četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / GOSPOĐA SUZANA (drugi dio)

GOSPOĐA SUZANA (drugi dio)

Bilo je prošlo skoro mjesec dana od susreta sa tetom Suzanom u njenome stanu, tih dana sam imao nevjerovatan pritisak na poslu i već sam bio najavio par dana slobodnog da malo izbacim iz glave svakodnevnu monotoniju.

Preko vikenda sam razmišljao gdje da odem i na pamet mi je pala zamisao da pozovem tetu Suzanu, da jednostavno negdje odemo i dobro se opustimo. Pala mi je na pamet zamisao da uzmem ključeve od planinarskog doma u kojemu je inače moj kolega glavni u upravi.

Dogovorio sam sve s njim uzeo ključeve na jedan dan, i sad kad sam sve to bio završio sjetio sam se da nisam niti zovnuo tetu Suzanu da vidim s njom može li isplanirati da idemo. Okrenuo sam njen broj i čekao, zvonilo je i zvonilo ali nije se javljala…već sam pomislio ma tko zna možda je i ona negdje sprašila, velim sam sebi ma boli me briga idem sam!!!! Malo ću šetati šumom poslikati prirodu i vratiti se nazad, kad baš u tome trenutku mi zazvoni mobitel, gledam kad ono ona….

Halo, javim se.
Ej dečko vidim da si zvao, bila sam pod tušem pa nisam čula mobitel…veli ona.
rekoh ma evo htio sam te malo iznenaditi, mislio sam da sutra idemo malo do planine u dom, malo da se opustimo…..
Šutila je malo i progovori:
Paaaa može nije loše, kad krećemo?
Rekoh ujutro ćemo pa da imamo čitav dan, ok?
Ok rekla je čekam te pred svojom zgradom.

Nisam čitavu noć mogao da spavam, razmišljao sam stalno kako negdje u prirodi ševim tetu Suzanu da vrištimo i galamimo i uživamo bez granica…. Ujutro sam se spremio i krenuo po nju, čekala me sa onim svojim velikim osmjehom…sjela je u auto i poljubila me u obraz.

Dok smo se vozili pričali smo o svemu pričali viceve smijali se. Kad smo stigli do planinarskog doma već sam bio zaboravio na grad na gužvu buku i ured i kisele šefove. Bilo mi je super.

Otključao sam dom unutra je bilo kao u apoteci sve na svome mjestu, prekrasno pomislim. Unijeo sam stvari koje smo bili donijeli i bacio se na veliki kauč koji je bio na sredini sobe. Uhhhhhh uzviknuo sam….koji gušt.
Suzana se nasmijala na to i upitala me jesam li možda gladan????

Rekoh, može jedan sendvič.
Ona je otišla do kuhinje stavila na šank sve derivate i počela da reže za sendvič. Dok je to radila uputio sam pogled preko nje čitave jer je bila leđima okrenuta od mene, imala je na sebi sivu pamučnu trenirku i crnu duksericu. Dok je rezala njena okrugla velika guza se lagano ljuljala, i to me počelo da pali….jako da pali.

Ustao sam se i prišao joj lagano, prvo sam joj rukama prešao preko ramena, u tome trenutku je ostavila nož, naslonila se rukama na šank i zatvorila oči, vidio sam da joj to godi…napravio sam to nekoliko puta, pa sam preko leđa lagano spustio ruke na njenu guzu. Uzdahnula je… Počeo sam joj mjesiti guzu i dahtati joj na uho, malo sam je liznuo po uhu i nastavio da mjesim njen okrugli veliki čvrsti guz. Spustila je glavu prema naprijed i opet uzdahnula. Spustio sam se na koljena iza nje i lagano povukao trenirku prema dolje.

