četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Gospodarica i njena rodžaka 2

Gospodarica i njena rodžaka 2

Obzirom da sam več skoro godinu dana rob i gospodaricinoj rodžaki Emi, koja još živi kod nas, jedan dan je gospodarica naredila da djecu odvezem kod njene mame.

Učinio sam kako mi je naredženo i vratio se kuči gdje su me čekale gospodarica i gospodarica Ema. Gospodarica je sjedila u fotelji a gospodarica Ema na dvosjedu. Obe su bile sredjene i dotjerane. Odmah na ulazu su mi naredile da se presvučem. Skinuo sam sve sa sebe i ostavio u kupatilu. Spustio sam se na koljena i na sve četiri ušao u spavacu sobu.

lnače sam morao uvijek kad smo sami biti na koljenima i na sve četiri pred gospodaricama. Obukao sam uniformu sexy služavke koje su odredile gospodarice, a da napomenem da u ormaru imam još dvije takve uniforme koje mijenjam kako mi kad gospodarice narede. Kad sam se obukao, opet na koljenima sam izišao iz sobe. Gospodarice su tražile da im donesem šminku koja je stajala u spavacoj sobi. Sve sam složio na tablu i tako stavio na sto pred njih.
– Dodži ovamo pičkice. . . naredila je gospodarica.
Klečeci na koljenima sam dopuzio do gospodarice.

Uzela je puder i počela nanositi na moje lice, dok je gospodarica Ema pripremala umjetne trepavice. Onda su mi stavile karmin i sjaj za usne. Gospodarica Ema je uzela i zalijepila mi umjetne trepavice. Onda su lajnerom izvukle linije uz trepavice i stavile još rumenilo. Na kraju su mi nalakirale nokte crvenim lakom. Dale su mi ogledalo da se pogledam. lzgledao sam kao kurvica iz porno filmova. Smijale su se i uživale u svojoj moči.

Onda gospodarica uz smješak reče gospodarici Emi da donese „ono“!! Gospodarica Ema je otišla u spavaču sobu i iz ladice izvadila dva umjetna dilda, koji su imali kajševe za pričvrščivanje. Obe su opasale umjetne i sjele na trosjed. Izvadile su cigarete i ja sam naravno prišao na koljenima da im pripalim. Mazile su svoje umjetne dok su pušile cigarete, a ja sam na koljenima klečao. Naredile su mi da otvorim usta i da budem njihova pepeljara. Morao sam sve da gutam. Gospodarica je uzela čupavi praško koji sam ja koristio za čiščenje i lagano me mazila izmedžu nogu. Bio sam odavno napaljen, a to me je potpuno izludilo. Da nisam imao kavez na mom „crvicu“ kako su ga zvale gospodarice, eksplodirao bi mi. Onda su me pitale da li želim da im pušim i ližem umjetne? Bio sam van sebe. . .
-Pičkice, želiš li da dobiješ naše k. . . . . . ? Hahahaha
-Da gospodarice, molim vas. . . cvilio sam napaljen. . .
-Moraš da nas moliš ako želiš da dobiješ ove prekrasne kare. . . rekla je gospodarica Ema
-Naravno da ču vas moliti gospodarice. . . uradiču sve što kažete!
-Vidi ga kako je napaljen, tebi treba prava kurčina da ti napuni usta spermom. . . hahahaha
-Molim vas gospodarice, molim vas da dobijem vaš kurac. . . želim ga, preklinjem vas gospodarice!!!

Onda mi je gospodarica zavezala jaja lancem i zakačila za peč od centralnog grijanja. Sjedile su na trosjexu i naredile mi da im pušim i ližem njihove kurčeve. Krenuo sam prema gospodaricinom umjetnom, ali me je lanac izmedžu nogu zategao i nisam mogao da dohvatim. Pokušao sam da još malo pridžem, ali bol je bila jaka jer su mi jaja bila zavezana lancem i zategnuta. Bio sam na 15 cm od gospodaricinog kurca, ali ga nisam mogao dohvatiti.
-Šta je pičkice, nečeš da pušiš moj kurac?
-Hoču gospodarice, naravno da ču vam popušiti vaš divni kurac, samo ne mogu da dohvatim!
-Potrudi se kurvice napaljena. . . rekla je gospodarica Ema koja je sjedila pored gospodarice i čiji je kurac takodže bio blizu mojih usta.
-Ako ne budeš pušio naše kurčeve, bičeš kažnjen, jasmo!?
-Hoču gospodarice, pušiču. . . molim vas!
Opet sam pokušao, gospodarica se malo primakela ali opet nisam dohvatio, falilo mi je par centimetara.

Onda je gospodarica uzela bič i počela me bičevati, a gospodarica Ema je sjela ispred i stavila mi svoj umjetni pred lice. Kad me je gospodarica namlatila, gospodarica Ema je prišla i stavila mi svoj umjetni u usta. Pušio sam ga i lizao kao najljepši sladoled, pohotno sam ga gutao. Bile su zadovoljne pa su se minenjale, čas jedna, čas druga. Onda su počele obe da mi ga stavljaju u usta. Kad su mi razvalile usta, naredile su mi da legnem preko stola. Gospodarica mi je prišla iza ledža a gospodarica Ema ispred lica. Izvadile su mi butt plug iz guze i gospodarica je namazala svoj umjetni. Prislonila ga je na guzu i naredila da molim ako želim da me jebe.
-Molim vas gospodarice, želim da me jebete, molim vas. . .

Gospodarica je gurnula svoj umjetni u moju guzu, a gospodarica Ema istovremeno svoj umjetni u moja usta. Počele su da me razvaljuju. Jebuzovno su se smijale. . . . -Hahaha, želiš li još da te jebemo??
-Mmmmmmm. . . mrmljao sam preko umjetnog nerazumljivo. . . žeeelllliiiimmmmmm
Zamjenile su uloge pa sam sad pušio gospodarici dok me gospodarica Ema nabijala. Na trenutak su stale paje gospodarica izvadila svoj umjetni iz mojih usta. Otišla je do stola i uzela cigarete i zapalila. I gospodarica Ema je uzela cigaretu i zapalila. -Hočeš još pičkice?

Nisam imao izbora, a iskreno sam bio i napaljen pa sam ko iz topa odgovorio:
-Da gospodarice, molim vas, hoču još!

Nastavile su sa razvaljivanjem. . . u jednom trenutku sam počeo svršavati, kroz metalni kavez je curila sperma. Kad su to vidjele počele su me bičevati i galamiti.
-Ko ti je dozvolio da svršiš? Sad češ to počistiti!

Morao sam na koljenima lizati vlastitu spermu sa laminata, mada sam to radio svaki put kad bi svršio. Iz kaveza za penis su istresle ostatak sperme na svoje umjetne i naredile mi da na koljenima popušim i poližem njihove kurčeve. Olizao sam sve do zadnje kapi. Skinule su svoje umjetne, sjele u dnevni boravak i zapalile cigarete, a meni naredile da rasklonim nered i pospremim umjetne u ladicu.
-Slušaj pičkice, od sad svaku noč prije spavanja češ nam lizati i pušiti kurac, jel jasno??-Da gospodarice kako vi kažete, sa zadovoljstvom ču da vam pušim i ližem. . .

Od tad svaku noč pred spavanje, gospodaricama ližem i pušim njihove umjetne, a često dobijem i u guzu.
Hvala moje drage gospodarice❤

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x