četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Izlet sa gospodaricom

Izlet sa gospodaricom

Bilo je to prošlo ljeto. Gospodarica supruga mi je saopštila da želi da idemo na izlet, ali samo nas dvoje, negdje u prirodi. Naredila mi je da spakujem stvari, napravim spisak i odem u nabavku potrebnih stvari za izlet. Djecu sam odvezao kod njene mame, a zatim pokupovao sve što je bilo na spisku. Vratio sam se, a gospodarica se več spremala.

Obukla je ljetnu haljinicu, sandale, naočale za sunčanje i šešir. Ostalo sam sve ja spakovao. Ona je samo izišla i obula svoje papuče koje su bile sa punom petom. Naredila je da sve ponesem u auto, dok je ona mašuci rukama sišla niz stepenice. Spakovao sam sto na rasklapanje i samo jednu stolicu za gospodaricu, jer je meni ionako zabranjeno sjedenje. Ponio sam još deku, sudže, escajg, gospodaricine cigarete, upaljač i mobilni telefon. Prije polaska, tražila je još da joj ponesem lepezu i knjigu koju čita prije spavanja. Vratio sam se i ponio šta je gospodarica tražila.

Krenuli smo prema planini na kojoj ima puno izletišta i mjesta za kampovanje. Iduci tako putem uz rijeku, gospodarica mi pokaza prstom jedan put koji je vodio kroz šumicu do rijeke. Ja sam bez pogovora skrenuo i nakon stotinjak metara iza šumice bila je lijepa livadica okružena šumom uz rijeku. Zaustavio sam se i ugasio auto. Izišli smo a gospodarica je prošetala do rijeke dok sam ja iznosio stvari iz auta. Odmah sam iznio stolicu da gospodarica sjedne i rasklopio sto. Deku sam raširio pored. Sa druge strane sam pripremio roštilj i naložio vatru.

Dok se vatra razgorila gospodarica mi je naredila da joj masiram stopala, pa sam na koljenima dok je ona sjedila u stolici lagano masirao noge i stopala moje gospodarice. Uzela je da čita svoju knjigu i prebacivala je nogu preko noge uživajuci dok je masiram. Vatra se razgorila i roštilj je bio spreman. Dok se meso peklo ja sam servirao tanjir i escajg za gospodaricu. U medjuvremenu sam pripremio i salatu po želji gospodarice. Kad je sve bilo pečeno i gotovo, poslužio sam gospodaricu najljepšim komadima mesa.

Ona je jela, a meni je naredila da kleknem pored uz njenu stolicu i povremeno mi bacajuči komadiče mesa na pod da i ja jedem. Morao sam se saginjati i bez ruku jesti sa poda kao kučič. Gospodarica je uživala kao i obično.
Kad je završila sa jelom naredila mi je da sve lijepo rasklonim i pospremim, a zatim da uzmem lepezu i rashladživam je mašuči. Uzela je cigarete i dala mi znak da joj pripalim, što sam naravno i učinio. Dok je tako sjedila i čitala knjigu ja sam mahao lepezom da je rashladim. Kad joj je to dosadilo, naredila mi je da kleknem na sve četiri i pružila je noge preko mojih ledža. Nakon nekog vremena ustala je i prošetala do šumice, a kad se vratila u ruci je nosila šibu.

Sjela je ponovo u svoju stolicu i lagano me lupkala po guzi. Prethodno mi je skinula gače i ostao sam go samo sa keceljom oko struka i metalnim kavezom na mom penisu. . Obzirom da sam bio go, pruge su se brzo počele ocrtavati na mojoj guzi. Onda je otišla do auta i iz svoje torbe izvadila umjetni dildo. Udobno se smjestila u stolicu i naredila mi da je molim da popušim njen umjetni. Kleknuo sam ispred gospodarice na koljena i počeo moliti da mi dozvoli da ližem i pušim njen dildo.
-Molim vas gospodarice da mi dozvolite da popušim vaš divni k. . c. .
Uzela me je za bradu i podigla mi glavu.
-Jel baš toliko želiš da mi popušiš ovaj dildo??
-Da gospodarice, molim vas.
Naredila mi je da otvorim usta i počela ga je lagano gurati. Sve jače i brže. . do grla ga je stavljala u moja usta. Grcao sam kao da cu povratiti pa sam dobio nekoliko šamara. Pljuvačka mi je curila niz bradu. Kad sam ga dobro navlažio, naredila mi je da opet kleknem na sve četiri. Prislonila mi je umjetni na guzu i pitala me da li želim da ga primim?
-Da gospodarice, molim vas. . želim da primim vaš k. . c!!
Počela je lagano da ga gura dok nije ušao do pola. Onda je ubrzavala i ja sam u ritmu počeo da miješam guzom, što se njoj svidjelo.
-Tako kurvice!!Miješaj pičkice napaljena. . hahaha

Kad mi ga je zabila do kraja, uzela je šibu i išibala me pošteno. Ostavila ga je u mojoj guzi i naredila mi da ustanem i da tako sa umjetnim u guzi prošetam ispred nje. Šetkao sam tako ispred gospodarice uvijajuči se sitnim koracima da slučajno dildo ne ispadne iz moje guze. Tad joj je zazvonio mobilni telefon. Zvala je njena prijateljica i rodžaka. Pokazala mi je prstom da joj dodam cigarete i da joj pripalim. Onda mi je pokazala da kleknem na koljena da stavi noge na mene. Uključila je kameru pa je tako razgovarala sa rodžakom. Naravno, pohvalila se i pokazala da smo na izletu i okrenula kameru da njena rodžaka vidi kako ja na koljenima služim gospodarici kao naslonjač za noge.

Komentarisale su i smijale se. . Gospodaricina rodžaka je pozvala gospodaricu na kafu, pa je gospodarica rekla da če doči samo dok stignemo kuči da mene ostavi jer imam puno kučanskih obaveza.
-Draga moja znaš da on radi sve po kuči. Čeka ga hrpa veša za peglanje, mora usisati i obrisati prašinu. . a ja ču lijepo da se spremim i eto me na kaficu kod tebe. . hahaha
Tako je i bilo. Gospodarica mi naredi da sve lijepo rasklonim i pospremim pa da krenemo kuči. Sve sam rasklonio i složio u auto. Pitao sam gospodaricu da li če mi izvaditi umjetni iz guze??
-Neeeeee dušo. . neču ti ga izvaditi iz guze. Tu mu je mjesto i tu če da bude dok ja ne kažem, jasno???
-Da gospodarice, kako vi kažete.

Tako smo se vratili kuči i ja sam odmah počeo sa kučanskim poslovima. Usisavanje, brisanje prašine i peglanje. Gospodarica se spremila i na izlazu mi još naredila da zalijem cviječe.

Tako je prošao još jedan dan sa mojom gospodaricom. Sretan sam što sam dobio priliku da joj služim i budem njen poslušni rob. 😀

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x