utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Gospodarica i njena rodžaka

Gospodarica i njena rodžaka

Moja supruga gospodarica ima rodžaku koja se udala i koja zna za naš odnos, da sam ja rob a moja supruga gospodarica. Vrlo često je dolazila kod nas dok se nije udala, svaki dan bar jednom i znala je da ja radim sve kučne poslove i da sam poslušan i vjeran sluga mojoj suprugi gospodarici.

Nisam se smio buniti kada mi nešto naredi i morao sam slušati i izvršavati i njena naredženja. Uživala je zajedno sa mojom gospodaricom dok me ponižavaju i dok ja radim po kuči. Stalno je govorila da sam rodžen da budem potčinjen i da budem rob, da predivno izgledam kao sluškinja, jer me je gospodarica oblačila u uniforme sexy sluškinje i zvali su me curica, djevojčica ili pičkica, uglavnom u ženskom rodu.

Nakon godinu dana braka,gospodaricina rodžaka se razvela.Naravno,gospodarica je odmah pozvala kod nas da provede odredženo vrijeme dok se malo smire strasti i dok se ne snadže. Gospodarica mi je naredila da budem jako pažljiv i ponizan jer je njena rodžaka sad osjetljiva i treba joj podrška.

Tu veče kad je gospodarica otišla po rodžaku ja sam kod kuče završavao peglanje i spremao sam večeru. Brzo su došle i gospodarica i njena rodžaka. Ušle su u kuču a ja sam se spustio na koljena,poljubio njihove štikle i zaželio dobrodošlicu.
Sjele su na trosjed i gospodarica mi naredi da napravim kafu. Poslužio sam ih kafom i rekao sam da je večera gotova,pa kad budu htjele da predju za trpezarijski sto da večeraju. Samo su me pogledale, nisu ništa rekle.

Gospodaricina rodžaka je bila tužna i nije puno pričala. Izvadila je cigarete iz torbe i ja sam odmah dotrčao sa upaljačem da joj pripalim. I gospodarica je uzela svoje cigarete pa sam odmah i njoj pripalio. lnače morao sam uvjek da imam spreman upaljač da mogu odmah da dotrčim kad gospodarica ili neka od njenih prijateljica izvadi cigarete. Dok su one pile kafu, gospodarica mi naredi da odem do auta i iznesem rodžakine stvari. Odmah sam sišao do auta i uradio kako mi je naredženo.

Onda mi gospodarica naredi da presložim jedan dio ormara i složim sve rodžakine stvari. Bez pogovora sam uzeo kofere i raspakovao ih uz prethodnu dozvolu gospodaricine rodžake. Jedan dio ormara sam ispraznio i složio sve rodžakine stvari. Bila su to četiri kofera. Garderobu u ormare, veš u ladice, a obuču u ormaricu u hodniku. Kad sam to završio, tražile su da im poslužim večeru. Dok su one jele, ja sam rasklonio i oprao šoljice od kafe. Kad su završile sa večerom opet su sjele u dnevnu sobu. Pitao sam da li žele još kafe,ili nešto drugo. Uzele su cigarete i ja sam im, naravno pripalio. Otišao sam u kuhinju da rasklonim sto i operem sudže. One su počele razgovor, ali prilično tiho da ja ne čujem. Nisam se ni trudio da čujem o čemu razgovaraju. Nedugo zatim gospodarica me pozvala:
– Na koljena!!Znaš da če Ema sad živjeti kod nas? – Da gospodarice.
– Ovako,ponašačeš se kao i do sada,ponizno i pokorno.Emi češ se takodže obračati sa „gospodarice Ema“ i ni slučajno drugačije jer češ biti kažnjen. Jasno!?
-Da gospodarice, kako vi kažete.
Svako jutro češ spremati krevete i po kuči češ čistiti za nama, pravičeš nam kafu i spremati doručak, zavisi kad budemo išle na posao. Prvi češ ustajati i mora nas kafa čekati na stolu. Budičeš nas obe tako što češ nam poželjeti dobro jutro ovako: „Dobro jutro gospodarice, Vaša kafa je gotova, molim Vas da ustanete, želim Vam ugodan dan“…jel jasno!?
– Da gospodarice, biče kako vi kažete.

