utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Gola se jebala s ljubavnikom u automobilu

Gola se jebala s ljubavnikom u automobilu

Od početka naše veze moja sadašnja supruga Danijela nije krila da je imala seksualne odnose s muškarcima. Tijekom prve godine našeg braka ispričala mi je detalje o tim vezama kao i sve o seksu s njima. Te priče bi me jako uzbudile, a posebice kad bi rekla da je jako uživala kad su ju jebali. Primijetio sam da se i ona uzbudila kad bi mi pričala o tome. Poslije tih priča uslijedio bi strastveni seks u kojem smo oboje jako uživali. Rekla je da je bila s pet muškaraca. S nekima se jebala duže vrijeme, a s nekima svega nekoliko puta. Tijekom jednoga kraćeg vremena održavala je paralelne odnose sa tri muškarca.

U to vrijeme počela me paliti pomisao da se moja žena pojebe s drugim muškarcem, a ja da ih gledam u njihovom seksualnom činu. Dugo vremena ona nije htjela niti čuti za to, no ja sam bio uporan u nadi da ću ju slomiti. U tome mi je neizravno pomogao njezin kolega s posla koji ju je obrađivao dulje vrijeme kako bi mu dala pičke. Na jednoj zabavi u firmi ona mu je popustila i pojebala se s njim. To mi je odmah rekla kad je stigla kući uz komentar da je popustila znajući za moju želju. Nakon te avanture upuštala se u seks s drugima, obično na moru. To bi trajalo samo tijekom godišnjeg odmora. Na žalost nikad mi nije dopuštala da gledam kad se podaje nekome i kad uživa u drugom kurcu. Te su njezine izvanbračne jebačine blagotvorno djelovale i na naš seksualni život. Jebali bi se žestoko pa i na otvorenim prostorima. Oboje smo imali i sklonost egzibicionizmu.

Nakon nekog vremena proradila mi je mašta. Zamislio sam da se moja žena jebe s ljubavnikom na zadnjem sjedištu auta dok ih ja kasno noću vozim po gradu. Kad sam tu moju želju priopćio mojoj dragoj za divno čudo nije me odmah odbila. Rekla je da će razmisliti. Kad sam u nekoliko navrata ponovio moju želju razgovor je krenuo u konkretne vode. Kako to realizirati, odnosno kako joj naći partnera za to. U tome nismo imali iskustva, jer dosadašnje ljubavnike bi upoznali na moru gdje je naerotizirana atmosfera pa sve ide lakše. Ja sam na Skype imao nekoliko sugovornika na tu temu koji su izrazili želju da se tucaju sa mojom ženom kad sam im ju pokazao golu na slikama. Zaključili smo da bi bilo pametno da njezin partner bude oženjen, jer tad on time što čuva sebe čuva i nas. Tu smo mislili na diskreciju i na zdravlje. On će paziti da njegova žena ne sazna, a i vjerojatnost da ima neku spolnu bolest je minimalna, jer ako i jebe okolo mora paziti da ženi ne prenese neku bolest.

Pogodnim nam se učinio jedan mladi muškarac od 28 godina, dvije godine u braku i koji ima malo dijete. Mojoj je ženi tad bilo 39 godina. Na prvi sastanak s Ivanom, tako se on zvao, otišao sam samo ja. Našli smo se u jednom kafiću na piću.

Učinio mi se da je ok. Izložio sam mu ideju o seksu u autu pri čemu su oboje potpuno goli i to ga je jako zainteresiralo i uzbudilo. Priznao mi je da mu se digao kad smo pričali o tome. Poželio je vidjeti slike moje žene gole bez skrivenog lica kakve sam mu slao preko Skype. Pokazao sam mu nekoliko slika na mobitelu.
– Uh koja jebozovna pička, – izletjelo mu je, – baš bi ju volio jebati.
– I hoćeš ako te ona prihvati.

