četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / ISKORISTIO SAM JE

ISKORISTIO SAM JE

Ja sam đubre. Muško đubre. Ponekad.. . Znam da iskoristim devojke. I žene. Jednostavno, obožavam tu prelepu žensku stvar. Od 17 do 60. Dobro, nisu bile starije od 45, priznajem. A ova priča… Hm… Je takav slučaj. Jedan od više slučajeva. Kada sam pojebao i… Pobegao.

Savremene tehnologije, net, fejs, sajtovi za upoznavanje… Znate i sami. I bio sam jedno vreme na tom nekom sajtu. Otvarao sam profil više puta, ali na kratko. Kao grabljivica. Ako ne naleti za par dana neka „ptičica“, deaktivacija… Neću da preterujem, nisam imao ne znam koliko uspeha sa svim tim… Ali da ne davim. Da ispričam kako sam iskoristio jednu mamu. Imala je oko 30. Malo sirova, neko bi rekao – „mučenica“. Haha. Banalan opis, priznajem. One su zapravo moj cilj. Jer, bitan je kvantitet. Broj. Cifra. Da, jebao sam je. Pisao, upalilo je, dogovorili se da me čeka tu u njenom selu, a da ću ja doći. Da se vidimo. Popričamo. Ma da. Šta bi više. Priča i eventualno kafa. To je ona čula. Ja sam mislio samo na jedno. Na njeno međunožje. I čekala je. Plavuša, ni mršava, ni predebela… A i šta me briga. Znao sam šta hoću. Ogrnuta džemperom, prepoznala je auto i… Ušla. Upoznali smo se. Pomenula je neki restoran pored reke. Idemo, naravno. Izašli smo iz kola. Pustio sam da ide ispred mene. Odmeravao je. Procenjivao. Dupe, naravno. Seli smo ali… Konobar me prepoznao. Loš znak. Popili smo neki sok. Haha, ma ja sam jedna bezazlena dobrica, ni alkohol ne pijem. „Meni je bitno da me neko u životu voli. Samo to“. Eh… Našla si kome to da kažeš, mislim se.

Reče da hoće da pričamo i dalje. U autu. Sami. Lepo. Blizu je neko lovište. Nema nikog. Veče je. Tu oko 50ak metara je proširenje puta, zapravo prostor bez drveća i žbunova. Nije prošlo puno, poljubio sam je. Predložio zadnje sedište. Nervira me menjač. Da, da. Hahaha. Tu je već bilo bolje. Izvadio sam joj sisu. Ogromna je. Drugu.. Dudlao njene sike. Kurac divlja. Ponekad mrzim te uzane farmerke samo zbog toga. Reče mi da neće sex prbi put. Ima loša iskustva. Dobro, ni ne tražim. I bolje kad se bolje upoznamo, zar ne. Kako ja znam da lažem, ponekad se sam sebi divim. I gadim. Haha… Dozvolila je ruku među nogama. Dodirivala mi je farmerke. Jbg, 18×16 je morala da oseti. Nakon sat vremena ljubljenja i već bola u usnama, popustila je. Konačno. Moram priznati da mi je kita počela da pada. Ali… Prijatno sam ga iznenadio. Konačno je skinula farmerke i gaćice. Lepa, obrijana pičkica zasijala se u mraku te hladnjikave septembarske večeri. Htela je kondom. Mislim se, pametnija si od mene, seko… A onda onaj osećaj. Kada uđe. Najlepši. Raskrečenih nogu, ležala je na sedištu, glavom ka vratima. Tako sam je slatko jebao. Jako. Ječala je. Dobila je dobar komad. Gradskog. Haha. Šteta, kratko je trajalo. Svršio sam brzo. Kondom je bio prepun… Logično, jaja su mi bila nabrekla i puna te bele tečnosti, koje jedva čekam da se otarasim… Odvezao sam je kući. Sutradan me zvala, htela je da navrati kod mene, jer „ona je svaki dan u gradu“. Nisam se javljao. Bila je uporna. Blokirao sam je.

Jer, ja sam, ipak, muško đubre.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x