utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Gospodarica i ja

Gospodarica i ja

Sunce je prodiralo kroz sve pukotine na roletnama, u stan, u kojem se provlačio miris kafe i šećera sa vrele površine, kao posledica igre straha i brzine. Zvuk kostiju provlačio se skoro nečujno, u dodiru parketa i golih kolena. Šoljica je povremeno hvatala vibracije tanjira na kojem je stajala i ruke koja ga je pridržavala. Bol se javljao u talasima, sa oznojenim drhtajima celog tela i vrućinom iz stomaka.

Zastao sam kraj njenog uzglavlja, dok se borila sa krikom jutra i potrebom da isprazni bešiku. Klečao sam sa vrućom kafom u rukama i posmatrao lice u koje je svest o buđenju ucrtavala pokrete. Umor nisam osećao, samo utrnulost u pojedinim delovima tela. Nisam spavao celu noć. Njena stopala su širila miris blage kiselosti, duga šetnja predhodnog dana ostavila je trag, koji mi je celu noć stvarao osećaj neizdržive uzbuđenosti. Rekla je, pre nego što je zaspala, moraš dobro da mi rashladiš noge, tako sam umorna, polako duvaj u prstiće i ne dodiruj me. Nisam mogao prestati, noć se gubila u mojim udisajima i želji da joj ljubim stopala, nisam prestajao sve do ovog trenutka, kada sam joj skuvao kafu i budio je mirisom. Samo tako sam mogao prekinuti svoju aktivnost, a da ona nije odlučila da je zaustavi. Kada zaspi, a pre toga ne kaže da mogu da se udaljim, za mene počinje borba sa užitkom i strašću koja obuhvata sva moje čula i um.

Ustala je naglo iz kreveta, bez glasa, rasterujući miris kafe od sebe. Otvorila je vrata od toaleta. Mokrila je glasno, prskajući u vodu snažnim mlazom. Gledao sam ispred sebe. Vratila se. Sela je u fotelju, ispred koje sam klečao. Osmeh se nazirao u njenim pokretima, osećao sam ga. Na usnama ga nisam primećivao, celo telo imalo je osmeh nadmoćnosti nad mojim položajem, dok je lice bilo hladno. Raširi ruke i pazi da ne prospeš kafu, stezale je štipaljke na moje bradavice, koje je mogla da povlači snažno, povezom koji joj je bio u rukama. Cigaretu je upalila, gledajući me u oči. Povlačila je gajtan, stežući rukama moju bol i telo, igrajući se drhtajima, kroz dim i ukus kafe, jutarnje kafe koja joj je najviše prijala.

Vikend koji ovog jutra bio pred njom, pružao joj je užitak, koji nikad nije skrivala od okoline. Ja nisam mogao imati drugačiji osećaj ili nadanje do trenutka u kojem sam se nalazio. Nisam govorio dok mi se ne obrati, nisam pitao za budućnost, gde ide, posmatrao sam i čekao. Spisak obaveza ti je na stolu, sve tvoje potrebe moraju biti završene dok se ne vratim, o spisku neću da ti govorim da mora biti od stavke do stavke do savršenstva urađen. Hodala je kao boginja, dok je izlazila iz stana, sa pogledom od kojeg pretrenem i treperenjem stomaka od kojeg zadrhtim celim telom.

Nagrada koju dobijam, ustvari tako se zvala rutina, da jednom nedeljno sakupim gaćice koje je moja supruga nosila tokom proteklih dana, i perem ih ručno dok ne postanu kao da su izašle iz prodavnice. Koristio sam različite metode da operem najosetljivije delove i mesta koja su se najviše prljala. Prošle Subote sam, posle večere koju sam poslužio, u kupatilu u zanosu uklanjao fleke. Ušla je nečujno, koracima koji su vladali tišinom i prostorom, vazduhom koji mi stezao grlo. Osetio sam da me gleda, dok je sedala na šolju, tražeći moj izgubljen pogled. Obriši mi dupe, glas me je dovukao do nje i nežnim pokretima sam učinio šta je tražila. Raširila je noge oslanjajući se na kadu, i stiskom ruke na moju glavu, namestila je među svoje međunožje. Slušaj, moja majka dolazi sledeći vikend, biće sa nama određeno vreme. Podigla je malo guzu, nameštajući klitoris na moj jezik. Neprimetno ćeš dobijati zadatke šta treba neizostavno da se uradi. Češkanje mojih nogu, sređivanje noktiju, je posao koji nećeš prekidati, ustvari sve ćeš da radiš kao da smo u stanu samo ti i ja. Kad ti nešto kažem da si sa zadovoljstvom i osmehom prihvatio šta god tražila od tebe. Jasno i glasno da si mi zahvaljivao za svaki uput koji ti dam. Glas joj se sve više pretvarao u uzdah i stenjanje. Nemoj slučajno da vidim svoju majku da pravi kafu sebi, a ti da nisi preuzeo taj posao uz izvinjenje što nisi ranije primetio. Služićeš i nju. Svršila je snažno, gurajući stopalima moje lice u svoje međunožje. Ustala je i bez glasa zatvorila vrata od kupatila, pokazujući prstom na svoje gaćice u kadi.