Dogovorili smo sljedeći sastanak u troje u jednome restoranu na večeri. Predložio sam Danijeli da se za tu večeru uredi jako seksi, možda čak i izazovno, konačno dogovarat ćemo jebačinu. Prihvatila je ideju. Odjenula je kratku pletenu haljinu sa golim leđima skoro do guze i dubokim dekolteom. Ta se haljina nosila naravno bez grudnjaka. Tange su bile toliko minijaturne da se nisu ni primjećivale ispod haljine. Stavila je srebrne sandale na remenćiće sa dosta visokom petom. Kad hoda u njima guza joj se jebozovno njiše, a sise se ljuljaju. Stavila je i malo jači večernji make up.
Ivan je već bio tamo kad smo se pojavili u restoranu. Razrogačio je oči na Danijelin izgled. Stvarno je dobro izgledala. To su zamijetili i drugi gosti restorana. Sjela je do Ivana, a ja preko puta nje. Krenuli smo sa pjenušcem, a poslije smo pili bijelo vino. Hrana se sastojala uglavnom od mesa. Vodili smo neobavezne razgovore do treće butelje vina kad su krenuli razgovori o seksu.
Ivan je rekao da ima redoviti i kvalitetni seks sa suprugom. Ona nije sklona nikakvom eksperimentiranju i zato njemu nedostaje uzbuđenja. Tijekom braka bio je sa tri gospođe i jednim parom. Uzbuđuje ga što je Danijela dosta starija od njega, a posebno kako smo zamislili izvesti to druženje i seks. Mi smo u kratko upoznali Ivana sa našim iskustvima odnosno preciznije s Danijelinim doživljajima s ljubavnicima prije braka i tijekom braka. Vidjelo se da su detalji njezinih intimnih odnosa ostavili snažni dojam na Ivana. To je odavala i kvrga na njegovim hlačama, kojoj je sigurno doprinio i pogled na njezine gole noge, jer haljina se poprilično podigla kad je sjela, a ovaj put ju nije povukla prema dolje kao obično. Gosti za susjednim stolom napadno su buljili u njezine sise koje su samo formalno bile pokrivene rupičastom tkaninom koja je slijedila oblik grudi, a posebno bradavica. One su iskočile, jer Danijela je bila napaljena. Mislim da su u nekim trenucima mogli vidjeti njezine tange u dijelu u kojem su prekrivale pičku.

U restoranu nije bilo prilike za neki intimniji kontakt Danijele i Ivana pa je tako završilo ovo naše druženje. Kad smo se autom vraćali kući Danijela je skinula tange i zavapila,
– Daj me uhvati za pičku! Ne mogu više. Strahovito sam se napalila.

Kad sam ruku stavio na klitoris osjetio sam koliko je vlažna i spremna za seks. Znao sam da će teško izdržati do kuće. Zaustavio sam auto pored nekog parka i pozvao ju da dođe. Veselo je reagirala znajući što smjeram. Ušli smo dublje u park bez riječi. Zaustavili se kod jedne klupe. Znala je da očekujem da se nagne preko klupe i izbaci guzu. Podigao sam joj haljinu iznad struka i lagano ušao u nju odostraga. Počeli smo se lagano jebati. Zatim sam otkopčao gornji dio haljine i razgolitio joj grudi. Znam da voli da ju držim za sise kad ju jebem u psećem položaju.
Jebali smo se tako koju minutu kad su naišli jedan mladić i djevojka. Iznenađeni što vide par koji se odao seksu na javnom mjestu zaustavili su se i gledali. Nas to nije omelo da našu aktivnost dovedemo do kraja. Oboje smo svršili, ona malo prije mene. Obukli smo se i krenuli prema autu. Prolazeći pored para, koji nas je gledao, mladić nam je rukom dao znak podrške, a on je mogao značiti i čestitanje. Vožnja do kuće prošla je u tišini.

Sutradan sam ju pitao,
– Onda, kako ti se čini. Bi li se mogla jebati s njim u autu onako kako smo to zamislili?
– Lik mi izgleda ok, no nisam još spremna podati mu se. Ostali smo sinoć još na distanci iako se dobrano zagledao u moje noge i sise. Morala bi se s njim još malo zbližiti.
– Nije samo on gledao. Dečki za susjednim stolom imali su izgleda dobar pogled na tvoje međunožje. Haljina ti se podigla skoro do struka.
– Baš me briga što su gledali. Tange, iako minijaturne, pokrivale su glavu stvar, a da su mi vidjeli i pičku nema veze. Koliki muškarci su se u nju dobro zagledali na nudističkim plažama.
– Kako se misliš zbližiti s Ivanom?
– Mislim da dođe do intimnijih kontakata među nama. Ne mora doći do punog seksa, ali barem da si međusobno stimuliramo intimne dijelove. Do toga neće doći ako ti budeš prisutan. Razumiješ?
– To mi je sasvim jasno. Mogli bi se vas dvoje i pojebati pri tome.
– Bi te smetalo da dođe do toga?
– Naravno da ne. Pa ti si već bila s drugim muškarcima i to me nije smetalo, naprotiv.
– Dizao ti se kurac pri pomisli da tvoju ženu jebe neki kurati muškarac.
– Uh da. Tako je. Evo i sad mi se već diže.
– Ništa od seksa sad. Imamo posla. Da ja onda s Ivanom dogovorim večernji izlazak?
– To je dobra ideja. Molio bi te da mu sama ništa ne kažeš da ja znam za vaš izlazak. Neka pomisli da mi to radiš iza leđa. Ako pak bude pitao nemoj lagati, reci da sam ja upoznat sa svime.
– Kako želiš dragi. Ponekad imam dojam da ti više uživaš u ovima našim igricama od mene koja se jebem.

