utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / ISPOVEST o nezaboravnoj ženi

ISPOVEST o nezaboravnoj ženi

Bilo je ljeto. Minijaturni kupaći kostim joj se pripijao uz savršeno tijelo. Moja ruka je automatski poletjela prema ukrućenim udu. Bio je nestrpljiv da utaži svoju glad. Mastrubirao sam maksimalnom brzinom dok mi je čelom tekao znoj požude. Promatrao sam kako se njeno poželjno tijelo uvija po zrakama sunca koje je savršeno ocrtavalo njene seksi obline. Njena prćasta preplanuli guza budila je u svakom atomu moga bića želju da je dotaknem, mijesim, mazim, spankam, da je uzmem straga.

Kao da je znala da je promatram, mazila se ovlaš po grudima dok su joj bradavice nestašno nabrekle. Nisam znao kako doći do nje, preostalo mi je samo maštati kako joj milujem i ljubim grudi te je vrelim pokretima dovodim do glasnog vrhunca. Iduće večeri izašla je van. Ljeto je poljubilo njeno prekrasno tijelo obasjavši ga brončanim odsjajem. Odlučio sam se ohrabriti i priči joj. Srce mi je ludo lupalo dok sam se lagano približavao tom savršenstvu od žene.

Lagano sam je primio oko struka dok su joj se božanski kukovi gibali u ritmu reggetona. Primio sam je straga dok se lagano njihala približavajući svoju prpošnu stražnjicu mom već ukrućenom udu. Kao da je očekivala moj potez, uopće se nije opirala. Zabacila je glavu na moje grudi i potpuno se prepustila mojim vrelim dodirima.

To nas je dovelo do njene hotelske sobe koja je neodoljivo mirisala na dalmatinsku lavandu. Razodjenula se ispred mene zamamnom i sporim pokretima. To me je izludjelo i počeo sam je žestoko ljubiti po vratu, grudima i sočnim usnama. Prepustila se i uživala u svakom trenutku.

Brzo me je razodjenula i krenuli smo u odnos. Velikodušno je raširila noge otkrivajući svoju lijepubrumenu vaginu. Izludila me je svojom spontanošču, pa sam se sa zadovoljstvom bacio na istraživanje njene školjkice ustima i jezikom. Trud mi je uzvratila slatkim strujanjem. Došlo je vrijeme za penetraciju. Svoj vreli ukrućenim penis polako sam stavio u njenu sočnu pičkicu. Pomicao sam se sve brže i brže dok oboje nismo vrisnuli od užitka.

Kakva noć. Kakva nezaboravna žena.

(ova ispovest nam je stigla elektronskom poštom)

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x