I tako sam odjednom dobio i drugu gospodaricu. Ona se oraspoložila nakon te večeri i nije puno patila za propalim brakom. Uživila se u ulogu gospodarice i nije joj bio problem naviknuti se. Svako jutro je počinjalo spremanjem kafe i budženjem gospodarica. Nakon toga doručak, a onda usisavanje, brisanje prašine, pranje sudža i veša jer nas je bilo više u kuči pa sam morao skoro svaki dan da perem i peglam samo garderobu supruge gospodarice i gospodarice Eme. Gospodarice su radile u smjenama pa se znalo desiti da obe idu zajedno na posao i vračaju se, a isto tako se dešavalo da jedna od gospodarica radi prvu, a druga drugu smjenu, pa bi jedna uvijek bila kod kuče. Tad sam radio puno više, jer mi je bilo zabranjeno sjedenje pred gospodaricama. Ako sve kučanske poslove završim, onda bih stajao mirno sa strane i čekao naredbu ili bi bio na koljenima i na sve četiri. Jedan dan supruga gospodarica mi je naredila da oribam kupatilo. Morao sam detaljno sve da izribam.Čak sam fuge ribao četkicom za zube. Kad sam završio, gospodarica mi je naredila da kleknem pred nju i njenu rodžaku.
– Ovako robe, kupatilo si koristio jednom dnevno, jel tako??-Da gospodarice.
– Obzirom da sad sa nama živi i moja draga rodžaka,nama treba više vremena pa češ kupatilo koristiti jednom sedmično i to uz molbu i prethodno odobrenje. Jel to jasno!?
– Da gospodarice, kako vi kažete.
Izlazci su ti i dalje zabranjeni i moraš se fokusirati samo na čiščenje kuče i na služenje nas dvije. Smješkale su se zadovoljno.
– Od sad ti je zabranjeno gledanje TV a, nečeš više imati internet i društvene mreže. Taj telefon češ nam sad predati,a mi smo ti kupile novi i kupile smo ti i novi broj. Tako da niko ne zna tvoj broj osim nas dvije,a i ti u imeniku imaš samo naše brojeve…
– Jel ovo sve do sad jasno??
– Da gospodarice.
– Onda predaj nam svoj telefon, a evo tebi novi kojim možes samo nas dvije zvati…hahahaha

Dobio sam mali telefon sa tipkama koji nije imao ni wi-fi niti bilo sta što liči internetu. Onda mi supruga gospodarica reče da mi gospodarica Ema ima nešto za reči…
– Izvolite gospodarice Ema.
– Slušaj,obzirom da ti ženska odječa dobro stoji, i da si ti naša poslušna curica, hoču da od sad uvijek nošiš uniformu sluškinje. Kupičemo ti još dvije pa da možeš mijenjati. A ovo sam naručila i hoču da to nosiš uvijek.
Iz torbe je izvadila but plug i stavila ga na sto. Pogledao sam gospodaricu, a ona je samo potvrdno klimnula glavom. Odmah sam se presvukao i kleknuo pred moje gospodarice da mi nabiju but plug u guzu. Prije samog čina zamolio sam gospodarice da im se obratim i da ih pitam.-Molim Vas gospodarice,sad kad ste mi oduzeli telefon i ukinuli društvene mreže, kako ču se javiti mami?
– Hahahahahahaha, čuješ li ga…-Znala sam šta če reči… mamin sin, jadničak, hahaha
– Pa ovako dušo, tvoj telefon če biti kod nas, a ja se svakako sa njom redovno čujem, ali…obzirom da ti želiš da se čuješ sa mamom, mi čemo ti omogučiti i da se vidiš sa njom… ok?-Da gospodarice.