Danijela je dogovorila sastanak s Ivanom u 22 sata u jednom kafiću kako bi se mogla izazovnije odjenuti. Poslije bi otišli u restoran na večeru. Odlučila se za prilično prozirnu crnu haljinu ispod koje je morala staviti grudnjak i tange, jer sve bi se vidjelo kroz laganu tkaninu haljine. Odvezao sam ju do mjesta sastanka.
Vratila se kući oko četiri sata u jutro dosta uzrujana. Ispod haljine nije imala ni grudnjaka ni gaćica. Odbacila je haljinu, a na moj upitni pogled samo je odgovorila,
– Ništa loše se nije dogodilo. Sve ću ti objasniti kasnije. Prije toga hoću da me pojebeš. Treba mi kurac. Gorim.

Uslijedila je jedna od boljih bračnih jebačina. Pri lizanju njezine pičke nisam osjetio spermu Kao da Ivan nije svršio u nju ili se uopće nisu pojebali. To bi me zabrinjavalo ako nije dobila po pički. Vidjelo se da je spremna za seks. Poslije seksa Danijela je zaspala pa sam na objašnjenje morao čekati do jutra.
– Što je to bilo sinoć između Ivana i tebe da si se kući vratila polugola i da si onako navalila na mene? Zar se niste kresali, – upitao sam u jutro.
– Jebali se jesmo, ali nisam svršila.
– Ništa ne razumijem. Hajde ispričaj mi što se to dešavalo među vama.
– Večera je protekla u ugodnom razgovoru uz dobru hranu i piće. Kad smo napustili restoran Ivan me pitao gdje hoću da idemo. Rekla sam negdje gdje ćemo biti sami.
– Opa! Pa ti si mu izravno rekla da želiš seks.
– Pa to sam i htjela. Odvezao nas je do jedne šumice kraj gradskog jezera. Počeli smo se ljubiti i milovati. Uskoro smo oboje ostali bez odjeće. Pušila sam njegov kurac, a on je gurao prste u moju picu. Onda je spustio naslon sjedala i ja sam gola došla na njega i natakla ga na njegov kurac. Počeli smo se jebati. Još dok sam se nasađivala na kurac vidjela sam jednog mladića koji se približio autu i gledao što se unutra dešava. Kasnije se pokazalo da su bila trojica. Mene ne smeta da me netko gleda pa sam nastavila uživati u seksu. Odjednom su mladići počeli lupati po autu i to sve jače. Uplašili smo se, jer nismo se zaključali u autu. Ivanu je od straha pao kurac. Brzo sam sišla s njega, a on je upalio auto te smo napustili tu šumicu. Na putu kući smo stali da se odjenemo, jer još smo bili goli od jebačine. Zato nisam navukla gaćice i stavila grudnjak.
– Sad mi je sve jasno.
– Došla sam kući napaljena, a nedojebana. Ti si onda ugasio požar u mojoj pički.

Kasnije tijekom dana, nazvali smo Ivana radi planiranja noćnog seksa u autu. Dogovorili smo da se nađemo na periferiji grada na jednoj benzinskoj crpki u subotu oko ponoći. Tamo je i veliko parkiralište, dio kojeg je slabo osvjetljen. Tamo se možemo pripremiti za zabavu. Ivan će ostaviti svoj auto na parkiralištu, a glavno dešavanje bit će u našem autu koji je dosta prostran, je pripada SUV kategoriji.

