao jer chastity cage ne skidam skoro nikad, a i ostale rekvizite nosim većinu vremena.

Moja supruga gospodarica često odlazi u jedan butik gdje kupuje odjeću i krpice. Sa vlasnicom butika se poznaje a sad su postale i prijateljice. Kad nešto vidi da je novo stiglo, rezerviše telefonom, a mene pošalje da to donesem i onda isprobava. Ako joj se sviđa ja idem da platim, a ako ne onda vratim šta sam donio. Već su počele da se druže i da piju kafe zajedno moja gospodarica i vlasnica butika. Jednom sam išao sa gospodaricom u taj butik i tamo je bila sama vlasnica. Pozdravile su se uz osmijehe i započele razgovor. Gospodarica je pitala za neku haljinu i vlasnica joj je pokazala. Onda gospodarica ugleda neku suknjicu sa majičicom nalik na školske sexy uniforme i zatraži da joj vlasnica to skine.
-Daj mi to, reče gospodarica…
-Ne vjerujem da će ti odgovarati, reče vlasnica butika…
-Nije to za mene, nego….i pokazao očima na mene.
Vlasnica se jebuzovno nasmija… – Aha, razumijem… I donese šta je gospodarica tražila.

Otišli smo kući i gospodarica mi je naredila da obučem tu suknjicu i majičicu… Bila mi je taman… Gospodarica mi je naredila da se prošetam i da poziram da me slika. Uslikala me nekoliko puta i slike poslala vlasnici butika. Kratko se dopisivala uz smijanje dok je tipkala na mobitelu. Naredila mi je da usisam i obrišem prašinu tako obučen. Nedugo zatim, čulo se auto ispred naše kuće. Bila je to vlasnica butika. Rekao sam gospodarici da dolazi vlasnica butika i zatražio dozvolu da se presvučem. – Neeeeeeee, tako ćeš nas služiti, hahaha.

Čulo se zvono na vratima. Gospodarica mi je naredila da otvorim. Bilo me stid, ali nisam smio odbiti naređenje. Otvorio sam vrata i zaželio dobrodošlicu gospođi. Pogled mi je bio oboren, dok se gospođa vlasnica butika nasmijala kad me je ugledala. Ušla je u dnevnu sobu i sjela na dvosjed. Ja sam prišao i pitao čime ih mogu poslužiti. Gospodarica je rekla da stavim keceljicu, a gospođa je iz torbe izvadila par samostojećih bijelih čarapa. – lzvoli dušo, ovo je za tebe, idu ti uz ovu kombinaciju… Hahahaha
Gospodarica mi je naredila da ih obujem, a onda sam stavio keceljicu i dobio naređenje da ih poslužim.

Uradio sam sve kako treba, poslužavnik sam spustio na sto i poslužio hladan sok. Uzele su svoje cigarete, a ja sam im pripalio i donio čiste pepeljare.
-Baš je poslušan, komentarisala je gospođa…
-Dresirala sam ga… Hahaha… On je moja sluškinja, jel tako?? – Da draga, kako vi kažete…
Onda su počele razgovor o tome kako sam ja postao rob i poslušna sluškinja svojoj suprugi gospodarici. Dok su one razgovarale, ja sam dobio naređenje da zalijem cvijeće i raširim oprani veš.Sjedile su tako i razgovarale dok sam ja odbijao zadatke i dok sam služio gospodaricu i vlasnicu butika. Onda je gospodarica naredila da priđem i podigla mi suknjicu ispod koje je bio kavez na mom penisu. Ključ od kaveza je bio na gospodaricom lančiću. Vlasnica butika je bila iznenađena onim što vidi. A onda mi je gospodarica naredila da se okrenem i nagnem napred. Kad je opet podigla suknjicu vidio se butt plug koji je bio zabijen u moju guzu. Tek onda se gospođa iznenadila, ali je bila oduševljena onim što vidi.
-Vidiš draga moja da idealan muškarac postoji… Hahahaha
-Definitivno je ovo pravi muškarac… Hahaha
-Uglavnom, sve moje prijateljice znaju za naš odnos i način života, mojoj rodžaki, mojoj mami i mojoj tetki se mora obraćati sa poštovana, obavezno mora persirati …Njegova mama takođe zna da je njen sin poslušni rob. Potpisali smo ugovor i nazad više nema. On je moje vlasništvo i mogu sa njim da radim šta želim.
Gospodarica je naredila da kleknem i da ljubim štikle gospođi u znak zahvalnosti što je došla nama u goste.

Učinio sam kako mi je naređeno. Kleknuo sam i polako ljubio štikle gospođi vlasnici butika, dok su ona i gospodarica pričale i pušile cigarete. Kad je bilo vrijeme da gospođa ide, zahvalio sam se i na koljenima ispratio našu gošću. Gospodarica se pozdravila sa vlasnicom butika i dogovorila uskoro izlazak.
-Vidimo se draga, one slike čuvam, a razgovaračemo o našem planu, biće uzbudljivo sigurno, hahaha…
-Naravno mila, odgovorila je gospodarica…
Nisam znao tada o čemu se radi, ali ispričaću vam to drugi put…

Ljubi Vas vaša curica…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x