utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Gubitak nevinosti

Gubitak nevinosti

Gubitak nevinosti predstavlja za svaku ženu, na neki način, ulazak u novi život. To je svakako događaj koji se pamti za ceo život. Dok su moje drugarice postajale žene na zadnjem sedištu automobila ili u parku ja sam maštala da to bude barem malo romantičnije. I bilo je.

Ivan je bio divan. Poštovao me je i voleo. Čak posle četiri meseca našeg zabavijanja nijednom nije spomenuo da oće da se jebemo. Al ja znam da je želeo. Pokazivao je to pogledom onim nabreknutim stvorenjem u gaćama. Želela sam i ja. 0, Bože kolko sam želela.

Bilo je toplo tog julskog dana. Odlučili smo da idemo na kupanje. Sunce, reka i čovek mojih snova. A šta ima lepše. Po običaju otišli smo daije od obale i ljudi. Sunce mi je golicalo telo poželela sam da se skinem ali se ruke nisu micale. Konačno sam skupila snage i skinula kupaći.

– Šta to radiš? – upitao me je iznenađeno, dok su mu oči gorele strašću.
– Nemoj se praviti glup. Znaš šta hoću. Znam da i ti hoćeš. Eto, pogledaj se. – pokazala sam na njegov kurac koji je u svoj svojoj veličini virio iz gaća.

– Želeo bih da vodim ljubav s tobom al ne želim da te povredim. Još nije vreme. – rekao je odlučno i uskočio u vodu.
Bila sam iznenađena. Al borba još nije bila gotova. Skočila sam za njim. Hladno milovanje vode povećalo je moju želju. Bradavice su mi se skamenile. Doplivala sam do njega i počela da ga ljubim. Uzvraćao mi je poljupce, milujući me po sisama, dupetu, stomaku – idemo napoije – rekao je. Znala sam da je gotovo. Konačno ću osetiti šta znači “jebati se”.

Sela sam na prečku od čamca, a on je kleknuo. Rekao ja da se ne plašim i zagnjurio glavu među moje noge. Osećala sam kako me njegov jezik golica. Bilo je divno, ali ja sam želela njegov kurac.

– Jebi me, jebi me, molim te!
– Polako, polako. Hoću da mi pušiš. Stavi u usta i sisaj.
Radila sam kako je naredio. Zamišljala sam da je najlepša lizalica. Čula sam njegove isprekidane uzdahe koji su me još više palili.
– Lezi! – zapovedio je.
Legla sam, a on preko mene. Počeo je da me ljubi, ne bi li otklonio nervozu. Zavukao je ruku stavio u moju pičku.
– Tako si tesna. Ti si prva devica koju sam jebao – rekao je srećno. Osećala sam kako mi pička vlaži pod uticajem njegovih ruku.
– Stavi ga. molim te!
Izvadio je prste i u sledećem trenutku osetila sam oštar bol
– Boli me, budalo. lzvadi ga. – vrisnula sam.
Izvadio ga je iz mene i pogledao me zaprepašćeno.
– lzvini.

Posle nekoliko sekundi ćutanja zamolila sam ga da nastavi. Poslušao me je. Nabijao me je polako i bol je postepeno išćezavala. Tada sam počela da osecam neke prijatne vibracije. Zagnjurio je glavu među moje sise lizao mi bradavice koje su od silnog uzbuđenja iskočile i očvrsle.

– Hoću da ti sednem. – rekla sam.
Boleće te.

Ustao je i legao na drugi kraj čamca. Prišla sam mu. Naciljala kurac pravo u centar i sela.
Oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh…

Njihala sam se na njemu ispunjavajući svoje telo malim bolom i ogromnim uživajnem. Nabojala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu.

– Ustani, ustani brzo. – vlknuo je.
Skočila sam s kurca i posle par sekundi videla njogovu spermu kako curi. Brzo sam se sagnula i pocela da je sisam. Sperma je bila topla njen opor ukus me je oduševio. Kada sam isisala i poslednju kap iz njega podigla sam glavu i srela se sa njegovim pogledom. Blo je iznenađen.

– Još malo prakse i jebaćeš se kao profesionalka.
Nasmejali smo se, i još dugo posle toga ležali zagrljeni i goli, izloženi toplom milovanju sunčevih zraka.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x