utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Iznajmljivanje roba

Iznajmljivanje roba

Kao i svaka priča do sada, i ova počinje kao moj neki dnevnik. Svakodnevnica na koju sam navikao. Supruga gospodarica radi svaki drugi dan, tako da dosta vremena provodi kuci, a ja vec mjesecima ne radim i gospodarica mi to zamjera jer ne doprinosim kučnom budžetu.

lako radim po kući i izvršavam sve kućne obaveze isključivo ja od čiščenja, pranja, usisavanja, peglanja pa do zalivanja cvijeća i spremanja ručka ili večere, gospodarica smatra da uz to sve moram zaradživati i donositi u kuču, tj njoj novac.

Jednog dana dok sam brisao prašinu, gospodarica je sjedila u fotelji i gledala neku seriju. Naredila mi je da joj napravim kafu, a ja sam bez pogovora odmah ostavio krpu i otišao u kuhinju da pravim kafu. Kad sam je poslužio naredila mi je da kleknem:

-Na koljena!!!Slušaj me. . . samo se vučeš po kuči, ne zarađuješ i ne donosiš mi novac, to što radiš po kuči nije dovoljno. Ja hoču da budeš rob koji mi daje novac i naravno obavlja sve kučanske poslove. . . Jel jasno???
-Da gospodarice. . . ali ja čuvam i djecu kad vi radite.
-Znam. . . zato sam razmišljala šta bi mogao da radiš i kad!Odlučila sam da te iznajmljujem za razne usluge. Bičeš moja kurvica, moja fufica. . . i zadovoljavačeš razne klijente i na razne načine! Jel jasno?? Hahahahaha
-Da gospodarice, kako vi kazete
-Vidjela sam na internetu da ljudi nude i traže sve i svašta, pa ču tako i ja nuditi tebe damama i babuskarama da ih zadovoljavaš i da im čistiš stanove i kuče i ko zna šta još. . . hahahaha
Več sam dogovorila sa jednom babom koja ima njemačku penziju da ideš jednom sedmično da čistiš i da zadovoljavaš njene hirove. . . jel jasno??
-Da gospodarice. . .
-Tako češ mi biti još više od koristi. . . Sutra idemo na sastanak sa njom da se upoznamo, to če ti biti odmah i test, pa se potrudi da budeš dobar, ponizan i poslušan, ne želim da me razočaraš!

I zaista sutra kad sam obavio sve jutarnje obaveze, poslužio gospodaricu, zalio cviječe i usisao, gospodarica je nazvala dotičnu gospodju i dogovorila da se nadžemo u jednom tržnom centru.
Gospodarica se počela spremati, obukla ja ljetnu haljinicu na tufne, crvene štikle i stavila je crvenu traku za kosu sa mašnom. Zatim je uzela šminku i našminkala se. . .
-Ti češ obuči ovo!!
Izvadila je samostojece čarape sa čipkicom, haltere, a preko toga farmerke. Obukao sa sve to, a onda mi je izvadila majicu na bretele sa čipkom iste boje kao i čarape i roze majicu kratkih rukava da je obučem preko toga. Kad me je tako obukla, uzela je svoju maskaru i namazala mi trepavice, a onda svijetlo rozi karmin i sjaj preko usana.
-Tako pičkice, baš izgledaš sjajno. Jedva čekam da upoznamo našu prvu gospodžu klijenticu.

Sjeli smo u auto i uputili se na dogovorenu lokaciju. Ušli smo u jedan restoran u tržnom centru gdje nije bilo previše gostiju. Gospodarica poglede prema ćošku restorana i uputi se prema jednoj gospodži koja je dobro izgledala za svoje godine. Po mojoj procjeni imala je nekih 65 do 70 godina. Pružila je ruku i predstavila se. Gospodža je ustala i upoznale su se.
-Izvolite sjedite. . . ti si sigurno taj poslušni mužič koji radi sve šta mu se naredi!! Hahaha. . . smijale su se.
-Da gospodžo, ja sam taj.

Nakon što sam gospodarici primakeo stolicu da sjedne, naredila mi je da sjednem i ja. Konobar nas je uslužio i gospodarica je naručila kafu i sok.
-On neče ništa, pokazujuči na mene.
Nisam ni progovorio, samo ako bi me nešto pitale. Izvadila je cigarete iz torbe i ja sam uzeo upaljač da joj pripalim.
-Izgleda da si ga dobro dresirala!! Reče gospodža. . .
-Sve čete se sami uvjeriti. . . hahaha

Nakon kračeg razgovora odlučile su da krenemo. Ustao sam i prvo izmakeo stolicu gospodži pa zatim gospodarici. Krenuli smo prema parkingu gdje nam je bilo auto. Ja sam vozio, a gospodža mi je govorila put i gdje trebam skrenuti. Došli smo do njene kuče koja je bila iz vremena drugog svjetskog rata, ali renovirana i sredžena, sa metalnom ogradom i čempresima. Ušli smo unutra i vidjelo se da gospodža ima stila jer je bilo namješteno baš sa ukusom. Živjela je sama. Imala je kčerku koja živi u drugom dijelu grada.

