utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Jebozovna crnka Amra

Jebozovna crnka Amra

Zdravo ja sam Ziko i želio bi vam ispričati svoju neobičnu priču. Amru poznajem odavno baš kao i njenog momka Edu. Amra je crnka zgodna jebozovna mirna, plavih očiju. Uvjek mi se diže u njenom prisustvu naročito njen pogled osmjeh. Edo mi često priča kako je jebe kako ona svršava, uživa itd. Mene to još više napali.

Nekad kad smo skupa Amra me dirka ispod stola da ne vidi Edo. On nije nikad pokazivao ljubomoru jer on zna da nikad ja ne bi ništa s njom . Imao povjerenja. Znali smo se nekad ja i Amra sretati. U njenim očima vidim da bi voljela sa mnom. Opet ne bi radi Ede to uradio. Mada on s njom ne misli ozbiljno više su u šemi. Znam ja to vrlo dobro.

Amra me je prije s Gocom upoznala pa se s njom viđam povremeno. Edo ne zna za nas. Ja inače nikom ne govorim za svoje šeme i sl. Narod je zao znate i sami. Vremenom sam stalno mislio na Amru i j njen jebozovni pogled. Znao sam se tad toliko uspaliti da sam ga bacio.

Jednog dana Edo kroz šalu reče mi da kresnem Amru. Ja sam to začuđeno gledo iznenadilo me . Pomislih on nije normalan. Pa mi predloži da dođem u stan prije njih dvoje. Da se sakrijem i gledam ih. Meni je to bilo bez veze. Još mi reče biće mrak pa da umjesto njega ja pojebem Amru. Iako sam to uporno odbijao, on je inzistirao .

Jednog dana njih dvoje su otišli u stan po običaju. On mi posla poruku da dođem i da lagano pokucam I tako dođem u stan . Roletne su bile spuštene mrak kako Amra baš voli. Oni su već bili goli. Ja se skidoh i reče mi tiho da uđem u sobu i Amra već bila gola spremna. Meni je kurac bio dignut samo da joj stavim. On je bio pored kreveta i govorio joj kao da je on jebe. Nije se ništa vidilo. Ja sam Amri prišao raširio joj noge ona me čvrsto me zagrlila . Onda sam joj odmah stavio u njenu vrelu mokru pičku. Bilo je nevjerovatno lijepo i slatko kad sam joj ga stavio.

Ona je samo lagano stenjala, a ja joj sve jače gurao. Edo je samo govorio a ja čutao i radio he he. Dugo sam je jebao iako sam mislio da ću vrzo svršiti. Poslije mi reče da želi zguza. Ustala je i naguzila se a ja sam je uhvatio zguza i lagano joj ugurao i sve jače i jače joj nabijao. Ona poče svršavati zgrčiti. Uživala je i onda joj svršim po guzovima. Čim sam svršio Edo se popne na krevet i njih fvoje se nastaviše ljubiti. Ja sam se lagano udaljio iz sobe. Oni su ostali ljubakali se.

Ipak ostanem još malo da vidim kako to Edo radi. Znatiželja me opsjedala. Edo je nastavio gdje sam stao al ja sam izašo. Poslije toga mi je bilo mnogo lakše što sam konačno Amru pojebo. Sutradan kad smo se našli na kafi ona mi se smješkala. Razmišljo sam u sebi kad bi znala da sam je tu noć jebo. Naljutiila bi se zauvjek i na mene i Edu. Iako više nisam Edo mi je još par puta namjestio da je opalim. Ni dan danas Amra ne zna da sam je jebo. Bar sam miran. Nakon nekog vremena Amra se udala za drugog i otišla za Ameriku. Edo se takođe oženio imaju djecu. Ostalo mi sjećanje. Ja sam još uvjek s Gocom u šemi Amrinom drugaricom.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x