Sada me je čekalo mnogo posla, dok se supruga ne vrati, a do nedeljne nagrade dug je put, ribanja i spremanja obroka za moju boginju. Miris parfema se još provlačio kroz stan, iako je izašla pre dvadesetak minuta. Osetio sam prostor koji sam želeo prilagoditi svom telu, iza šolje u kupatilu ribao sam pločice i deo kome je bilo najteže prići. Koristio sam samo rukavice i sunđer, tako najbolje može da se očisti, smatrala je supruga. Brisao sam i trljao svaki milimetar pločica, više puta od mene je traženo da ponovo sve operem, jer supruga nije bila zadovoljna učinjenim. Stanje moje erekcije bilo je nepodnošljivo, u trenutku kad pomislim na boginju, pretrnem, uzbuđenost je smanjivala percepciju i koncentrisanost na rad. Orgazam nisam mogao upražnjavati sve dok je ključ od kaveza za penis bio kod supruge. Mislila je da što manje svršavam, i da je pod njenim kontrolisanim uslovima, da ću biti produktivniji i poslušniji. Volela je da postavlja pravila koja bi prerasla u igru sa mojom psihom. Sinoć mi je dala znak da kleknem ispred nje, skuvaćeš mi kafu, u mojoj spavaćoj sobi priremićeš sve što mi je potrebno da zadovoljim tvoju stras za mojim telom i umom. Mislio sam da ću svršiti u trenutku kad mi je skidala kavez sa penisa, čvrsto ga stiskajući kada je oslobođen došao do svoje prirodne veličine. Iz mraka sam posmatrao njene pokrete, čekao sam u klečećem stavu njen dolazak i da mi nogom izazove ejakulaciju. Ustala je iz fotelje i strašnim glasom rekla da se vučem u krevet i češkam je, večeras nećeš svršavati kako si zamislio, ustvari sačekaćeš još neki dan i moje raspoloženje da učinim nešto za tebe.

Drugi put je zapalila cigaretu i naredila mi da masturbiram. Dozvoljavam samo jedan minut da se dovedeš u red, inače prekidam sve. Pored nje na polici stajala je kafa, sok od ceđene narandže, slane grickalice i mnogo toga, za jedno veče pored televizora. Krajem oka sam video da gleda porniće. Kada sam svršio pred suprugine noge , potapšala me po obrazu i šapnula – sad imaš vreme za jedan maratonski liz i guze i pice. Malo se uspravila na jastuku, oslobađajući mi prolaz do nje. Lagano vrhom jezika mi obrađuj unutrašnji deo usmina i klitoris, nežno kao perom. Prolazili su sati, a glavu nisam smeo pomeriti iz položaja između supruginih nogu. Veličanstven osećaj poniznosti, ulepljen sa sve više tečnosti iz gospodaricine vagine, pretvorio se u miris koji sam osećao u sebi. Svršila je posle dva sata i četrdeset minuta, sa mojim jeziko duboko uvučen u njen čmar.

