utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Jebem sestru godinama

Jebem sestru godinama

Kod mene u goste došla je moja starija sestra od strica. Inače ja sam tad imao 21 godinu a ona 25. Ja I ona smo spavali u jednoj sobi u odvojene krevete, I bas me je palilo kada je vidim u gaćicama I brusu.

Jednog dana kod mojih roditelja su došli neki prijatelji a ja I sestra smo otišli u spavaću sobu mojih roditelja kako bi gledali film. Ležali smo u francuskom ležaju i ja sam tad ko omamljen počeo da čekam sestri nogu ništa ona nije reagovala. Nastavio sam lagano i počeo da joj mazim ribicu preko trenerima, I onda sam uvuko svoju ruku ispod trenerima i počeo da joj mazim več vlažnu ribicu i da joj zavlačim prstić. Moja sestra je bila totalno opuštena kao da se ništa ne dešava.

Onda u jednom momentu ona stavlja svoju ruku na moj nabrekli kurac I počinje da ga drka. S obzirom da su u susednoj sobi bili moji i postojala je mogućnost da banu, završili smo sa držanjem ja njene pičice a ona meni kurca.

Sutradan sam mojoj sestri predložio da odemo do vikendice koja je od mog mesta udaljena negde oko 4 kilometara. Kada smo stigli na vikendici odmah od ulaznih vrata je skočila na mene obuhvatila me nogama i počela da me ljubi. Odneo sam je do kreveta skinuo je i počeo da joj ljubim prelepe sise, a nakon toga se lagano spustio do pičice i lizao je kao lud. Ljubio sam njenu pičicu zavlačio jezik, nakon toga sam joj stavio moj nabreksli kurac I jebali smo se nekoliko puta dok se nismo izborili.

Nakon prelepog seksa smo ja i moja seka ležali goli u krevetu kojom prilikom mi je rekla da me je od malena gledala drugim očima. Ja sam isto oduvek imao neki čudan osećaj prema njoj ali nisam mogao to da iskaže jer ipak mi je ona sestra. Kada smo prebroditi to da smo brat i sestra i upustili se u avanturu sve je bilo lakše.

Ja sada imam 44 godine, moja sestra 48, oboje smo u braku imamo svoje porodice ali smo nastavili naša seks druženja do dana današnjeg. Moja sestra mi je poklonila iskrenu i pravu ljubav, nežnost koju mi ni jedna druga žena nije priuštila.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x