četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Gospodarica i njena nova poznanica

Gospodarica i njena nova poznanica

Vec nekoliko godina sam rob i sluga svojoj suprugi. Radim sve kucne poslove, perem sudje, veš, usisavam, čistim, izvršavam sva njena naredjenja bez pogovora.

Neke njene prijateljice znaju za naš odnos, pa često dolaze kod moje gospodarice na kafu i u gosta, a ja ih lijepo dočekam i uslužujem. One se zabavljaju i uživaju gledajuci me kako bez pogovora izvršavam sva njihova naredjenja. Često gospodarica koristi šibu ili bič, pa me pred njima išiba ako nešto ne uradim kako treba ili kolegicama dozvoli da me bičuju i šibaju. Ovaj put gospodarica je odlučila da napravi korak dalje i da me iznajmi jednoj poznanici koju je nedavno upoznala preko interneta.

To je gospodja srednjih godina koja želi da ima svog roba i slugu koji ce izvrsavati njena naredjenja i biti poslušan i pokoran. Dogovorile su se da ta gospodja dodje kod nas u goste i da me upozna, da vidi šta ja to sve radim i kako slušam svoju gospodaricu, a na kraju da me odvede svojoj kuci gdje cemo provest cijeli naredni dan. Gospodarica mi je naredila da obučem svoju sexy uniformu sluškinje i da tako dočekam gospodju. Prethodno sam uradio sve po kuci, komplet generalno čišcenje.

Prije nego je gospodja stigla, gospodarica mi je namazala usne karminom i trepavice maskarom. lzgledao sam kao sexy sobarica iz erotskih filmova. Kad je gospodja stigla, gospodarica je dočekala i pozdravile su se i poljubile na ulazu. Ja sam stajao mirno i kad je gospodja ušla u kucu, poklonio sam se i predstavio:
– Dobar dan, dobro došli. Ja sam gospodaricin rob i sluškinja, Vama na raspolaganju, kako vas mogu uslužiti?
– Jaoo, pa ovo je ono što meni treba. . . poslušan, ponizan i pokoran i da izvršava sva moja naredjenja!!
– Pa eto, bice bar jedan dan u Vašoj službi. . . reče gospodarica.

Gospodarica i gospodja su sjele u dnevnu sobu, a ja sam uzeo gospodjin kaput i torbu. Torbu mi je odmah trazila da izvadi mobitel i cigarete, a kaput sam stavio u sobu na ofinger. Vratio sam se i pitao kako i h mogu uslužiti i da li nešto žele. Gospodarica je tražila prvo upaljač da im pripalim cigarete i da pravim kafu. Kad sam to uradio i poslužio kafu, pitao sam da li treba još nešto, a gospodarica mi je naredila da idem u sobu i da ču biti pozvan kad me budu trebale. Razgovarale su, ali nisam čuo tačno o čemu. Povremeno bi šaptale, a povremeno se smijale.

Svakih desetak minuta, gospodarica me zvala da dodjem i zamjenim pepeljaru i da im pripalim cigarete. Koristila je malo zvonce, i kad bi zazvonila zvončicem ja bi ušao i pitao šta treba. Gospodja je bila odusevljena prizorom koji vidi, načinom na koji gospodarica vlada nadamnom i kako ja izvrsavam sva naredjenja bez pogovora. Sjedile su tako skoro dva sata a onda je gospodja ustala i krenula kuci. Ja sam joj pridrzao kaput da obuče i na izlazu sam kleknuo i poljubio joj štikle.
– Jao kako si ti poslušan, hočeš tako slušati sutra kad budemo sami?
– Naravno gospodjo da cu vas slusati.

Gospodarica i gospodja su se pozdravile i gospodja je sjela u auto i otišla. Gospodarica mi je onda rekla da je gospodju upoznala preko interneta i da je odlucila me iznajmiti gospodji na jedan dan. l to sutra. Gospodja živi u drugom gradu oko 40 km udaljenom od nas i sutra ce ujutru doci po mene da me vodi sebi, a vratiče me tek naveče istog dana. Nije mi bilo baš svejedno kad sam to cuo, ali nisam se smio buniti ni protiviti. Samo sam pitao jel gospodja sama živi. l hoče li imati društvo.
– Ko ti je dozvolioda mi se uopšte obratiš. To nije tvoj problem. Ti moraš da slušaš i da izvršavaš sva naredjenja, da me ne osramotiš, jel jasno??
– Da gospodarice, kako vi kažete.

