četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / GOSPOĐA SUZANA

GOSPOĐA SUZANA

Nakon nekoliko godina vratio sam se u svoj grad i počeo da radim, imao sam sreću što sam dobio posao koji sam obožavao i ranije maštao da ga radim, jednostavno sam uživao i to su svi primjećivali. Jednoga dana tako sretnem jednu gospođu koju sam znao od prije ali nismo se dugo viđali pa sam je malo izgubio iz memorije, ali najviše me iznenadilo to što je teta Suzana prije bila punašna ali uvijek je bila slatka u licu i nasmijana, sada kada sam je vidio dobro se “stesala” bila je kokara ipo kako bi se reklo u žargonu.

-Ooo teta Suzana jeste to vi ili me oči varaju…rekoh iznenađeno!!!
-Pa vidi ti njega, od kud ti…?? Nisam te vidjela 100 godina čovječe jesi ti živ???
-Rekoh, evo me tu sam sada vidiš radim napokon opet u svome gradu.
-Fino, rekla je i nasmješila se.

I tako teta Suzana je obavljala svoj posao s kojim je i došla ja sam se vratio svome poslu, i dok sam bio zadubljen u monitor, prekinu me njen glas.

-Kada pijemo kavu reče…???
-Ostao sam malo zapanjen ali sam se brzo snašao i odgovorio, paaa…možemo i danas popodne odgovara li ti??
-Rekla je, super baš sam tada slobodna nemam nikakvih obaveza, pa se vidimo gurnula mi komadić papira na kojem je bio njen broj mobitela.

Dok je odlazila pogledao sam za njom imala je obučenu pamučnu trenirku i duksericu na sebi ali sam opazio veliku okruglu, mogu reći savršeno okruglu guzu koja se tako fino ljuljala dok je odlazila. Pomislio sam , budalo jedna može ti biti mama lud si skroz…ali opet taj prizor mi se stalno vraćao pred oči.

Bilo je već iza 3 popodne završio sam svoj posao pozdravio po običaju svoje kolege i izjurio van. I tako dok sam sjedao u automobil skoro i zaboravih kavu sa Suzanom…uzeo sam mobitel i utipkao broj. Nije ni dvaput zazvonio ona se javila kao da je držala mobitel u ruci, pomislih.

-Halo, reče.
-Suzana ja sam, idemo na kavicu???
-Može vidimo se u Veroni za oko pola sata ok???
-Rekoh joj, može vidimo se tamo.

Verona je bio jedan otmjen i veoma lijep kafić na mirnome dijelu grada, i svi koji su htjeli u miru porazgovarati i popiti kavu išli su tamo. Ušao sam sjeo naručio kavicu i jedan liker od višanja ,to mi je inače uvijek bila navika poslije radnog vremena. Osvježavalo bi me i vraćalo u normalu.

Nije prošlo malo ušla je i ona, vidio sam njen veliki osmjeh odmah s vrata. Bila je prelijepa, imala je na sebi uske tajice i preko toga suknjicu do ispod guze i gore laganu majicu, i sve se nadziralo. Sjela je do mene i poljubila me u obraz. Sva je mirisala na neki sladunjavi miris.

-I tako pričali smo smijali se doticali se nekih tema iz prošlosti fino sam se opustio.
-Prošlo je već sat i nešto vremena rekla je, ako si voljan možemo do mene pravila sam super kolač moraš probati…i pogledala me nekako preko oka.
-Paaa…može rekoh zašto da ne idemo.

Ja sam sjeo u svoje auto ona u svoje i zaputili smo se u njen kvart. I dok smo se penjali uz stubište išao sam za njom i gledao u njenu guzu koja se ljuljala svakim njenim korakom, činilo mi se da je shvatila da sam primjetio pa je još više vrtila njome i izazivala, a ja sam osjetio kako mi se diže u gaćama. nenormalno diže.

-Ušli smo u stan, rekla je sjedi raskomoti se sad ću ja donijeti kolač.
Sjeo sam opustio se upalio tv kao doma da sam, a doduše nije mi ni bilo prvi put da sam kod tete Suzane u nekoliko navrata sam joj popravljao kompjuter i tv.