Ostala je u crnim čipkanim gaćicama koje su joj savršeno stezale guzu. Prešao sam nosom preko njene guze i osjetio divan miris mlijeka za tijelo.Povukao sam i gaćice dolje, raširila je noge malo i zabacila guzu prema meni. Malo sam je pljusnuo po guzi i polizao je preko nje. Razmaknuo sam rukama njene okrugle polutke i počeo jezikom da obrađivam šupčić koji je bio i više nego sladak. Počela je stenjati jer sam je jezikom otvarao lagano, ulazio centimetar dva u guzu, pa opet okolo i tako možda par minuta. Okrenula se naglo te stavila jednu nogu na moje rame i rekla: Liži!!!! Lizao sam je dok njena pička nije natekla od uspaljenosti. Bila je velika i mokra.

Ustao sam se, skinuo nabrzinu sve sa sebe i prišao joj uhvatio je za kosu i zažvalio žestoko. Pogledala me sa napola sklopljenim očima i rekla: Daj mi ga!! Uzeo sam ga u ruku udario je po stomaku s njim i rekao: Popuši ga!!!!! Spustila se dolje i počela da ga puši, obrađivala ga je sigurno 20 minuta u raznim načinima, malo ga grickala, malo ga sisala, malo ga lizala cijelom dužinom, malo me ljubila po jajima, pa opet sisala. Najbolje je bilo kad bi moj nabrekli glavić sisala svom snagom…došlo bi mi da joj ga nabijem u grlo čitavoga.

Ustala se naguzila na šanku i rekla mi je: Dobro me izjebi….jače nego prošli put. Stao sam iza nje, i na njeno iznenađanje počeo da ga guram u guzu, rekla je: Pa….što….pa…jebi me u pičku prvo. Rekao sam joj: Naravno da hoću doći će i ona na red. Lagano sam ulazio, ona je vrištala i stenjala na sav glas, rekao sam joj stenji galami nitko nas ne čuje.

Kad sam bio čitav unutra počeo sam je silovito karati. Divno je bilo gledati kako moj debeli veliki žilavi macan prodire u njenu guzu. Karao sam je dok nije počela da moli da joj jebem pičku. Nekoliko puta sam je žestoko nabio u šupak vrisnula je silovito. Izvadio sam ga iz njene guzice, i gurnuo u pičku. Viknula je glasno: Majko moja……jooooooj što mi to radiš pocjepa me čitavu!!!!!!

Samo sam je karao i povremeno režao kao napaljeni pas kad jebe kuju. Jebao sam je tako jako da sam mislio da ćemo srušiti šank. Molila me da prestanem, ali nisam prestajao, govorila je: Svrši, svrši ne mogu više….ona je dva tri puta bila svršila to sam osjetio po trzajima njenog tijela. Na trenutak sam bio stao, ali još sam bio sa čitavim kurcem u njoj osjetio sam kako joj mačkica pulsira, htio sam da što duže traje ševa, da je toliko poševim da je jednostavno izludim. Rekao sam joj : Idemo na kauč…udobnije nam je.

Laganim korakom smo krenuli do kauča. Ja sam sjeo tako da je teta Suzana sjela okrenuta prema meni, jednom je rukom držala moje rame a drugom je namještala moju alatku i počela se lagano nabijati. Zagrlila me je i počela mješati na mojoj nabrekloj kiti, držao sam je rukama za guzu i pratio njen ritam. Uzdisala je duboko i govorila mi perverzije, kao voljela bi da joj je još jedna ovakva kurčina u guzici pa da je punimo do besvjesti i slično…

Počeo sam je lagano nabijati na kurac držeći je za guzicu čvrsto, udarao sam je jajima i žestoko razvaljivao….u jednome momentu sam joj gurnuo prst u guzu, vrisnula je iz sveg glasa. Karao sam je tako i u jednome momentu zabio još jedan prst u guzu, odvalila mi je šamar i rekla: Pazi malo nisam ja tvoja igračka!!!!!!!! Rekao sam joj: Ne ti si jedna napaljena kurvica koju ću da razvalim kao nitko nikada!!!!! I počeo sam da je nabijam najjače do tada, šireći joj šupčić prstima….grizla me je za rame i preklinjala da prestanem. Osjetio sam da ću svršiti, lagano sam usporavao ali ona je u tome momentu počela da mješa i da ubrzava ritam…rekao sam: Pazi, svršit ću….