Noc je brzo prosla. Svanulo je i probudio sam se. Gospodarica je još spavala. Ustao sam, napravio kafu gospodarici i probudio je poljupcima. Protezala se uz smješak zadovoljstva. Ustala je i otišla u kupatilo da se umije. Obukla se i sjela da pije kafu. Naredila mi je da joj donesem šminku da se našminka prije nogo dodje njena sad vec prijateljica, Gospodja Barbara i da spakujem svoju uniformu sexy sluškinje. Prvo sam donio gospodaricinu kutiju sa šminkom i ogledalo. Zatim sam spakovao haljinicu sexy sluškinje i sve sto ide uz nju. Čipkani okovratnik, kožnu ogrlicu, čipkasti rajf za kosu isve lijepo složio u ruksak.

Gospodarica mi je naredila da joj nalakiram nokte na nogama, a onda, kad sam to uradio naredila mi je da joj pušem da se brže osuše. Tako sam na koljenima lakirao, a zatim duvao u gospodaricine nokte da se brže osuše. Kad se našminkala i dotjerala, naredila je da joj donesem štikle iz ormara. Obula je štikle koje sam donio i prošetala se kroz kuču. lzgledala je fenomenalno. Sjela je ponovo na trosjed i nastavila da pije kafu. Ja sam rasklonio njenu šminku i vratio se u dnevnu sobu. Tad se čulo auto da skrece u naše dvorište. Bila je to gospodja Barbara. Naježio sam se kad je izišla iz auta. Plavuša, na visokim štiklama, valovita kosa i jako našminkana, u glasu se cula njena dominacija.

Gospodarica mi je naredila da je dočekam na vratima, što sam i učinio. Otvorio sam vrata i poklonio se. Pružila mi je ruku da se pozdravi, a ja sam je poljubio u ruku.
– Zdravo, da li si spreman da krenemo?
– Da gospodjo Barbara. . . spreman sam
– Hoču da me zoveš Gospodarica Barbara. . . jasno!?
– Naravno, kako vi kažete gospodarice Barbara. . .

Ušla je u kuču i pozdravila se sa mojom gospodaricom. Rekla joj je kako sam pogrijesio i nazvao je „gospodjo“ umjesto „gospodarice“.
Odmah me je gospodarica supruga pozvala.
– Dolazi ovamo!Šta ja to čujem?Ne obracaš se dami kako to i dolikuje!?Na koljena!!

Kleknuo sam na koljena, a gospodarica supruga mi je zalijepila šamarčinu da mi je sve zujalo, a obraz mi je bridio. Morao sam da se izvinem i obečam da se neče ponoviti takva greška. Onda su njih dvije ustale i gospodarica Barbara je rekla da želi da krenemo i kako jedva čeka da stignemo kod nje da ona počne sa dresiranjem, igranjem i naredživanjem. Uzeo sam svoj ruksak i na izlazu sam gospodarici poljubio štikle. Samo me je pomazila i rekla mi da budem dobar.
– Biče on dobar sigurno, ne brini. . . bolje da bude dobar, nego da bude modar. . hahaha. . smijale su se.

Tako smo ja i gospodarica Barbara krenuli kod nje kuci. Zivjela je u zgradi nacetvrtom spratu. Popeli smo se liftom. Kad smo stigli pred vrata, gospodarica je izvadila ključ, a meni je naredila da kleknem.
– Sad si moj rob i hoču da budeš na koljenima. Glava ti ne smije biti viša od mojih guzova. lzvršavačeš sva moja naredženja i bičeš strogo kažnjen za neposluh, jasno!?
– Da gospodarice Barbara, kako vi kažete.

Ušli smo u stan, tačnije ja sam upuzao. . . Odmah me je odvela u kupatilo da se presvučem. Obukao sam svoju haljinicu i došao pred gospodaricu Barbaru. Ona je sjedila u fotelji i pušila cigaretu. Obzirom da sam stajao na nogama, proderala se kroz zube:
– Na koljena. . . šta sam ja rekla???
– Aaaaahh. . . počeo sam mucati i istovremeno sam se spustio na koljena. Uzela je tanku šibu i naredila da se namjestim na sve četiri. Počela me je šibati po guzi pa po nogama i po ledjima. Zahvatala je svaki dio. Kad je završila sa šibanjem, uzela je svoju šminku i našminkala me. Bilo me je stid ali nisam se smio buniti.
– Tako. . . sad si prava pičkica. . . hahaha. Danas češ iči samnom u šoping. Kad si tako sredžena, moram ti naci i odgovarajuču obuču, hahaha.
– Hajde djevojčice, prvo usisaj komplet stan, obriši prašinu, a onda te čeka hrpa veša za peglanje. Nadam se da znaš peglati, da te je tvoja gospodarica to naučila.
– Da znam, i kod kuče ja uvijek peglam.
– Haha, kako si samo poslušna. . .

