četvrtak , 13. jun 2024.

Dupleks

Nedavno se moj najveći seksualni san pretvorio u stvarnost. Naime, već prilično dugo vremena maštam o seksualnom činu s dve partnerke. I potpuno neočekivano, to mi se i dogodilo.

Sedio sam za šankom u dobro posećenom lokalu i naručio piće, kada sam na ulazu ugledao atraktivnu kolegicu Ninu s faksa. Otvorila je vrata i ušla u prostoriju potpuno opuštena, mazna, seksepilna, besprekorno doterana, kakvu nikada do tada nisam video. Nisam ni sumnjao da je bila u velikom iščekivanju, spremna za izazove. Samo korak iza nje, stajala je prava tamnokosa lepotica, toliko samopouzdana da bi bez problema zavela koga god bi poželela.

Krenule se prema šanku visoko uzdignutih glava dok su ih odmeravali pogledi svih muškaraca u lokalu. Instinktivno sam im mahnuo, ni sam ne verujući da su se uputile prema meni i odabrale upravo moje društvo. Nakon ugodnog čavrljanja i nekoliko ispijenih pića potpuno spontano završili smo kod mene u stanu.

Od samog početka bili smo spremni za ljubavnu pustolovinu. Njih dve izazovno i otvoreno su dokazale veliko seksualno samopouzdanje. “Htele bi spavati s tobom”,  bile su sasvim koncizne, a mislim da su vrlo retki muškarci kod kojih “karte na stol” metoda ne pali. A kakav bi ja bio muškarac da sam to odbio?

Sećam se trenutka kad je Nina svoju dugu kosu raspustila po mojoj goloj koži. I sada se naježim kad se setim te noći duboko verujući da se takav užitak baš i ne ponavlja. Razvratnoj strasti i igri prethodio je vrlo snažan fluid koji nas je doveo do opuštenog odnosa. Naša ljubavna igra bila je toliko naelektrisana, a njih dve kao da su se natecale koja će me jače napaliti na opaki seks. Prepustio sam se njihovim maštovitim dodirima.

Obe su se bacile na obrađivanje mog ukrućenog penisa. Toliko su ga naizmenično imale u ustima i rukama da mi nije preostalo ništa drugo nego da im uzvratim istom merom užitka. Dok sam ljubio Ninino međunožje, Suzana se svojski trudila u oblizivanju svih, u tom trenutku dostupnih joj, mojih erogenih zona. Prevrtao sam jezikom po Nininoj ružičastoj intimi, dok su joj sokovi curili niz unutrašnjost bedara i probijali se kroz baršunaste dlačice.

Njezino disanje se ubrzalo i pojačalo. Jezikom sam joj polizao unutrašnje usne i nežno primio klitoris usnama. Podigla je čvrsto dupe i pohotno ga priljubila uz moj vlažna usta da bi pojačala dodir. Uzdisala je, stenjala, dahtala i vrištala, a odjednom sam osetio da joj se celo telo grči.

Istu slast pružio sam i Suzani, a nakon toga sam njihove ribice pokušao potpuno zadovoljiti. Najpre sam protrljao ljubičastu glavu svoje batine o Suzaninu mačkicu. Počela je stenjati, a nedugo zatim ritmički se izvijala, poput zmije, ispod mene. Nabadao sam je, razmičući tople i vlažne stenke njene unutrašnjosti.

Uvukao sam joj ga do kraja, a ona me obuhvatila nogama istodobno ližući svoju prijateljicu i pritišćući moju stražnjicu kako bi koplje prodrlo što dublje. Što sam ga žešće zabijao ona je sve više divljala ispod mene, izbacujući guzicu uvis i nabijajući svoju mačkicu na moju batinu. Kada sam osetio da sam izvan sebe od užitka, nabio sam joj ga najžešće što sam mogao.

Grcala je i gušila se dok sam u dubinu njezinog tela štrcao vrući mlaz sperme i punio je. Držao sam je čvrsto nabijenu na moju batinu sve dok se nije opustila. A posle nje isto je sledilo i s Ninom. Bio sam u bunilu od užitka koje su mi pružile. Srećom i one su bile zadovoljene.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x