Završavao sam kupatilo, a moje misli nisu bile u stanju da me osposobe da olakšam sebi u daljim rešavanjima spiska obaveza. Otežavajuće situacije donosile su neizmernu radost i energiju, mada kad supruga nije tu, nije bilo mogućnosti da dobijam sugestije šta činiti i popraviti. Ponekad sam dobija poruke sa dodatnim poslovima koje treba da se završe ili jednostavno moja boginja je htela u društvu pokazati svoju moć nad svojim robom. Znam da joj večeras dolazi majka, pa sam se trudio da sve bude čisto, svaki deo stana obrisan do najsitnijih detalja, u protivnom morao bih istrpiti kaznu od petnaest dana bez seksa ili masturbacije, nisam želeo takav scenario, ali se dešavao. Sad sam svu pažnju usmerio na potpuni sjaj, svaki detalj, zaboravljenu sitnicu i šta bi u budućnosti moglo zasmetati i naprasno uzeti kao rezultat moje nepažnje. Jednom kad je njena majka boravila kod nas, zaboravio sam pripremiti kućne papuče, koje bi nosile dok su u stanu. Posle, kada smo otišli u našu sobu, na spavanje, supruga me pozvala i udarila šamar, morao sam više puta reći da se to više neće ponoviti. U krevet nisam mogao leći, dok se gospodarica nameštala u postelji da gleda televiziju, ja sam se zavukao pod ćebe i počeo joj lizati guzu. Dugo je trajalo, čmar joj je skroz bio opušten i mokar, po dubokom disanju zaključio sam da je zaspala. Jezik me je jako boleo, ali nisam prestajao ljubiti njenu guzu, pred jutro ispustila je dva prdeža, kao nagradu za proteklu noć.

Svaki deo kupatila prelivao se kroz sjaj pločica i miris čistog prostora, da sam bio bez dileme, da je sve savršeno očišćeno. U trenutku, krajem oka video sam da se ulazna vrata otvaraju, supruga je ušla pričajući na telefon. Brzo sam joj dohvato kesu iz ruku i pohvalio njenu frizuru, malo sam se iznenadio njenim dolaskom. Kafa, čuo sam glas i video kako seda u fotelju. Nastavila je da priča preko telefona, veoma udubljena u razgovor, praveći sebi prostor da se udobno smesti. Prineo sam joj kafu na stolić sa kojeg je mogla lagano da dohvati šoljicu. Upalio sam joj cigaretu i lagano skinuo cipele i čarape, nameštajući joj noge na tabure. Opojan miris uvukao se u moje nozdrve, drhteći svakim delom svoga tela počeo sam da sisam prste na njenim nogama. Zadržavao sam ih po petnaestak sekundi, polazeći od malog prsta, u ustima, stežuči ih usnama i prelazeći jezikom od nokta do unutrašnjeg dela između prstiju. Žmurila je, duboko uvlačeći dim cigarete, slušala je glas sa druge strane, povremeno ubacujući reči razumevanja i podrške. Osetio sam da uživa po pokretima kojima je širila prste da mogu jezikom prići na svaki deo koji je ostao nelizan, a na kojem je želela osetiti moj jezik. Nisam mogao svoja osećanja povezati sa protokom vremena i dešavanjima oko mene, izgubio sam se u krugu strasti i uzbuđenja u kojem mašta preuzima svaki detalj života, svaki udisaj i tok trajanja. Glas, celo stopalo na licu i trzaj, povezani u vrtlog naredbe da nastavim sa čišćenjem stana, prekinula je orgazmičan doživljaj gurajući me u stanje u kojoj strast ne prestaje, a u kom sam morao da čistim parket, i sve ono što sam za taj dan, imao naredbu da uradim.

Pogled na njeno opušteno telo u fotelji, koje se borilo da ne upadne u dubok san, blagi trzaji lica, vraćalo mi je euforiju i činilo da najveća želja moga delovanja bude njen čmar koji bi danonoćno lizao.
Polako sam dovodio stan do savršenstva, nikakav trag prašine nije se smeo zamisliti, osušene kapljice vode ili bilo kakva slučajna fleka, sve je bilo uzrok šibanja po golom dupetu sa kožnim prutom, koji je uvek morao stajati, tamo gde se supruga nalazila. Glasna muzika sa telefona i glas da upravo kreće, zaustavilo me tik pred foteljem sa koje je gospodarica ustala i ubrzano obuvala cipele da krene. Zvuk zatvaranja vrata sve što je ostalo upečatljivo u stanu, u prostoru u kojem sam morao čekati svoju suprugu i vlasnicu moje sudbine.