U subotu sam odvezao auto na vanjsko i unutarnje pranje, a zadnja sam sjedišta prekrio frotirastom navlakom da ih zaštitim od izlučevina koje nastaju pri seksu. Kupio sam i bocu viskija da se nađe za potrebe podizanja atmosfere. Za to vrijeme Danijela je uredila svoje tijelo, podšišala dlakice iznad pice, izdepilirala se i uredila frizuru. Stavila je samo blagi make up. Odlučili smo da odjene samo jedan lagani ogrtač na golo tijelo kako bi se brzo mogla razodjenuti, a i odjenuti ako bude potrebe za tim. Ogrtač je namijenjen da se nosi na hlače pa je prilično kratak. Ništa drugo prikladno nismo imali. Nismo planirali da ona negdje sjedi u ogrtaču, već da on samo posluži da izađe iz naše zgrade i kasnije da se vrati u nju. Na noge je stavila tenisice.

Pola sata prije ponoći krenuli smo prema mjestu susreta. Vozeći se do mjesta susreta primijetili smo da još ima dosta pješaka na ulicama što baš nije prikladno za egzibiciju na koju smo se spremali. Ivan je već bio tamo kad smo stigli. Crpka više nije radila, a on je stajao na osvjetljenom dijelu kod ulaza u objekt kako bi ga lakše zamijetili. Iskrcao sam Danijelu da mu se javi, a ja sam onda pošao na parking. Kad je izašla iz auta i krenula prema Ivanu promotrio sam ju malo odostraga. Zaista je izgledala jebozovno. Kratki ogrtač jedva joj je pokrivao guzove.

Danijela je prišla Ivanu. Strastveno su se poljubili. Ivan je bacio pogled na nju i rekao,
– Nešto mi prpošno izgledaš večeras, a ovaj outfit ti je stvarno izazovan.
– Nemam ništa ispod ogrtača. Gola sam ispod.
– Stvarno?
– Pogledaj, – reče ona i raskopča ogrtač.

Ivan je bio malo osupnut od pogleda na njezine gole sise i šumicu među nogama. Uhvatio ju je za obje sise i počeo ih milovati. Nisu se obazirali na to da su dobro osvjetljeni i da ih netko može vidjeti iako se nije moglo primijetiti da ima nekoga u blizini. Spustio je ruku i uhvatio ju za pičku. Bila je skroz mokra. Svršila je ubrzo nakon što je ugurao dva prsta u nju.
– Što si ti večeras napaljena.
– Pali me da me prstenjačiš na tako osvjetljenom mjestu.
– Uzbuđuje te da nas netko gleda?
– Daaa. Jako.
– Jesi se već jebala pred nekim, a da su te gledali, osim ono kratko s menom neki dan.
– Jesam.
– Hoćeš mi popušit kurac ovdje ovako razgolićena?
– Misliš da to smijemo raditi ovdje?
– Zašto ne. Nema nikoga.

Ivan je izvadio već ukrućeni kurac u ponudio joj ga na sisanje. Uzela ga je u jednu ruku i počela ljubiti od korijena prema glaviću. Onda ga je polako usisala u počela dudlati. Drugom ga je rukom uhvatila za jaja. To je za Ivana bilo previše napaljivo. Osjetio je ubrzo da mu dolazi, izvadio je kurac iz usta i špricao po asfaltu.
– Gdje ti je muž?
– Išao je parkirati auto i tamo nas čeka. Hajdemo do njega.
– OK, ali daj se zakopčaj da ne paradiraš ovdje gola!
– Moram li? Tako mi je lijepo s tobom kad pokazujem grudi i koku.
– Bolje da ne izazivamo vraga. Zakopčaj se!

Danijela je shvatila da Ivan nije toliko otkačen kao ona pa je zakopčala ogrtač. Krenuli su prema parkiralištu.
Parkiralište je za čudo bilo krcato kamionima. Stao sam između dva kamiona odmah na početku parkirališta, jer me inače ne bi našli u ovom mraku. Ubrzo su stigli.
– Još je rano da krenemo u grad na našu avanturu. Previše je ljudi na ulicama. Bolje da pričekamo sat dva, – rekao sam.
– Kako bi bilo onda da se prvo ovdje malo poigramo i odemo negdje na piće poslije toga, – dodala je Danijela.
– Što imaš na umu, – pitao sam.
– Da me Ivan ovdje pojebe na haubi auta. Isprstenjačio me tamo na pumpi, a ovdje je ipak mračnije pa bi mogli. Daj mili onu tvoju deku iz auta stavi na haubu da ne nažuljam guzicu dok me Ivan bude jebao.
– Ti želiš prirediti predstavu ovim kamiondžijama i da drkaju na vas?
– Imaš nešto protiv? Ja bi se jebala s bilo kim od vas dvojice, ali želim tvrdi kurac.
Donio sam deku. Danijela je skinula ogrtač i ostala je potpuno gola. Legla je na haubu i raširila noge. Pička joj je bila spremna. Ivan se nije skinuo, izvadio je samo već ukrućeni kurac kroz rasporak hlača. Nije joj odmah nabio kurčinu, već je krenuo lizati joj pičku. To je izazvalo duboke uzdahe kod Danijele, a kasnije i jecaje.
– Daj me jebi konačno, ne mogu više izdržati ovo napaljivanje, – povikala je dosta glasno.

