utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Jebozovna Jelena

Jebozovna Jelena

Ja sam Zole imam 45g. običan prirodan. Nisam obdaren al nijedna se nije žalila. Pričaću vam o Jeleni.

Prirodna plavuša sa plavim očima vitka zgodna jebozovna. Nismo se puno poznavali. Uvjek smo se samo pozdravljali. Okreto sam se za njom imala je dobru guzcu. Uvjek mi se dizao kurac na nju. Više sam je gledao u oči jer to me ložilo više. Ona je u vezi s mlađim momkom. Imao sam strpljenja bio sam uporan .

Na plaži sam povremeno pričao s njom zezali se kad je sama dolazila. Kako je vrijeme prolazilo zbližili smo se. Samo sam je gledao u oči. Reče mi da joj momak radi u Sloveniji i dolazi svakih 10 dana. To mi dalo priliku da je opalim. Pričala mi kako joj fali momak i kaže da ga nikad nije prevarila. Ja joj slagao da sam u vezi i da se ne viđamo.

Jednog dana smo sreli na drugoj plaži nije bilo nikoga izvela je psa. Tu smo se već počeli grliti. Reče mi da je strah da niko ne sazna. Ja sam joj reko da ne brine, jer nisam kao drugi koji rasturaju veze iz zavisti. Ta plaža je bila divlja kraj Une niko skoro ne dolazi. ona je imala na sebi haljinicu. Bilo je grmova gdje se može sakriti. Ispočetka se nećkala dok smo se grlili. Onda je odjednom me snažno zagrlila poljubila svojim usnama Osjetio sam strast kurqc mi se digao spustio sam joj ruke na butine ona je još više ppludila i rekla da me odmah želi.

Uhvatio sam je snažno za guzu gurnuo joj prste među noge. Pička joj bila vležna. Zamakli smo u grm i skinuli smo se goli ona se naguzila i ja sam joj kurac zabio duboko u ju. Zastenjala je i ja sam je jebo i mislio da ću svršiti brzo. Uhvatio sam je za struk i nabijao zguza . Ubrzo je vrisnula i svšila i ja sam sve jače jebo. Ne mogu vam opisati kako je bilo slatko. Pička joj bila vrela mokra Dugo sam je jebo a ona uživala a onda sam i ja svršio po njenim guzovima punomsperme je bilo. Poslije smo se obukli mazili i pričali Reče mi da se možemo naći opet kasnije.

I tako smo se nalazili dok joj momak u Slovenij radi. Jelena je baš dobra prirodna i reče mi da nikad nije ovoliko svršavala kao sa mnom. Meni je bilo slađe jer je tuđa he he. Čak mi rekla jednom da želi zbog mene prekinuti s momkom jer sam kao bolji od njega. Ja sam je odvrario od te namjere. To joj se svidjelo i što sam diskretan.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x