Ponekad je odlazila na jedan poziv telefona, nikada nisam ostavljao utisak da me interesuje gde ide, mada mi nije bilo ni dopušteno da pitam. Kada sam sam, imam mnogo više slobode da uradim stvari kako se meni činilo da treba, da sredim po svom nahođenju i načinu, gde ću mnogo više vremena potrošiti na maštanje šta bih voleo da doživim od supruge.

Moj zadatak, jednom godišnje, bio je da nađem dva žigola, koji će mojoj supruzi ostvariti svaku želju i njen prohtev. Sva komunikacija i plaćanje išlo je preko mene. Te večeri, kao i pre dočekao sam dva momka, koji su morali imati pokrivena lica sa maskama. Moja supruga je naga ležala u spavaćoj sobi. Stao sam pored kreveta sa poslužavnikom na kojem je bila čaša vina, cigarete i čokolada, posle seksa obožava da provodi vreme uz piće i slatkiše. Čim su ušli u sobu i približili se ležaju, gospodarica je uhvatila oba penisa i počela snažno da ih povlači, naizmenično stavljajući ih u usta. U punoj erekciji bili su ogromni, ali su nestajali u svoj svojoj veličini svaki put kad su bili na redu da utonu u dubinu. Nabila se na jedan svom silinom, dok joj je drugi prišao sa leđa i utonuo snažno u njen čmar. Na licu joj se ocrtao osmeh uživanja, sa dva penisa u sebi isijavala je svojom veličanstvenošću. Udarci tela od telo, mokru kožu i šljapkanje polnih organa slivalo se u jedan zvuk, zvuk trajanja i strasti, koja mi je stezala telo, rasturala granice užitka i stvarala osećanje večne podčinjenosti mojoj supruzi. Prostor je treperio, urušavajući svoju dubinu, visinu i širinu u nepregledan niz boja, mirisa mokrih tela, uzdaha i tihog pomeranja u kojem se čuo zvuk čaše i tacne u međusobnim dodirima izavanih drhtajima mojih ruku. Zatvaranje vrata za mladićima povratilo je stanje u kojem sam mogao prepoznati ponovni red uspostavljen mojom svešću. Gospodarica je raširenih nogu ležala u krevetu i duboko uvlačila dim od cigarete. Pogled nije sklanjala od mene, dok sam kleknuo pred krevet i počeo da joj ližem međunožje ulepljeno njenim sokovima i mirisom seksa. Trajalo je satima, emisije su se smenjivale na televiziji, san se sve više uplitao u dodire jezika i njene prste, sa sve manje mogućnosti da ću večeras ejakulirati. To veče sam zaspao sa jezikom na njenim usminama blago je dodirujući.

Kretao sam se po stanu, obilazeći svaki milimetar prostora, zadržavajući pogled na detaljima koji mi nisu unosili mirnoću dodatno dovodeći ih u red, čineći jednu savršenu celinu reda, mirisa i boja. Trenuci kada mašta gubi okove, sve više preuzimaju moje telo, dovodeći moj penis u nezavidan položaj, pritisnut zaključanim kavezom sa svih strana. Bilo je situacija kad sam preklinjao suprugu da mi skine i olakša pritisak sakupljen u jajima. Tada sam, u zavisnosti od raspoloženja u kojem se supruga zadesila, dobijao posebne tretmane, posle kojih mi nije padalo na pamet dugo da pitam da li mogu da masturbiram. Smeh i psihička tortura bili su najblaži i najređi oblik kazne koju sam trpio tada, tišina posle mojih reči i molbi bila je uvod u velike muke koje sam morao da istrpim. Najčešće sam, u paklenoj tišini u ustima donosio štipaljke za bradavice koje su dugačkim kanapom vezane za kuke na plafonu. Svaki i najmanji pokret zadavao je oštru bol, povlačeći moje bradavice snažnim metalom štipaljki, sva koncetracija bila mi je usmerana da ne činim nikakav trzaj ili treptaj. A onda glas, tih, oštar, ledio je prostor oko mene, glas nezainterosovan za moj položaj, glas čist, jasan, glas koji nije trpio molbe već momentalno izvršenje, glas moje boginje: ČUČNI… NE NIJE DOVOLjNO, REKLA SAM ČUČNI.