I tako sam počeo sa usisavanjem, brisanjem prašine i onda peglanje. Gospodarica Barbara je sjedila u svojoj fotelji, glegala serije i razgovarala na telefon sa svojom prijateljicom. Povremeno me zvala da joj pripalim cigaretu ili istresem pepeljaru.

Kad sam sve završio, gospodarica me odvela u svoju sobu, naredila mi je da se presvučem i da skinem svoju uniformu. Rekla je da idem sa njom u šoping. Obukla mi je svoje štrample, a preko hlače. Namjerno mi nije skinula šminku, pa sam izgledao kao klaun. Izišli smo iz stana i sjeli u njen auto. Vozila nas je u tržni centar, a ja sam se crvenio zato što sam bio našminkan plus rumenilo koje je gospodarica Barbara stavila. Stigli smo na parking i krenuli ka ulazu u tržni centar. Sreca pa smo bili u drugom gradu da me neko ne prepozna. Naišli smo kraj nekog izloga koji je imao jak odsjaj kao ogledalo i tek tad sam primjetio da sam zaboravio skinuti ogrlicu oko vrata. Prošaptao sam gospodarici da imam ogrlicu i pitao je tiho da li je mogu skinuti.
– Naravno da ne možeš, da sam htjela da je skineš odmah bi ti je skinula još u stanu. Hoču da se vidi da si mi rob. . . hahaha.

Progutao sam „knedlu“ i nastavio dalje hodati. Obilazili smo butike i prodavnice obuce. Gospodarica je isprobavala razne kombinacije, a ja sam bio tu da je pratim i da joj čuvam torbu i kese kad nešto kupi. U jednoj prodavnici obuče gledala je neke cipele za kajšem oko gležnja i sa štiklom od desetak centimetara. Pogledala je u mene i pitala me koji broj nosim. Rekao sam 41- 42. . . Odmah je od prodavačice zatražila da joj donesu največi broj. Ljubazna prodavačica je otišla i donijela cipele broj 41.
– Ove su najvece što imamo.
– Uredu, odgovarače nam. . . rekla je gospodarica Barbara uz smješak.
Uzeo sam kesu sa cipelama i izišli smo van. Gospodarica je rekla da sad idemo kuči i da če joj doči prijateljica i da treba da je dočekamo. Bilo mi je malo neugodno jer ipak je to još jedna nepoznata osoba koja če me ipoznati i vidjeti da sam rob. Ali nisam ništa komentarisao, samo sam klimnuo glavom. Sjeli smo u auto i otišli kuči. Čim smo ušli gospodarica mi naredi da se opet presvučem i da obučem svoju haljinicu sexy sluškinje. Kad sam se presvukao, izvadila je iz kese cipele koje smo. kupili. Pružila ih je meni i rekla da su za mene.
– lzvoli curice, ovo je za tebe. . . izgledačeš sjajno. . hahaha

Uzeo sam cipele sa štiklom i obuo je na jednu pa zatim na drugu nogu. Bile su malo tijesne i još nove, ali sam morao da ih nosim. Gospodarica Barbara mi je naredila da malo prošetam po stanu. Sjela je u fotelju i zapalila cigaretu.
– Hahaha, baš si slatka djevojčica, blago tvojoj gospodarici kad te ima.
Tad joj je zazvonio mobilni telefon. Javila se i počela je pričati kroz smijeh. Zaključio sam da razgovara sa prijateljicom.
– Sad če doči moja prijateljica. Hoču da budeš poalušan i ponizan. Da izvršavaš sva naredženja. . . jel jasno??
– Da gospodarice. . kako vi kažete

Nekoliko trenutaka kasnije začulo se zvono na vratima. Gospodarica je pošla da otvori, a ja sam bio u kuhinji i čekao da me gospodarica pozove. Cuo sam kako razgovaraju i veselo se smiju. Onda me gospodarica Barbara pozva da udžem u dnevnu sobu i ja sam polako na štiklama ušao u dnevnu sobu gdje su sjedile gospodarica Barbara i njena prijateljica. Odmah su počele da se smiju, pogotovo pridošla gospodja.
– Ženooo, šta je ovo?
– Draga moja ovo je rob. . . kojeg sam iznajmila.
– Čuj iznajmila! Kako to?
– Predstavi se curice!
– Ja sam rob i sluškinja, kako vam mogu biti od koristi i kako vas mogu uslužiti?
– Hahaha. . . gdje si ovog nabavila?
– Na internetu ima svega. Znaš da ja volim da me slušaju. . haha