Vidiš mi smo več odlučile da u nedelju idemo kod tvoje mame i da joj ti lijepo priznaš da si ti jako, jako poslušan i ponizan i da ti drugačije ne možeš, ne znaš i ne želiš živjeti, da si ti jednostavno molio da budeš moj rob. A ja naravno kao uzorna supruga sam pristala na to… hahahaha
– Jel jasno robe??
– Ali gospodarice… prekinuo me šamar u lijevi pa u desni obraz. Onda su uzele šibu i bič i naredile mi da se namjestim na sve četiri.
– Poslije ovih batina češ sam moliti da idemo tvojoj mami da priznaš da si rob!
Počele su nemilosrdno da me bičuju i šibaju. Dobio sam preko 300 udaraca. Guza mi je bila užarena.Suze su mi same tekle. Molio sam i preklinjao ali uzalud. Samo su me još više tukle. Kad su prestale, sjele su na trosjed i uzele cigarete. Odmah sam skočio da uzmem upaljač, ali mi gospodarica supruga naredi da ne ustajem, nego da na koljenima dopuzim do njih i onda im pripalim. Tako sam i uradio. Gospodarica mi je naredila da kleknem ispred njih dvije.
– I šta si rekao, ne znaš kako da priznaš mami da si rob. Stidiš se,jel?
– Ne gospodarice,ne stidim se…priznaču lijepo kako ste me i savjetovali.
–Otvori usta!
Dimile su mi u lice i otresale pepeo u usta. Bio sam njihovapepeljara.
– Znači želiš priznati mami da si moj rob..jel?
– Da gospodarice
– Super, u nedelju ne radimo pa čemo ujutru da krenemo ranije.Djeca če ostati kod moje mame,a nas troje idemo u posjetu. Spakovačeš garderobu i stvari koje ti mi odredimo u kofer i to češ obuči tamo kad dodžemo, jasno?
– Da gospodarice, kako vi kažete.

Onda su uzele lubrikant i namazale but plug i polako ga stavile u moju guzu. Na početku sam se opirao ali nije bilo svrhe. Nakon par udaraca bičem onako namazan skliznuo je u moju guzu.
– Tako,ovo češ nositi svaki dan. Vadičemo ti ga samo jednom sedmično kad ideš u wc.Takodže i kavez za tvoj mali penis češ nositi stalno. l njega čemo ti skidati samo jednom sedmično.
– Jel jasno!? Pitala je gospodarica Ema.
– Da gospodarice Ema biče kako vi kažete.

l tako je počeo novi život i moje robovanje gospodaricama. Nedelja je brzo došla i ustao sam prvi,napravio kafu i probudio moje gospodarice. Suprugu gospodaricu sam morao da milujem i da joj ljubim noge dok je budim.Ustale su i jedna po jedna obavile šta trebaju u kupatilu. Ja sam svaki put nakon njihovog izlaska iz kupatila morao da odem, pustim vodu i obrišem kupatilo, to mi je naredženo na početku. Dok su one pile kafu, ja sam spakovao šta su mi odredile gospodarice da ponesem. Crno bijelu uniformu sexy sluškinje,štramplice,tange ženske naravno…smijale su mi se dok sam pakovao stvari.
– Jedva čekam da vidim kako če iziči pred mamu i priznati da ne može drugačije da živi i da je rob. Reče gospodarica Ema.
– To i mene zanima,ali ako bude dobar,nagradiču ga… hahaha

Popile su kafu i počele su da se spremaju.Ja sam odveo djecu kod punice i vratio se odmah kuči. Supruga gospodarica i gospodarica Ema su skoro bile gotove sa spremanjem. Naredile su mi da se skinem i obučem odmah štramplice i tange. Provjerile su but plug i kavez na mom penisu.Preko štramplica sam obukao farmerke i majicu kratkih rukava. Kad sam se obukao stavile su mi puder i malo rumenila. Na usne sjaj a na trepavice maskaru. Sve je bilo diskretno ali uočljivo. Konačno smo krenuli. Znojio sam se i bio sam napet jer sam znao šta me čeka,najvece poniženje do sad. Ali ipak sam bio i uzbudžen.

Mjesecima več nosim kavez za penis i sedmicama but plug koji gospodarice skidaju jednom u sedam dana da se olakšam i odmah sve vrate na svoje mjesto.Brzo smo stigli pred zgradu,brže od očekivanog.Gospodarice su izišle iz auta,a ja sam nosio svoj kofer i njihove torbice. Penjali smo se stepenicama, a meni je srce tuklo kao ludo, mislio sam da se čuje koliko lupa i da ce iskočiti iz grudi. Došli smo pred vrata i pozvonili.