Vjerujem da su ju vozači bliže parkiranih kamiona mogli čuti. Na taj zahtjev Ivan je reagirao tako da je stavio Danijeline noge na svoja ramena i žestoko se sjurio u njezinu pičku. Jebao ju je kao kobilu. Ona je bila tako glasna da je sigurno probudila sve u okolini.
Seks nije dugo trajao, jer oboje su brzo svršili. Kad su se razdvojili bljesnuli su farovi nekoliko kamiona. To je očito značilo pljesak publike koja je uživala u parenju sasvim gole žene i napaljenog muškarca. Nakon što se Danijela obukla, točnije zaogrnula ogrtačem, jer drugo nije imala, krenuli su autom potražiti neki kafić koji je otvoren u to gluho doba noći.
Nisu se dugo vozili kad su naišli na svjetleći natpis „Caffe bar Intimo“. Nekoliko je automobila bilo parkirano pred lokalom.
– Kako ću ja ovako polugola među ljude? Ogrtač me jedva pokriva. Nisam pretpostavljala da ćemo ići na piće, – zabrinuto je pitala Danijela.
– Ništa ne brini. Sjest ćemo za neki zaklonjeni stol da baš ne izlažeš svima svoje intimne dijelove tijela. Ako netko baš i nešto vidi, u čemu je problem, neće biti niti prvi niti zadnji koji ti je vidio pičku ili guzu. Kako si se onim kamiondžijama mogla pokazati sasvim gola i još se otvoreno jebati pred njima. Konačno možda naziv kafića i nije odabran baš slučajno, – dodao sam.

U lokalu je bilo nekoliko parova i dvije grupe solo muškaraca. Samo jedan stol je bio slobodan, ali on je bio na jako izloženom mjestu pa su zbog Danijele odlučili zadržati se na šanku. Nova je gošća bila odmah zamijećena. Kako i ne bi kad joj je ogrtač tek jedva pokrivao guzu i pičku. Danijela i Ivan su pili Jägermeister, a ja sam se morao zadovoljiti pivom, jer ja vozim. Nakon svakog slijeda pića oboje su bili sve boljeg raspoloženja. U međuvremenu oslobodio se jedan stol u uglu pa su se odlučili premjestiti tamo. Danijeli je zaista bilo teško sakriti pogled na pičku kad je sjela, jer ogrtač se opasno zadigao. Pokrivao je tek pola guze, a pičku je prikrivala tek stisnutim nogama. No to ju sad nije smetalo. Alkohol je učinio svoje.

Na Ivana je očito djelovala atmosfera u kafiću, a i činjenica da su drugi gosti svjesni da Danijela ne nosi gaćice i da su joj možda, bar na kratko, vidjeli pičku. Bio je napaljen pa je Danijelu zamolio,
– Molim te da raskopčaš sako, želim ovdje gledati tvoje sise.
– Misliš da to mogu ovdje?
– Možeš, kako da ne. Zato smo odabrali ovaj stol u kutu. Pogledaj onu djevojku preko puta. Ima tako kratku haljinu da joj se vide gaćice. Njezin pratitelj ju miluje po bedrima, a ona se napalila. Zar ne vidiš da su joj gaćice skroz mokre.
Uvjerio ju je, raskopčala je sako i otkrila mu sise. Njegovo uživanje u pogledu prekinuo je konobar pitanjem žele li još nešto popiti. Danijela nije stigla pokriti grudi, a nije ni htjela da tako upadljivim pokretom pokaže da radi nešto što ne bi smjela. Konobar je sve ionako vidio pa čemu pokrivati. Naručili su koktele. Ivan je dao neku opasku glede pripreme koktela, koju nije razumjela, ali ona se baš i ne razumije u koktele.
– Fantastična si. Jesi vidjela kako ti je gledao sise. Oduševila si me time.
– Pa vidio ih je čim je došao i čemu ih onda pokrivati kao da se sramim toga.
Nakon što su neko vrijeme uživali u koktelima Ivan je predložio,
– Hoćeš da se opet malo poigramo kao ono malo prije sa konobarom i grudima. Jako bi to volio, ali naravno nije obvezno.
– Što si imao na umu?
– Želim da zadigneš ogrtač i golom guzom sjedneš na stolac.
– Ali tad će mi se vidjeti koka, oprosti, pička.
– To i želim, da oni momci preko mogu vidjeti tvoju pičku, ako pogledaju u našem smjeru, kao što je ona djevojka dopustila da gledamo kako ju pipaju.
Stresla se. Jako je to poželjela učiniti. Lagano se podigla, zadigla ogrtač skoro do pasa i ponovno sjela. Bila je dolje potpuno gola.
– Imaš divnu frizuricu dolje, – komentirao je Ivan.
– Sviđa ti se. Moj muž ne želi da se potpuno obrijem, jer njemu je ovako više seksi ili jebozovnija kako on kaže.
– U pravu je tvoj muž. Želim probati koliko ti je mokra pička.

