utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Gledanje pornića udvoje SEXY ili PERVERZNO

Gledanje pornića udvoje SEXY ili PERVERZNO

Oduvek si želeo da gledaš porniće s njom, priznaj. Uvođenje ove aktivnosti u vezu može biti zeznuto – evo kako da to odradite tako da oboma bude super. Iako je gledanje pornića samo po sebi zanimljivo, čak i ako ste Han Solo.

Parovi koji imaju TV u njihovoj spavaćoj sobi imaju seks duplo češće od onih koji nemaju, pokazala je skorašnja studija. Zašto? 37% ljudi koji gledaju TV u spavaćoj sobi kažu da gledaju porniće zajedno. S druge strane, polovina ispitanika je priznalo da su neretko imali seks i gledali televiziju tokom samog čina. (Pravi multitasking, nema šta).

Anketa nije bila veoma naučno orijentisana, ali mnogi eksperti u oblasti nauka o seksu kažu da posmatranje erotičnih sadržaja sa partnerom je dobar način da zapalite vatru među jorganima.

„Gledanje pornića udvoje proširuje vaš seksualni repertoar, koji je ključ u razvijanju dugovečnog, i seksualnog života punog uživanja,“ kaže Dr. Emili Mors, doktorka psihologije i ljudske seksualnosti, i host hit podkasta „Seks Sa Emili“
Zainteresovani? Sad je samo potrebno to dovesti u vezu, i nagovoriti partnera. Doktorka Mors i drugi naučnici imaju rešenje – evo sledećih koraka:

„Želiš li da gleadš pornić sa mnom?“ 

Recite to svojoj partnerki direktno, i pojednostavićete razgovor, učiniti ga mnogo manje stresnim i čudnim. „To ne mora biti teška rasprava, ili nešto bitno,“ navodi doktorka. U seksualnim vezama, jednostavnost je ponekad mnogo lakše rešenje – ako vaš parnter/ka začuđeno izbeči oči, samo se nasmešite i recite mu/joj da će biti zabavno. Ne prisiljavajte, bar ne u početku – sačekajte koji dan. Ako partner/ka ne pokuša da pomene vaše skorašnje pitanje, verovatno će pokazati više interesovanja sledeći put.

Zajedničko traganje i biranje videa

Parovi koji su uspešno uveli porniće u svoj život su to uradili tako što su istraživali sajtove usmerene ka ženama ili parovima dok nisu pronašli žanrove i filmove koji su ugodni za gledanje oboma. Mnogi doktori seksologije preporučuju sajt Good Vibrations After Dark, kao veoma dobro napravljenim, i pogodnim za parove koji žele da zađu u ovu sferu. Ako ne uspevate da nagovorite vašu polovinu da gleda porniće sa vama, ovaj sajt će definitivno pomoći.

Bitna je komunikacija

Dok pregledate žanrove u potrazi za pravim naslovom, komunicirajte sa svojom partnerkom. Recite šta vas interesuje, šta vas pali, i pričajte sa njom na tu temu. Pustite je da otkrije svoje fantazije. Ponekad i sam razgovor može rasplamsati strasti.

Kad snimak krene…

Obično većina parova krene sa seksom ubrzo nakon početka filma; uzbuđenje jednostavno bude preveliko zbog nove stvari, i situacije. To je super, ali evo još jedne dobre ideje – pokušajte da se mazite i suzdržavate od seksa bar neko vreme. Što duže izdržite, naboj će više rasti, i završićete u strastvenom seksu koji će osvežiti vašu vezu značajno.

Nemojte se začuditi da vam baša partnerka zatraži da gledate vaš „Novi Omiljeni Film“ sama.

Izvor: www.buzzfeed.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x