Naredile su mi da kleknem i da im ljubim štikle. Gospodarica mi je digla haljinicu da pokaze kolegici kavez za penis izmedju mojih nogu.
Uzele su cigarete i naredile mi da im pripalim. Onda su uzele šibe i počele me maziti sa njima i lagano udarati. Zatim su počele da me udaraju sve jače i jače. Zavezale su mi ruke iza ledja i uzele umjetni dildo
koji je gospodarica Barbara držala ispred mog lica. Naredila mi je da ga ližem i pušim. Morao sam ga oblizivati pohotno kao prava kurva. Kad sam ga dobro olizao uzele su lubrikant i namazale mi guzu.
– Sad če naša curica da nas moli da je jebemo, jel tako curice??
– Napaljena si i spremna da ti razvalimo guzu. . hahaha
– Jesi li spremna pičkice??

Nisam ni izgovorio a gospodarica mi je gurnula dildo u guzu. Na početku sam se malo stisnuo ali mi je guza bila namazana i dildo je bez problema uletio. lspočetka je bilo neugodno, ali gospodarica ga je stavljala i vadila nekoliko. puta pa sam navikao.
– Sad čemo ga uključiti. . rekla je gospodarica Barbara.
Nisam znao da je dildo elektricni i da je ustvari to vibrator. Uključila ga je i osjetio sam vibracije. Prvo slabije, pa sve jače i jače kako ga je gospodarica pojačavala.
– Svidža li ti se ovo curice???hahaha
– Aaajjjjjj gospodarriiiicccceeeee. . . stenjao sam, a one su se jebuzovno smijale.

Uzele su ponovo šibe i opet me počele šibati dok mi je vibrator razvaljivao guzu. Naredile su mi da ih molim i da im se zahvalim. Morao sam moliti i preklinjati. Cvilio sam kao kurvica. Lizao sam gospodaricine štikle dok je njena kolegica stajala i šibala me. To je trajalo nekih sat, sat i pol vremena, a onda su isključile vibrator, ali ga nisu vadile. Odvezale su me i naredile da im napravim kafu. Posluzio sam ih kako su i tražile. Kad sam sve servirao naredile su mi da kleknem kraj njihovih nogu. Pile su kafu i pričale kako sam bio dobar i kako če me opet iznajmiti za nekoliko sedmica kad gospodarici bude rodžendan. Naredile su mi da svoje stvari spakujem u ruksak, a da če me odvesti kuči mojoj gospodarici onako obučenog u sexy haljinici, našminkanog sa štiklama na nogama. Čak mi nisu izvadile ni dildo iz guze, nego su me tako odvele do auta. Sjeli smo u auto i gospodarica je dala gas. Došli smo kuči za nekih sat vremena. Gospodarica je bila sama kod kuče. Ušli smo u kuču i ja sam se spustio na koljena da poljubim stopala svojoj gospodarici. Gospodarica je pozvala i gospodaricu Barbaru i njenu prijateljicu da udžu. Meni je naredila da im napravim kafu i poslužim sokom.
– Kakve su to štikle curice?
– Gospodarica Barbara mi je kupila danas.
– Baš su lijepe i super ti stoje. . .
– Hvala gospodarice, drago mi je da vam se svidžaju.
– Mogu ti reci da si ga dobro dresirala. . . bio je dobar, nije se bunio, izvrsavao je naredzenja. . . čak i kad sam mu naredila da liže i puši dildo, bez pogovora je to uradio.
– Pa to je moja poslušna curica, je li tako curice?
– Da gospodarice, tako je.

Sjedile su tako i razgovarale dok sam ih ja služio, pa je gospodarica Barbara naredila da se nagnem napred i zadigla mi haljinicu. Ispod je izvirio umjetni dildo zabijen u moju guzu.
– Opa, moja curica je primila umjetni. . . haha. . jel ti lijepo curice?l to vibrator. . . hahaha.
– Ostaviču ga tebi, odnosno tvojoj djevojčici. . . da uživa. . hahaha
Poslije toga gosppdarica Barbara i njena prijateljica su ustale i krenule svojoj kuči. Moja gospodarica je izišla da ih isprati a ja sam kleknuo na koljena i još jednom im poljubio štikle na rastanku. Zahvalio sam se što sam dobio čast da im budem rob i sluga. Bile su oduševljene i rekle su da jedva čekaju rodzendan gospodarice Barbare jer če tad doči po mene ponovo. Tako je protekao i taj dan, gospodarica me iznajmila drugoj gospodji, a šta je sljedece i šta me čeka, to samo gospodarica zna. Vidječemo uskoro. . .

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x