utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Jebanje za diplomu

Jebanje za diplomu

Sa Vanjicom je bilo dobro. Svi su govorili da naša veza obećava, osim njene mame. U prvo vreme… pa u prvo vreme nisam voleo Vanjcinu mamu, prvenstveno zato što i ona nije volela mene. Možda je tako bilo zato što me četrdeset petogodišnja gospođa uhvatila kako joj posmatram noge u crnim čarapama, ili napete bokove ispod krute suknje, dojke, o te slatke, zrele voćke, što se tako okrupnjale, zanosno njišu. Gledao sam Vanjičinu mamu sa više želje nego samu Vanjicu.

Mama se zvala Lela, bila je lepša od ćere i bolji izbor za mene. Bio sam deset godina stariji od Vanjice, lisac bez prave perspektive, bez fakulteta, diplome, para, kola, stana… Šta li je Vanjica našla na meni, pitate se vi? Pa, kurac. Jebačka diploma je jedina diploma koju sam u životu pošteno zaslužio. Dale su mi je mnogobrojne ženke koje sam pojebao do svoje tridesed druge godine. Ovoj diplomi na kraju su aplaudirale i Vanjica i njena mama.

Bilo je to ovako. Vanjicu sam upoznao na nekoj žurci, gde sam se upravo posvađao sa zadnjom ribom, nekom… kako se ono zvaše… Ne sećam se, a jebao sam je barem pedeset puta. Vanjica prekrasna, visoka, viktka i dugonoga. U kratkoj suknjici, u mini gaćicama, sa pravom reakcijom kada sam joj zavukao ruku među butine i krenuo ka preponama. Karlična kost pod zategnutom kožom, diskretno maljava pička, razmaknuta poza, oslobođen put do vlažne ženskosti. Sve sam to odmah otkrio kod slatke Vanjice. Žurka bučna i dobro posečena, ali jedna soba odvojena za takve stvatri, sa ključem u bravi, ključem koji sam domah okrenuo i čuo Vanjičine reči:

-”Takvog sam muškarca dugo čekala.”
Držala me za kitu koju je sama izvukla kroz otkopčani šlic. Onda je klekla, poljubila oplatu od kožice što je štitila glans. Zagulih ga i sjurih među njene pune, nakarminisane usne. Cuclala ga kao dete flašicu sa mlekom, cuclala sve dok mleka nije nestalo. Razmazivao sam joj spermu licem, sa penisom koji još nije gubio na čvrstini i još pulsirao na ivici upotrebljivosti. Nakon što sam ispraznio prvi rezervoar sperme, ponovo ga provukao kroz nemirna i gladna ustašca, naterah Vanjicu da zadigne minić, spusti gaćice. Prstom prođoh njenom picom. Neki je ludak lupao na vrata, nestrpljiv, a neka lujka vrištala pijano da hoće da se jebe.

Jednom rukom sam otključavao vrata, drugom držao Vanjčin struk. Ona se presamitila. Gasirani muškarac i devojka upali su u sobu, pogledali u golu guzu moje male jebulje, u moju kurčinu, iskezili se, a onda pali na pod i krenuli da se valjaju. Gledao sam kako plava riba puši frajeru dok sam zvavlačio kurac u stisnutu Vanjičinu picu. Karao sam Vanjicu otpozadi, plava riba je jahala svog mužjaka na samo pola metra od nas. Neki su voajeri ušli u prostoriju i navijali. Vanjica je vrištala i tražila još i još. Razbijao sam je, udarao kurcem. Neko me uhvatio otopzadi za guzove i počeo da steze. Bio je to lud provod. Voajeri su drkali, ja sam svršavao, Vanjica je stenjala i mešala guzom.

Dobro je da nas nisu silovali onako pijani i napaljeni. Pobegli smo sa žurke nakon kraktog ekscesa sa domaćinom koji nije želeo orgije. Jedan drugar manje.

Od tog se događaja nismo razdvajali. Mic po mic, ona se navukla na moj kurac kao narkos na heroin, a ja na njeno mlado telo. Otišlo je to toliko daleko da me odvela i predstavila svojim roditeljima. Otac, jedan flegmatiča tip koji, mislim, nije upamtio ni kako izgledam, ali majka, tetka Lela kako sam je prozvao, prava aždaja. I to dobra aždaja. Punačkih grudi, stegnuta, dupeta, dugih nogu od kojih se gubi pamet, garave kose, tamnog tena kože i očiju crnih kao ulaz u pakao. Izazovna, nestvarna, temperamentna, naviknuta da jaše kitu (ali ne svom mužu). Oduševila me već na prvom susretom, i na tom istom prvom susretu omrznula.