Najduže se zadržavam u hodniku, mislim da pogled pri ulasku u stan ostavlja prvi utisak, želeo sam očarati suprugu, koja svakog minuta može da dođe sa svojom majkom. Jednom prilikom došla je sa poznanicom, kada nisam očekivao da će biti u društvu. Zastao sam i nisam znao kako da reagujem, prilično bučno su ušle u stan. Primetio sam da su bile pod blagim dejstvom alkohola, dejstvom koji briše sve barijere i otvara jedan nivo slobode i samovolje u kojem je sve dozvoljeno. A šta čekaš ti, izuj mi cipele, šta si se ukipio, ja pričam kako sam vlasnica roba, a ti me ovako dočekuješ. Sad prvo oliži cipelu, nezahvalniče. Glasan smeh je odzvanjao stanom, dok su sedale u dnevni boravak. Kafu, a pre toga nam donesi viski, požuri i cigarete iz moje torbe, za pet minuta sve da je servirano ispred nas dve. Nisam bio svestan vremena i protoka minuta, sve dok nisam kleknuo sa velikom tacnom ispred njih. Viski su odmah popile, zapalile su cigarete i polako pile kafu, razgovarajući o nekom momku kojeg je poznanica moje supruge upoznala. Pošto sam ispred njihovih nogu držao poslužavnik kako bi moja gospodarica pravila što manje pokreta, same su dosipale viski. Razgovor je išao u hiljadu pravaca, više nisam mogao pratiti šta je ko radio ili gde je ko bio, mada se i nisam trudio da razumem bilo šta, već samo šta je meni bilo upućeno. Klečao sam kada je supruga ispratila poznanicu iz stana. Odnesi na poslužavniku sok i cigarete do kreveta, ovde je tako neudobno. Ispraznio sam pepeljaru, sipao sok, i nečujnim koracima uputio se ka sobi, približavajući se krevetu do kojeg mi je rečeno da idem. Svetlo je bilo prigušeno, kad sam kleknuo ispred, tek tada sam video suprugu, golu kako se proteže u krevetu. Naredila mi da joj ližem čmar. Miris znoja bio je u mojim nozdrvama, ispunjavajući svaki deo mog uma i igrao se sa mojom percepcijom. Naglo je prekinula moju aktivnost i nogom me odgurnula od sebe. Ležao sam na donjem delu kreveta, potrbuške, supruga mi je raširila ruke i vezala za drvene krajeve kreveta. Navukla je na sebe gaće, koje su u unutrašnjem delu imale dildo manjeg obima i oblačenjem gaća direktno je ušao u supruginu vaginu, a spoljašnji deo gaća imao je mnogo veći i širi strapon, igračke koje ja ranio nisam video u našem stanu. Manji dildo u supruginoj vagini zahtevao je mnogo snažnu reakciju kako bi ispunio svoju funkciju i zadovoljio njene prohteve. Moj um je istom snagom uništavao moždane ćelije, uzdižući maštu na nivo beskrajne brzine delovanja. Mislim da sam počeo izbacivati spermu, iako je moj penis bio sputan kavezom i pod ključem koji se nalazio, kod moje supruge. Tišina, dim od cigarete, koji je supruga izduvala u mene, stvorilo je stanje u kojem iščekivanje, postaje prijatno treperenje stomaka. Ceo moj pogled na svet, u ovom trenutku, bila je potčinjenost supruzi, celo telo čeznulo je za surovom kaznom, da joj služim, budem večno pod njenim nogama. Rob. Ruku je oslonila na moja leđa, pritisak je doveo do toga da se još više natrćim, usne je prislonila na moje uvo upućujući mi reči da se opustim. Shvatio sam da počinje sa velikim dildom da prodire u moj čmar. Polako je klizala, bez mogućnosti da je nešto spreči u njenoj nameri, polako, dok nije počela da izvlači i naglo da vraća dildo. Ubrzavala je sve više, do trenutka kada nisam shvatao da li je unutra ili je izvadila veštački penis. Doživela orgazam, grubo gurajući dildo u moje dupe. Iscrpljena, gospodarica je legla u krevet i zaspala, ostao sam celu noć vezan ispod njenih nogu razvaljenog dupeta, kao njenih ruku delo.