Ovo ju je počelo strahovito uzbuđivati. Izgleda da su neki od gostiju već uočili da je gole pičke. Očima mu dala dopuštenje da ju pipa. Jedan trzaj protresao joj je tijelo kad je osjetila njegov prst na klitorisu, a blaženi je bio osjećaj kad je prstima klizio po njemu.
– Pa ti si sva mokra, napaljena.
– Jesam, užasno me pali sve ovo, ove igrice, divno me miluješ, samo nastavi bez obzira ako nas netko gleda.
Gurnuo je dva prsta u nju i počeo ju propisno prstenjačiti. Bilo joj je fantastično. Uživala je i tiho stenjala. Oteo joj se krik kad ju je protresao strahoviti orgazam. Svi su pogledali u njihovom smjeru i nasmiješili se s odobravanjem. To joj je još više povećalo užitak, to da su sve gledali.
– Gdje li je ovdje WC, – upitala je.
– Odmah lijevo od ulaza, – odgovorio sam.

Danijela je krenula prema toaletu da opere pičku od sokova nastalih prstenjačenjem. Potpuno je raskopčala ogrtač i prislonila je pičku uz umivaonik te ju počela prati. U tom je trenutku ušla jedna djevojka i zagledala se u razgolićenu ženu koja si pere pičku.
– Jesi li uživala u tom seksu prstom, – upitala je djevojka.
– Jesam neizmjerno.
– Vidjelo se. Momci su uživali. Iako u tom lokalu bude seksa u ovako sitne sate rijetko se može vidjeti gola pička ili kurac.
– Misliš da je bilo nepristojno?
– Ne, naprotiv, bilo je divno. Bila si tako opuštena i pružila si gostima priliku da uživaju u pogledu kako te zadovoljava tvoj prijatelj.
– Da, bilo mi je divno i ne smeta me ako ste nas gledali.
– Tko ne bi gledao tako lijepu i uzbudljivu scenu. Strahovito sam se napalila dok sam gledala kako uživaš u prstima svog prijatelja ili ti je to možda muž. Htjela sam te nešto pitati, zapravo zamoliti. Nemoj me pogrešno shvatiti. Neću se naljutiti ako me odbiješ.
– Ono mi je prijatelj, točnije trenutni ljubavnik, a onaj s moje druge strane je moj muž. Reci što bi htjela!
– Kako napaljivo, ljubavnik te pipa, a muž to gleda sa svima nama. Htjela sam te zamoliti je li bi mi dopustila da ti poližem pičku sad? Jako to želim. Toliko sam napaljena.
– Uh. Ne znam.
– Poželjela sam te. Bit će ti lijepo.
– Misliš da možemo to učiniti ovdje?
– Nećemo biti niti prve niti zadnje koje to rade u ovom toaletu. Ako neka naiđe, nema veze, neka gleda.
– Sad si i ti mene napalila. OK.
– Skini ogrtač. Želim da budeš potpuno gola.