Došla je u dnevni nosila pun tanjur kolača i smješila se onim svojim ogromnim osmjehom. Sjela je i stavila u tanjurić kolač meni pa sebi.

-Rekoh joj teta Suzana prekrasan vam je stan vidim dosta promjena, rekla je a da to sam ja malo za svoj gušt, sama sam pa malo promjenim po svome guštu.

Kada je izgovorila riječ SAMA SAM to je zvučalo nekako drugačije kao da je u tome trenutku mislila na…ko zna što.
Dok je sjedila držala je malko razmaknute noge i primjećivao sam kako su joj se tajice upile između pičke, izražavala se ona poznata crta među ženskim nogama.

Toliko mi se digao da sam se stalno migoljio na fotelji, nekoliko me puta odmjerila čudno i nastavila s pričom gdje bi stala.

Nisam mogao izdržati više pa sam pokušavao da podgrijem atmosferu, rekoh: -Teta Suzana moram vam priznati, lijepo ste dotjerali liniju, morate mi otkriti tajnu, jer djevojke vam mogu zamjeriti na izgledu.

-Nasmijala se na tu moju rečenicu pa mi reče: A što će tebi promjena izgleda ti si jako zgodan i razvijen mladić, svaka djevojka bi te poželjela da ima…i dok je izgovarala riječ IMA pogledala je u moga macana koji se oslikavao na mojim hlačama koje su se skoro raspukle od pritiska.

-Rekoh joj a svaki mladić bi pogledao u vas kad ste tako….kako da vam kažem…vi ste jako…..
-Jebozovna misliš prekide me tom riječju.

-Da…jako ste sexy i jebozovni reći ću vam, imate savršenu guzu, ne kao one anoreksične kokoške nego imate pravu guzu, i grudi su vam ogromne i čvrste imate lijepo lice i sladak glas…tko vas nebi poželio poševiti….i ugrize se ja za jezik kad sam to rekao, nisam to očekivao od sebe.

-Reče Suzana a ti bi me to želio poševiti a??? Toliko sam ti lijepa??? Ako baš želiš evo pokušat ćemo nešto i ustane se dođe do mene okrene mi guzu i reče, evo ti moje dupe pa da vidim što ćeš ti to napraviti. Stajala je ispred mene par centimetara, nadzirale su se gaćice, lagano sam joj stavio ruke na bokove i gurnuo prste pod tajice, te povukao lagano prema dolje. Skidao sam je lagano i ugledao veliku okruglu guzu te bijele klasične ženske gaćice ,pomalo prozirne.

-Prekrasna je rekoh joj….predivna tete Suzana, i počnem joj skidati gaćice. U tome trenutku ona lagano raširi noge i nagne se prema stoliću nasloni se rukama i izbaci svoju guzu koliko je mogla prema meni. Predivan prizor pomislih, i skinem joj gaćice skroz, zakoračila je nogama i skinula ih skroz sa sebe te se namjestila opet u prvobitni položaj, ugledao sam joj mačkicu koja je bila sva mokra i guzu koja je bila tako masivna i savršena. Rukama sam je približio licu i poljubio blizu anusa, uzdahnula je. Mhhhhhhh!!!! Lagano sam joj jezikom prelazio preko anusa nekoliko puta sve dok joj nisam počeo obrađivati njen šupćič jezikom sve grublje i grublje. Primjetio sam da joj iz mačkice lagano curi niz nogu znao sam da je spremna za jebačinu i da nema povratka.

Ustao sam i otkopčao hlače, ostao sam u boksericama skinuo i košulju sa sebe ostao stajati pred njom tako. Spustila se na koljena i rukom mi je prešla preko kurčine koji je bio pred eksplozijom. Pogledala me i rekla: Ogroman ti je….ogroman, i povukla mi bokserice dolje. Zaklatio se pred njom svom dužinom, bio sam ponosan na svoj kurac jer je zaista ogroman žilav i tvrd kao čelik, sa velikim jajima koja su visjela i klatila je ispod te zvjeri. Pogledala me tako gladno, počela ga drkati i mirisati.