Počeo sam da sanjam o Leli, a jebao sam joj ćerku sve više i više. Lela je činila sve da svoje malo, nevino luče izvuče iz kandži takvog probisveta kakav sam ja. Verovatno zato što je već na prvom susretu videla sa kim ima posla. Verovatno jer je poželela da to što Vanjica voli na meni, gurne u svoja usta, pičku.

Počeo sam redovno da odlazim kod njih, da piljim u Lelu, da joj dajem signale očima. Nekih mesec dana kasnije, potisnuvši svoju mržnju prema meni, pozvala me telefonom.

-”Želim da razgovaram sa tobom”, rekla je ledenim glasom.
-”O čemu?”
-”Važnim stvarima.”
-”U redu”, rekoh sa oklevanjem. Cerio sam se u telefonsku slušalicu zamišljajuci na šta će to ličiti. “Nema problema.”

Došla je. Mirisala je na skup parfem, na seks i opasnost. Njeno se zategnuto, oštro lice činilo bogovski lepo. Stas je istakla uzanom suknjom do kolena, kurvinski dugom za te izazovne, punačke butine; skrivajući bedra, samo je dodatno izazivala. Tesna bluza, isturene sise bez brusa. Njihovo njihanje dok je promicala pored mene, vrckanje dupeta dok je ulazila u jedinu sobicu koju je iznajmljena garsonjera imala. Onda taj pakleni pogled crnih očiju.
Bio sam gotov, bio sam pečen. A znao sam zašto je tu.

-”Hoću da ostaviš moju ćerku na miru”, rekla je.
-”Sta nudiš?”
-”Sebe”, rekla je, bez da trepne.
Ponuda je bila prihvaćena.

Oborio sam je na pod, raspomamljen kao mladi majmun. Ona je jeknula, pokušala da me odgurne i udari, a onda me ugrizla za vrat, odjednom crvena u licu.

Čupali smo se, hvatali i džapali. Umesto da se brani, hvatala me za kurac i ljubila usnama vrelim kao furuna. Odeća je poletela sa tela i ubrzo ostadosmo goli. Držala me za narasli kurac, stiskala ga, a ja dograbio njene mekane, pomalo ovisnute sisetine sa parom straoblanih, nabreklih bradavica, pa prosto nisam znao šta da činim sa svim ovim slatkim mesištem u rukama. Predasmo se grehu sa oduševljenjem.

Klečala je i sisala mi. Dobro je to radila, malo halapljivo. Gutala je čitavu stvar, uvlačila do krajnika, a pri korenu drkala šakom. Drugom je naizmenično stezala moja jajca i dupe, mesila guzove, titrala muda. Hteo sam odmah da poludim i svršim u tim ustima, ali umesto toga, naterao sam je da legne na krevet, razmakne noge i divio se maljavom raspičju.

Balavio sam razdrljenu pizdu debelih, širom razmaknutih usmina. Grickao i lizao klitoris narastao do neslućenih dimenzija, strčeći kao mali kručič iz podnožja od crevnog mesa. Kotrljao sam ga među usnama i osećao kako se Lelino telo trza, bokovi pocupkuju, čuo kako jauče i stenje u sledostrasnim naletima. Stetgnu moju glavu butinama i na tren sam pomislio da bi htela da me ubije.

Oslobodivši se klinca, bacih se na njeno razbludno telo i otpočeh kopulaciju. Zabio sam se. Ona huknu, poljubi me u usta i ubaci jezik. Moj se harpun zabijao do kraja, do balčaka. Zaklao sam je koliko sam ga uterao. Počeh igru kukova, ona odgovori. Pojebasmo se mahnito i žestoko, tako da sam skakao po njoj, nalazio odraz na tim povelikim sisama, izletao i ponovo uletao celom dužinom uda u pećinu međunožja.

Nabio sam ga do kraja i sasuo svu spermu, Lela je sisala moj jezik i uživala u načinu na koji sam joj muljao sise.
Ležali smo goli i oznojani i mokri, kad ona reče:
-Moja ćerka…”
-”Uradiću šta si htela.”
-”Ne mislim na to”, reče Lela. “Htela sam da kazem da Vanjica izgleda ima sluha za pronalaženje dobrih jebača.”
-”Na mamu”, zaključih.
Ona me prihvati za kitu i poče da drka.

Od tada smo redovni. Istina, pomalo mi je žao što više ne svijam Vanjičine duge noge sebi oko vrata, ne dodirujem njene čvrste sise, glatku kozu i bedra…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x