Danijela se potpuno razgolitila. Stavila je jednu nogu na umivaonik kako bi djevojci omogućila pristup svojem međunožju. Stresla se kad je osjetila njezin jezik na klitoricu. Mala ju je vrlo umjesno lizala. Iako su ju mnogi muškarci zadovoljavali jezikom morala je priznati da joj ovaj ženski jezik pričinja veća zadovoljstva. Kad je djevojka pokušala ugurati svoj jezik u njezinu pičku Danijela je počela glasno stenjati. Ubrzo je svršila, dosta glasno. Srećom nitko nije ušao u toalet za vrijeme njihove seanse.
– Hvala ti na ovome. Imaš divnu pičku, – rekla je djevojka.
– Hvala tebi za užitak koji si mi pružila.
Danijela je opet navukla svoj kratki ogrtač pa su obje pošle u prostoriju s gostima. Bilo je vrijeme da krenemo autom prema gradu kako smo bili planirali. Prije ulaska u automobil pogledom unaokolo ustanovili smo da nema nikoga pa je Danijela mogla skinuti ogrtač, a i Ivan se riješio svoje odjeće. Oboje su goli sjeli na zadnja sjedišta.
– Ja sam malo nervozna. Što ako netko bude agresivan kad nas vidi da se jebemo, – pitala je nakon što smo krenuli.
– Za to nema nikakve šanse, jer mi smo uvijek malo brži u ovom autu. Trgni malo viskija da se ohrabriš, – umirivao sam ju.

Danijela je dobro potegla iz boce, a i Ivan je uzeo gutljaj za ohrabrenje. Vidjelo se da je spreman. Kurac mu je već dobro stajao. Kad smo se približili centru Danijela je okrenuta licem prema Ivanu sjela na njegov kurac što je on prihvatio s odobravanjem. Osjetio je njezinu vruću i vlažnu pičku oko svoga već nabreklog kurca. Uhvatio ju je za bokove i navukao na kurac do kraja. Počeo joj je ljubiti sise s već nabreklim bradavicama. Trzaji su prolazili kroz njezino tijelo.
– Kako divno osjećam tvoj kurac u sebi. Imam osjećaj da će puknuti.
– I hoće ako mu ne pružiš barem nježnu jebačinu.
Danijela počela lagano njihati. Jebačina je počela. Sise su joj skakale. U kabini automobila počeli su se osjećati intenzivni mirisi seksa dopunjeni s uzdasima para koji se ševi. I ja sam uživao u situaciji da se moja žena jebe s ljubavnikom praktično na javnom mjestu. Oko nas su prolazili automobili. Ako je netko skrenuo pogled prema nama mogao je vidjeti gole sise. To me uzbuđivalo. Posebno je opasno bilo pred crvenim svjetlom semafora kad bi automobili stajali blizu nas nekad s obje strane. Izvadio sam kurac i lagano ga drkao kad smo stajali. Ono dvoje bili su u seksualnom zanosu i ništa nisu primjećivali. Popizdit ću kako sam napaljen. Volio bi da ih netko gleda, ali ne usuđujem se ovdje na ulici. Zato sam odlučio odvesti ih na neki jebodrom gdje uvijek ima voajera.
Stigli smo do jedne šumice u blizini jezera u gradu kamo dolaze parovi željni seksa. Ovdje uvijek ima dosta prilike za voajere da gledaju jebačine svih vrsta. Automobili bi se smještali u prostore između drveća dovoljno međusobno udaljene da omogućuju intimnost. Već su dva automobila bila tamo kad smo stigli. Vidio sam i jednog voajera malo udaljenog od automobila kako drka. Parkirao sam se na jednome prikladnom prostoru nedaleko onih automobila. Meni nije trebala privatnost, jer želio sam da nas netko vidi. Ovo dvoje iza mene bili su toliko zaokupljeni seksom da nisu bili svjesni gdje se nalazimo.