Otvorila je mama i prvo se izgrlila i izljubila sa mojom suprugom gospodaricom i gospodaricom Emom. Onda je i mene zagrlila i poljubila. Tresao sam se od straha i uzbudženja. Sjeli smo u dnevni boravak, mama nas je odmah pitala da li smoza kafu ili jelo? Moja supruga gospodarica je rekla:
– polako,prvo čemo kafu, ali tvoj sinčič ima nešto da ti kaže, rekla je to sa osmjehom. Mama se okrenula meni i pitala začudjeno šta se desilo?
– Ništa,ne brini,sve je uredu reče gospodarica.
– Dodži dušo! Odvela me je u spavaču sobu. Uzeo sam svoj kofer i uputio se kako mi je i naredženo. U dnevnom boravku su ostale mama i gospodarica Ema.-Ne brini draga,sve je u redu…rekla je gospodarica Ema mami.Ja sam obukao svoju uniformu sluškinje, gospodarica mi je još popravila i pojačala šminku,lajnerom je izvukla linije uz trepavice i namazala karmin, a preko sjaj. Stavila mi je ogrlicu oko vrata i zakačila povodac.
– Super dušo,jesi li spreman.
– Da gospodarice, spreman sam. Gospodarica se nasmijala zadovoljno.
– Na koljena, znaš gdje ti je mjesto.
– Naravno gospodarice, pored vaših nogu.
– Sad ču ja da idem prva, a ti češ zamnom na sve četiri, kad udžemo u dnevni boravak, dopuzičeš do mojih nogu i kleknuti uspravno pored mene, jasno!?
– Da gospodarice kako vi kažete.

Gospodarica je krenula ispred mene, a ja sam puzao na sve četiri za njom. Ušli smo u dnevni boravak i ja sam dopuzao do njenih nogu. Mama i gospodarica Ema su sjedile na trosjedu i razgovarale kad smo mi ušli.Prekinule su razgovor u pola riječi. Gospodarica Ema se smješkala, a mama je bila začudžena prizorom koji vidi. Njen sin kleči na koljenima pored svoje supruge, pardon, gospodarice sa ogrlicom i povodcem.
-lzvoli dušo ti si na redu…
-Mama, nije ovo ništa, ne brini. Ja sam tražio i molio moju dragu suprugu da budem njen rob, jer me užasno pali da izvršavam njena naredženja, da je slušam i da budem ponizan. Zato sam htio da znaš i da se ne brineš. Mi smo u braku, ali sam ja i njen rob, imamo odnos DOM/SUB.
Imam pravila ponašanja koja moram poštovati i ugovor koji smo potpisali. Tako da sam ja njen rob, a ona moja gospodarica. Molim te da me razumiješ.
– A jadničak moj… jel moja snajka zadovoljna? Hahaha
Onda su se sve tri nasmijale…
– Ja sam prezadovoljna. Reče gospodarica.
– Sad je tvoj sinčič uvijek kod kuče, ne izlazi, ne hoda bez mog to jest našeg odobrenja jer je i Ema gospodarica, a trenutno živi kod nas. Sve kučanske poslove radi samo on, pere, pegla, usisava, ujutru nas budi sa kafom tako da mi zaista uživamo, a i on je sretan, jel tako dušo?
– Da gospodarice, tako je.
– Sad češ nas poslužiti da mama vidi svog sina na djelu.
– Prvo sam se poklonio. lzvolite, kako Vas mogu poslužiti, Vaša želja za mene je zapovijed.
– Prvo nas posluži kafom pa čemo dalje vidjeti.

Okrenuo sam se i otišao u kuhinju da pravim kafu.Sve sam lijepo složio na poslužavnik i servirao pred gospodarice i mamu. Odmakeo sam se i pitao da li još nešto žele. Gospodarica Ema i supruga gospodarica su uzele cigarete a ja sam odmah prišao da im pripalim. Gospodarica je mami rekla da su ovo sve moje obaveze i da če vidjeti kako sve funkcioniše kad dodže kod nas.
– Bitno je da ste vi u ljubavi, a još bolje kad žene vladaju, tad je sve na svom mjestu…
Naredile su mi da idem u spavaču sobu i čekam da me pozovu. One su razgovarale i povremeno se glasno smijale. Onda su me pozvale da istresem pepeljare,da rasklonim sto i da operem sudže. Kad sam sve završio rekao sam da sam gotov.-Ok dušo, spakuj svoje stvarčice pa da krenemo.
– Neka ide ovako obučen,neče nigdje izlaziti iz auta svakako… reče gospodarica Ema.

