utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Jebala sam se s očuhom

Jebala sam se s očuhom

Zovem se Sonja v168, t58, S3, niska guzata, . , Želim vam ispričati svoju sex priču. Živin s mamom i očuhom u kući. Mama je nakon razvoda se ponovo udala on je bio izuzetno dobar prema nama.

Sve je to bilo super jer najteže mi je bilo navečer kad se jebu . A ja budem sva napaljena željna kurca. Tad sam imala 18 g. sex sam imala s bivšim momkom koji nije bio bogzna šta. . Htjela sam probati nešto novo što me palilo, a to je incest, sex sa starijim muškarcima. . Moj očuh imo je 41 g. onako šlank. Često sam ih po noći iz prikrajka virila kako se jebu. . . smišljala sam kako da ga zavedem. .

Mama mi reče da ode kod babe preko vikenda to jest njene mame. Taj vikend ostala sam sama, a očuh je došao kući . A ja sam bila u sobi namjerno sam ostavila poluotvorena vrata moje sobe. Ispalo je kao da se presvlačim. . samo da privučen pažnju. Stajala sam gola pred ogledalom i gledala nebi l on naišao. . . nakon pet minuta ugleda ga kako se drži za kitu i oblizuje jezikom. to me baš naložilo. . pička mi bridela mokra . . mmmh. .

Kad sam se okrenula glumila sam da sam se prepala i pokrila haljinom. . A ion jadan se zacrvenio. . . izvini rekao je nisam vidio da si u sobi. . promrmlja sam. . . ma . . nema veze . . . dešava se. . prišla sam mu on sav onako zbunjen nije mu jasno. . . reče mi ode moram ići no pogledi su nam se pomutili zanijeli se. . upita ga misliš li isto što i ja. . . on reče.

A ne Sonja nemogu. . . saznace tvoja mama. Nebrini . . . znam da ne možeš odoliti zbacila sam haljinu uzela ga za ruku. . odvukla u svoju sobu. . odmah se skinuo gol. . zagrlili se strašno. . . dirali se imo je vrelu tvrdu kitu. . . reče mu da odavno želim da me jebes. . . to ga je naložilo. . uzeli smo pozu 69 on mi je počeo lizati picku A ja njemu kuarc . . .

Sva sretna počela svršavati mu na usta pošto dugo se nisam jebala. . onda nakon toga sam ga zajahala na njegovu vrelu tvrdu kitu nabiljala se jakooo. . . toooo jeebi meeee. a on me ujedno za sise držao . A onda sam ja legla noge na ramena i opet me sve jače jeboooo. govoria sam mu jeeeebi meeeeee. . . . ahhhhhaghhh uživala sam . . .

A onda sam ustala da me jebe zguza naguzila sam se i poceo me jebati zguza. . . nabujao govorila sam mu tooooo nabijaj me . . . . . . . . svrsavala sam ludooo. . . . . dugo smo se jebali taj dan. . . . onda napokon je i on svršio po mojooj guzii.

Onako izmoren i sretan sve mi je polizao. a ja sam taj dan također bila izmorena i zadovoljna. i reče mu da ćemo ovako češće raditi. i tako je i bilo. koristili smo priliku. i otad se jebem sa starijim muškarcima. to mi je nešto najsladje. . . . kao i incest. . . to bilo sve zasad .

Drugi put biće još tog. Ljubi vas Sonja😘😘😘

Pretplati se
Obavesti o
guest

4 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lusi

Ko su ove mucenice koje ne znaju ni padeze ni gramatiku a tek pravopis ,scene seksa neubedljive i banalne a vi ih jos i objavljujete

Gaga

Mene tata jebe to mi je najbitnije

Zox

Uh i ja drkam na pastorku

4
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x