Upalio sam svjetlo u kabini i malo spustio prozore ne bi li privukao zainteresirane. To je brzo djelovalo. Nekoliko mladića približilo se našem autu. Ovako osvjetljenu mogli su dobro vidjeti moju ženu golu nataknutu na kurac muškarca. Spušteni prozori omogućili su im i da čuju zvukove parenja. To je jako djelovalo na publiku. Sad ih je već bilo petorica, a neki su izvadili nabrekle kurčeve i drkali su. Kad su Danijela i Ivan shvatili da ih gleda više mladića to ih je dodatno napalilo. Počeli su se divlje jebati i uskoro su oboje bučno svršili. Danijela je sišla s kurca i ispružila se na zadnjem sjedištu. Nekoliko mladića približilo se kolima da bi ju bolje vidjeli. Onako izdaleka mogli su vidjeti samo sise, a sad im je bio izložen i žbunjić iznad pičke. Možda je nekoga od gledatelja zanimao i Ivanov kurac koji je omekšao.
– Misliš da možemo ostati ovdje još malo. Nije li to opasno. Neće li ovi poželjeti ući u auto, – pitala je Danijela.
– Ne izgledaju mi opasni po tom pitanju. Do sad su se jako pristojno ponašali i samo su uživali u prizoru koji ste im pružali. Nisu čak ništa ni dobacivali niti su se približavali autu, – odgovorio sam.
– Onda dobro. Ti si ih mogao bolje promotriti od nas.
– Mislim da ovako pristojne dečke ne bi trebalo razočarati. Mogli bi im vas dvoje pružiti još jednu predstavu s novim položajem.
– Kako si to zamislio, – pitao je Ivan.
– Pa recimo da moju ženu nategneš s guza. Mislim da bi to išlo i u ovome skučenom prostoru.
– Sad odmah ja još ne mogu. Mekan mi je.
– Moja žena je stručnjak u podizanju kurčeva, ne brini. Danijela, daj ovom gospodinu ispuši kurac da mu dovoljno otvrdne za seks.

Moja žena odmah se dala na posao. Zauzela je položaj u kojem je ustima mogla dohvatiti kurac svog ljubavnika. Pri tom je guzu isturila prema prozoru. Na taj način pružila je voajerima dvije predstave odjednom, s jedne strane auta mogli su gledati naprćeno dupe moje žene i pičku koja je provirivala među guzovima, a s druge strane mogli su vidjeti prizor oralnog seksa. Ivan je Danijeli pomogao da primi njegov kurac u usta. Sisala ga je lagano, kao sladoled, a on je rastao. Iz njegovih uzdaha bilo je jasno koliko mu prija ovo što dobiva. Mladići su stalno trčali oko auta ne bi li imali uvid u oba prizora.
– Daj da ti ga stavim odostraga! Ako ovako nastaviš svršit ću ti u usta.
– OK, samo pazi da mi ne uđeš u guzu.
– Ne brini, ja dobro razlikujem pičku od guze.

Promijenili su položaj, doduše malo nespretno, jer bilo je malo prostora. Ivan je u jednom trenutku htio izaći iz auta i doći sa druge strane, ali smo ga žena i ja odgovorili od toga. Bojali smo se neželjenih reakcija, sad već jako napaljenih mladića, kad otvorimo vrata automobila. Konačno je Ivan zauzeo položaj da može doseći pičku moje žene. Lagano je ulazio u nju bojeći se da ne svrši.
– Ne možemo se ovako dugo jebati. Oboje smo strahovito napaljeni. Raspali pojebi me odmah, – tražila je Danijela.

Ivan kao da je to jedva dočekao. Počeo se zabijati u nju i nakon kratkog vremena punio je njezinu pičku ponovo. Gromoglasan vrisak pokazivao je da je i Danijelu protresao orgazam. Zaključio sam da je ovog tucanja bilo dovoljno pa sam upalio auto i napustio mjesto ovih bludnih radnji. Ovi moji jebači obukli su se tijekom vožnje. Danijela je doduše imala samo ogrtač za navući na sebe. Vratili smo se do one benzinske crpke, gdje je Ivan ostavio svoj auto. Već je svitalo. Prije rastanka Ivan je poželio još jednom vidjeti Danijelu golu. Kako nije bilo nikoga u blizini, otkopčala je i skinula svoj ogrtač, bacila ga meni i onako gola prošetala ispred Ivana pa se zatim opet obukla.
– Hvala vam objema za ovaj divan doživljaj. Volio bi da ovo ponovimo ili napravimo nešto drugo ovako ludo, – zavapio je Ivan.

Pretplati se
Obavesti o
guest

7 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Leo

Idi! A, što nije obukla i bundu?

Bora

Ako, nema ništa lepše nego kad znaš da je supruga dobro istucana od tudjeg kurca, pa je navučeš još onako toplu! Vrh!

Cane

Da jos kad joj polizes picku a puna sperme

Gaga

Moj muz je lizao spermu sa mene i iz picke a nije ni znao da sam napunjena i jebana prije

Edi

Tooop

Čiko

Isuper i što mu bilo nije se otrovo

Čiko

I što mu se dogodilo , svi bi jebali tuđe žene a kad se tvoja jebe e onda je problem nije sapun

7
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x