Sjela je u svoju fotelju, gospodarica je sjela u drugu a meni su naredile da se skinem. Skinuo sam farmerke i majicu i ostao sam u čarapicama, halterima i majicom na bretele, a na penisu sam imao kavez kao i obično koji gospodarica nije skinula sedmicama. Gospodarica je izvadila keceljicu i dodala mi da je stavim oko struka.
-Dobro dušo. . . sad češ nam nasuti po jednu čašu vina. . . eno ga tamo na polici, nadži i čaše. . . snalazi se sad si mi svakako kučna pomočnica!!! Hahahaha
Našao sam čaše, vino i sve poslužio na jednoj tacni. Lijepo sam nasuo jednu pa drugu čašu i poslužio gospodžu i gospodaricu. Kad su popile vino, gospodarica je ustala i rekla da odlazi.
-Ja idem, u 8 sati ču doči po svog roba!!Vidimo se. . .
-Naravno, vidimo se. . .
-Čao pičkice, budi dobra i slušaj. . .
-Dovidženja gospodarice. . . biču dobra, obečavam!

Ostali smo sami gospodža i ja. Odmah mi je naredila da obučem svoju uniformu sexy sluškinje. Onda me je odvela u kupatilo i naredila da sve oribam. Nije bilo prljavo ali je kupatilo bilo veliko pa je trebalo vremena da sve izribam. Kad sam završio, pozvao sam gospodžu da pregleda sve i da kaže da li je zadovoljna.
-Dobro, nije loše. . . a sad na koljena i za mnom!!

Išla je kroz hodnik, a njene štikle su odzvanjale parketom. Ja sam za njom puzio kao kučic. Uvela me u jednu sobu u kojoj je bio ormar, veliki krevet, fotelja i mali stolic. Iz ormara je izvadila šipku koja je na krajevima imala kajševe i zavezala mi je izmedžu nogu za zglobove, tako da nisam mogao sastaviti noge. Onda je iz istog ormara izvadila i neku dasku koja se rasklapala i i imala je urezano mjesto za ruke i vrat. Tako da mi je to stavila oko vrata i zglobova ruku i zaključala. Ostao sam potpuno nemočan. . . Stajao sam na sred sobe dok je ona kružila oko mene. Prišla mi je sa ledja i šapnula mi je na uho:
-Čula sam da voliš da ga primaš u guzu!! I da voliš da ližeš i pušiš. . . jel to istina??
-Da gospodžo. . . gospodarica me naučila i navikla. . .
-Hahaha, prava pičkica. . . tako treba. . .

Onda je otvorila vrata i ušao je momak, onako lijepo gradjen, potpuno go sa prilično velikim penisom.
Pomazila ga je i rekla mu da legne. Izvadila je iz ladice umjetni i lubrikant. Namazala moju guzu i umjetni, a onda ga lagano ugurala u moju guzu. Zastenjao sam, ali se nisam smio opirati. Zadigla mi je haljinicu, uzela šibu i pred tim momkom me išibala. On je ležao na krevetu i sve posmatrao. Prišla je do njega ispustila se na krevet.
-Dolazi ovamo pičkice!!Naredila mi je.
Ja sam onako zavezan nekako došao do kreveta.
-Na koljena kurvice. . . sad češ dobiti šta i zaslužuješ!

Uzela je penis od drugog muškarca i lagano ga drkala. Primakela ga je do mog lica i naredila da otvorim usta.
-Zini!!Sad češ da primiš usta pravu kurčinu i ga dobro popušiš. Napuniču ti usta spermom i nemoj slučajno da ne progutaš sve. . . jasno??
-Da gospodžo. . kako vi kažete.
Zinuo sam i poceo obradjivati kurčinu koja je bila več dignuta. Gurali su mi ga do grla. Jedva je stajao u moja usta. Gospodža ga je mazila dok sam ja lizao i pušio karu. Nedugo zatim, momak je počeo da ubrzava i da drka. Počeo je da svršava u moja usta. Sperma mi je napunila usta da je počela da izlazi sa strane i da curi niz bradu. Panično sam pokušavao da jezikom dohvatim svaku kap jer ču biti kažnjen ako ne poližem i ne pokupim sve. Gospodži je to bilo zabavno pa se smješkala.
-Hahaha, prava si kurvica. . . gospodarica te baš pripremila za ovakve stvari. Vidi se da si dresiran i da znaš kako se to radi. . .

Kad su završili samo su izišli iz sobe. Nisam znao ni koliko je sati. Ostao sam da klečim na koljenima zavezan. Nakon otprilike sat vremena čule su se štikle u hodniku. Ušla je gospodža a sa njom je bila i gospodarica.
-Zdravo curice. . . kako je bilo??Jel bila dobra moja djevojčica??Haha. . . vidi što ste ga sredili. . . haha
-Uvijek može bolje, ali bio je dobar. . .
-Jel iduce sedmice opet isti dan ili ??
-Da naravno. . . ali javiču vam se dan ranije da možete i vi planirati. . .
-Pa da, zato pitam. . . ima još klijenata koji su se javili. .

Gospodža mi je oslobodila noge i ruke, a gospodarica je naredila da krenemo. Četveronoške sam išao za njima do izlaza. Na izlazu gospodarica se pozdravila sa gospodžom, a meni je naredila da poljubim vrhove štikli gospodzi i da se zahvalim!
-Hvala gospodžo, bilo mi je zadovoljstvo služiti vas i izvršavati vaša naredženja, dovidženja. . .
-Oh dušo, vidimo se mi iduče sedmice u isto vrijeme. . . nisam ja završila s tobom. . . hahaha

I tako je protekao taj dan. Gospodarica i ja smo sjeli u auto i odvezli se kuči. Kad smo došli, istuširao sam se i presvukao. Morao sam da posložim sudže i da zalijem cviječe. Sutra je novi dan i čekaju me nove obaveze i kučanski poslovi, a ko zna, možda gospodarica dogovori još neki sastanak pa me opet iznajmi nekoj dami ili drugoj gospodarici. Dovidženja do sljedečeg susreta!!

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x