Tako je i bilo, pozdravili smo se i krenuli. Sjeli smo u auto, a supruga gospodarica i gospodarica Ema su komentarisale kako sam bio jadan kad sam morao mami priznati da sam rob. Rekle su da je to bilo poniženje za mene ali da ce me tek sad još više ponižavati. Samo sam vozio i šutio i potvrdno klimao glavom. Stigli smo oko 7 sati naveče. Ušli smo u kuču, gospodarice su se raskomotile i naredile mi da im napravim kafu. Kad sam ih poslužio naredile su mi da im masiram stopala, pa sam kleknuo ispred njih i lagano počeo sa masiranjem, jednoj pa drugoj.

Pile su kafu, pričale, pušile cigarete i uživale. Kasnije su otišle po djecu a meni su naredile da usisam i zalijem cviječe, jer cijeli dan nismo bili kod kuče. Kasnije kad su djeca zaspala naredile su mi da im ispeglam garderobu koju če sutra obuči. Gospodarica supruga je bila prva smjena, a gospodarica Ema druga. Otišle su na spavanje. lnače, njih dvije su spavale na bračnom krevetu u spavačoj sobi, a ja u dnevnom boravku na trosjedu.

Ujutru kao i obično, suprugu gospodaricu sam probudio poljupcima i maženjem nogu. Kafu sam več napravio i servirao na sto. Mazno se protezala i uživala dok sam je milovao. Ustala je i otišla u kupatilo. Dok je pila kafu naredila mi je da joj nalakiram nokte na nogama. Nakon toga se obukla i otišla na posao. Gospodaricu Emu nisam smio buditi prije 9 sati, jedino ako se sama probudi. Malo prije 9 sati čuo sam da je gospodarica Ema budna. Provirio sam i vidio da još leži u krevetu.
– Dobro jutro gospodarice, želim Vam ugodan dan. Vaša kafa če biti za trenutak gotova.
– A zašto nije več gotova?
– Pa spavali ste i nisam znao da ste več budni, oprostite molim Vas!
– Za ovo češ biti kažnjen… požuri

Brzo sam napravio kafu baš onako kako gospodarica Ema pije. Dok je ona izišla iz kupatila kafa je več bila servirana na stolu, a ja sam stajao pored.
– Ko ti je dozvolio da stojiš? Na koljena!! Onako sanjiva još uvijek, uzela me za bradu i podigla mi glavu, a onda drugom rukom mi zalijepila dva šamara u desni i dva u lijevi obraz. lzvinjavao sam se i molio za oprost.
– Bičeš kažnjen, neče ti pasti na pamet da me dočekaš na nogama. One batine od neki dan če biti milovanje šta ču ti uraditi. Sad mi se gubi sa očiju, vjerovatno imaš posla po kuči…kasnije češ praviti doručak, jel jasno?
– Naravno gospodarice Ema.

Poslije doručka, djecu sam odveo u vrtič i u školu. Vratio sam se kuči, a gospodarica Ema se spremala za posao. Čim sam ušao spustio sam se na koljena i polako ušao tako u kuču. Na krevetu me čekala uniforma. Gospodarica se šminkala i prstom mi pokazala da se presvučem. Onda me je zavezala za krevet licem okrenutim na dole.Ruke i noge mi je razapela. Uzela je bič i naredila da brojim udarce. Bolilo je jako jer je pogadžala nekoliko puta u isto mjesto.Brojao sam a istovremeno molio za milost. Opet sam dobio preko 300 udaraca.

Odvezala me i sjela u fotelju. Uzela je cigarete i ja sam odmah skočio da joj pripalim, jer nisam želio sa je još više naljuti. Na koljenima sam ispred nje držao upaljač i pripalio joj cigaretu.
– Da li želite pepeljaru gospodarice?
– Ti si moja pepeljara! Znao sam šta trebam.Otvorio sam usta i namjestio se da mi gospodarica dimi i otresa pepeo. Kad je ugasila cigaretu, ustala je i naredila da joj obujem cipele. Poljubio sam je u vrhove cipela i ispratio.

Ostao sam da završim ostale kučne obaveze i da čekam suprugu gospodaricu sa posla. Vjerovatno i ona sprema neku igru ili novu kaznu, vidječemo. U svakom slučaju ima pravo da me kazni kad god to hoče i bez razloga jer sam ja njeno vlasništvo i njen poslušnk rob.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x