Ona je odgovorila: Aaahhhhhhh, i ja ću i počela da cvili kao kučka, vrteći guzicom na meni. U tome momentu sam je počeo da punim vrelom spermom…Zatvorila je oči nagnula glavu prema nazad i lagano stenjala, drhtala je…još uvijek lagano mješajući na meni. Sa zadnjim mlazom sperme osjetio sam da mi je po nogama počelo da curi iz njene pičke, bila je to moja sperma s kojom sam je bio dobro napunio.

Sklonila se sa mene i pobrisala se vlažnim maramicama. Ja sam imao više posla jer sam morao da i očistim kauč zamazan sjemenom. Obukli smo se izašli vani i sjeli za veliki drveni stol i pojeli sendviče. Bilo je prekrasno, osjećao sam se tako rasterećeno. Sjedili smo tako na drvenoj klupi zagrljeni gledali prirodu oko nas. Kasnije smo otišli malo prošetati šumom, jer vrijeme je bilo idealno, veoma toplo bez daška vjetra i svjež planinski zrak!!!! Stali smo na jednome proplanku sjeli na deblo srušenoga stabla i pričali.

U jednome momentu me pogledala i upitala: Iskreno mi reci kakvo mišljenje imaš o meni kad se sve ovo dogodilo spontano uz veliku razliku u našim godinama??? Kakvom me osobom smatraš?? Odgovorio sam joj na to: Nitko mi nikada nije dao više užitka i ispunio toliko fantazija kao što si to ti učinila Suzana. Pogledala me nasmješila se i rekla mi: Imaš li kakvu posebnu želju u ovome momentu????? Pogledao sam je i rekao: Još jednom da mi ga popušiš do kraja…može???

Spustila se na koljena ispred mene, i počela me skidati, lagano sam se odignuo da joj olakšam posao. Izvadila je moj kurac koji je bio napola spušten, lagano potegla kožicu sa glavića i počela mi pušiti…okretala ga je tako po ustima i tada sam osjetio da se polako diže. Ubrzavala je ritam lagano mješajući moja jaja, uživao sam mazeći je po kosi. Nakon par trenutaka moj macan je bio u punoj dužini. Suzana ga je drkala i gledala me sa osmjehom na licu te rekla mi: Veoma si izdržljiv!!! Maloprije si ga ispraznio i izmorio vidi ga sada opet tvrd i velik!!! I nastavila je da ga puši.

U jednome momentu je uzela u ruku moja jaja i počela da ih stiska lagano, što mi je stvaralo neopisivu ugodu. Drugom rukom je počela da nateže moga macana a glavić je držala u ustima i okretala jezikom oko njega. Kad sam zatvorio oči imao sam osjećaj da ga obrađiva nekoliko jezika u isto vrijeme….Osjećao sam da se bliži orgazam, prošao sam prstima kroz njemu kosu te je čvrsto stisnuo za nju. Počeo sam svršavati, orgazam je bio toliko snažan da sam stisnuo zube i zastenjao.

Nekoliko sekundi ga je držala u ustima i sisala spermu, odnosno ono malo sperme što je bilo ostalo u jajima. Pritisnula ga je prstima od korijena do vrha i polizala onu zadnju kap što se pojavila na mome glaviću. Vratili smo se do doma, spremili se i krenuli nazad u grad. Dok smo se vozili pjevali smo u autu slušali muziku pojačanu “do daske” i ponašali se ko klinci!!! Bilo nam je super. Nadam se da ćemo ja i teta Suzana uskoro imati još neku priču koju ćemo rado podjeliti s vama.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x