Dok sam hodao po stanu u glavi mi je bila misao da nisam već dugo ejakulirao i da kavez oko mog penisa nije pomeran već neko vreme. E sada, kada njena majka dolazi neće biti govora da na bilo koji način doživim orgazam, samo je bilo pitanje koliko će se zadržati kod nas. U svakom slučaju zadovoljstvo moje gospodarice je i moje zadovoljstvo, sreća je kad sam pod njenim nadzorom i kad zapovedničkim, strogim tonom određuje okvir mog delovanja i života, kada svaki njen prohtev bude moj životni cilj. Više nisam bio siguran ko zna i ko je upućen u naš odnos, samo verujem da većina ljudi zna da sve obaveze kućnog spremanja, čišćenja, kuvanja je moja obaveza, a da je supruga u svakom trenutku slobodna da ide i radi šta hoće. U poslednje vreme i njena majka zna da joj ćerka ništa ne radi od kućnih poslova, da je oslobođena svih dosadnih aktivnosti jednog domaćinstva. Mislim da je bila jako ponosna zbog te činjenice. Pre godinu dana prilikom posete njenoj sestri i dok su njih dve sedele u dnevnom boravku sa nekim poznanicama, ja sam sređivao suprugin veš, vadeći ga iz putne torbe. U jednom trenutku sam čuo svoje ime. Došao sam do supruge upitnim pogledom, ton kojim me je dozvala bio je zapovednički, kao kad nešto želi da se istog trenutka uradi. Na kolena i smesti se ispred mene, pogled hoću da je usmeren u mene i da na najmanji mig uradiš šta je zahtevano od tebe. Kao ker sam gledao gospodaricu. Misli te da je meni bilo lagano da postignem ono što sada vidite. Mnogo teže je bilo nego se vama čini, moj napor je bio psihičke prirode, svaki njegov zadatak, u početku, zahtevao je određene korake kojima je bio podržan njegov rad. Nije jednostavno kažem, a on to uradi. Ne, svaka njegova aktivnost zahtevala je reči kojim bih ga omalovažavala, kraj odrađenog posla tražio je nagradu, da, to izgleda kao kazna, ali udarci prutom, pljuvanje u čašu koju će halapljivo da ispije, šamaranje za svaku sitnicu koju ne sme, a namerno napravi, stezanje bradavica, tortura koje više ne znam kako mi padnu napamet, opekotine koje mu nanosim cigaretom sve je to zasluga za odrađene poslove, nagrada. I šta dobijete, ustani i skini pantalone i gaće, uhvatila je moj penis u kavezu, podigla ga, ovo je kontrolisana ejukalacija, tako dobijam dresiranog roba koji će sve uraditi, pojesti moje govno ako treba i ako ja poželim. Masturbiraće ili ću ga ja otaljati onda kad ja to budem dozvolila, SAMO TADA, ne dozvoliti da on moli i preklinje, to sam u korenu sasekla. Danas se desi da zamoli da ga olakšam, e to zahteva kaznu. Da li je to bio lagan posao, ne, ali sad uživam, dovoljan je pogled, a da on uradi šta sam pomislila. Mora me zadovoljavati svakom momentu kad ja poželim, uglavnom oralno, to ne podrazumeva da će on dobiti bilo šta, samo se okrenem da spavam ili gledam tv, on nastavlja sa svojim obavezama bez reči. Svaki trenutak mora da radi, znam da je teško u stanu koji blista pronaći posao, ali može, to mi je sav trud i da ga omalovažavam dok radi, slobodan prostor ne sme da ima. Kontrolisana ejakulacija je ključ svega, a sada, obratila se meni, poliži mi stopala i prstiće, hoću da mi se sijaju.

Vrata od stana naglo su se otvorila, supruga je ušla sa torbom, a za njom i njena majka. Brzo sam dohvatio prtljag, pozdravio se, i rekao im da sednu u dnevni boravak. Odmah sam otišao da skuvam kafu, ostavljajući suprugu sa svojom majkom da razgovaraju. Kad sam pripremio posluženje seo sam kraj supruge, u pokušaju da uspostavim kontakt sa njima. Osim tišine, blagog glasa koji mi je rekao šta to radim, čuo se samo fijuk biča koji je ostavljao krvave brazde na mojoj pozadini. Posle toga sam klečeći čekao suprugu pored njenog kreveta.

To veče nisam mogao da sedim, ali nisam ni morao, lizao sam guzicu mojoj gospodarici.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x