-Rekao sam joj, teta Suzana popušite mi ga molim vas, pogledala me i rekla, daaaaaa. Pušila ga je svom snagom, davila se s tim komadom mesa u ustima, čas je lizala jaja čas se vraćala pušiti.
-Podigla se na kauč raširila noge i rekla: Uđi duboko u mene, napuni me tom svojom batinom ajdeeee. Prišao sam joj, glavićem sam joj malo protrljao po pički i gurnuo ga duboko u nju. Uzdahnula je i rekla: Aaaajjooooj majko moja koliki ti je!!!!!! Rekao sam joj : Onoliki koliki tebi treba…i nastavio je karati svom snagom.

-Počela je stenjati i puhati govorila je , to, to, to, jebi me uh odkada nisam osjetila pravi kurac to, to, to, jebi me….. Karao sam je tako sigurno skoro više od pola sata počele su mi se noge grčiti. Ustala se okrenula se na doggy style i rekla: Nastavi…dobro me izjebi. Karao sam je i uživao dok se njena guza tresla i ljuljala. Jebao sam je čas jako čas lagano, čas grubo, čas nježno…mjesio sam joj ogromne sise stiskao sam joj bradavice i lizao uho. Svršila je nekoliko puta, osjetio sam po pulsiranju njene pičkice i grčenu cijelog joj tijela ali ja nisam stajao, samo sam je jebao i jebao. Izvadio sam ga i tukao je po guzi s njim, čulo se pljeskanje i osjetio se predivan miris pičke u zraku. Spustio sam se polizao joj mačkicu, bila je veoma slatka pomalo kiselkasta ali sočna i mirisna…Prstom sam joj navlažio anus i stavio svoj glavić na njega. Rekla mi je: Hej hej stani malo, još ga nikada nisam primila u guzu, nebi ni sada ne ne i ne.

-Rekoh joj, bit ću nježan, svidjet će ti se. Dao sam joj jastuk, zarila je glavu u njega a ja sam počeo sa akcijom, gurao sam ga lagano osjećao kako ga mišić njene guze stiska, ona je vrištala u jastuku ali nije se opirala. Ušao joj je glavić, predivan osjećaj dok ga je stiskao anus, krenuo sam dalje, gurao sam ga lagano i lagano sve dublje i dublje. Tada sam ga malo izvadio pa opet vratio i tako nekoliko puta, krenuo sam još dublje dok nisam dodirnuo jajima njenu mačkicu, bio sam skroz u njoj. Čitavom dužinom svoje kite u njenoj guzici.

Ona je stenjala i držala glavu u jastuku stiskala jastuk noktima ali mirno se držala dok sam je razvaljivao. Ševio sam je žestoko, ona je nekoliko puta glasno ponovila: Svrši svrši….ne mogu više….Jebao sam je dušmanski i bez milosti, udarao sam je jajima po pički i razvaljivao njen šupak. Osjetio sam da ću svršiti, plesnuo sam je po guzici i počeo puniti u guzu….nabijao sam je energično i praznio svoja ogromna jaja. Izvadio sam ga bio je skroz crven i iz njega je visila sperma.

Teta Suzana je još stajala nagužena a iz guze joj je curila sperma, rekla mi je: Daj mi dodaj vlažne maramice da se obrišem. Kada se obrisala pogledala je u moj kurac bio je sav zaprljan spermom, uzela je jednu maramicu i očistila ga. Rekla je, idem pod tuš…idemo skupa ili ne??? Pogledao sam na sat bilo je već prilično kasno, prošlo je skoro 2 i pol sata, toliko smo se ševili, nevjerovatno.

Rekao sam joj: Idem imam obaviti još nekog posla usput pa se opet čujemo može??? Rekla je: Može naravno, bilo mi je zaista nevjerovatno….dobar si predobar jebač, i nasmijala se. Obukao sam se, prišao joj lupnuo je po guzi lagano i rekao : tete Suzana zaista se predivni, nadam se da ćemo se još ovako družiti. Odgovorila je: Da…kad god nam padne na pamet. Izletio sam iz stana sjeo u auto, i otišao. Bilo je predivno, nadam se da ću vam još puno puta pisati o našim susretima.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x