četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Jebozovna mama 3. dio

Jebozovna mama 3. dio

I tako idu dani. Svi bi nešto maznuli ali nije to uvijek tako. Ja dijelim sexualni život s starom i to nije loše. Volim kad je dotjerana, blještava, sexi odjeća ćini je izvrsnom za jeb. Na plaži bi izložila svoje okrugle dojke, raja bi upijala, a pogledi šarali od sisa do međunožja u kojem se krila napeta, debela pička. A k tome i dobro izjebana u više navrata. Bacala bi se po moru, plivala, a ja bi kao pristojan dečko, sve to gledao sa strane i uživao. Stara nikad nije bila halapljiva na muškarce, nikad ih nije upijala očima, ali kad je došla šansa da je netko dobro pojebe, to nije propuštala.

Žao mi je bilo samo što sam je kasno počeo pratiti, ali bila je to posebna uživancija. Nekad sam jedva čekao da se nešto dogodi pa da je netko pojebe. Ali trebalo je ponekad nešto smisliti, ubrzati akciju, i tu su bile moje patnje, smisliti nešto što prije. Ali nisam propuštao priliku da, kad bi nekud išli, imam primjedbu, ili prijedlog, kako bi se trebala obući. A ona, za divno čudo, uvijek bi to prihvaćala. A volio sam i kad je pripita, tada bih iskoristio priliku i dodirnuo je za pune sise, ili međunožje, koje je u takvim situacijma bilo žedno, vrelo, spremno za dobar kurac. Zamišljao sam da bil bilo dobro staviti joj cijelu šaku u tu njenu jamu, pa nek se trese. Uzdisao sam nestrpljivo kad će akcija.

To me nije spriječavalo da koristim svaku priliku da je dotaknem, osobito za njezinu pičku. Nije se bunila. Nisam je žalio. Na plaži sam doplivao do nje kad je izlazila iz vode. A kako je bio betonski dio i željezne ljestve za izlazak, stara je doplivala do ljestvi za izlazak. Pohitao sam do nje iza leđa i ulovio je oko pasa dok je još bila cijela u vodi. Nisam joj dao da izađe. Prvo sam je objema rukama prihvatio za njezine velike dojke. Ona se rukama držala za ljestve, s glavom iznad vode.

Bila je prepuna plaža. Dojke podatne u mojim rukama, naslonjen na njenu veliku guzu, sa, već, tvrdim kurcem. Daj da te pojebem – rekao sam joj. Šutila je. Počeo sam joj gnječiti sise a kurac joj sve više zabijati u njeno tijelo, obučeno u gaćice. Nije me smetala raja, mada sam primjetio da, osobito muškarci, gledaju prema nama. Nije mogla ništa reći ni izvući se iz mog zagrljaja. Spustio sam ruke na njeno međunožje, uvukao ih u gaćice i raširio njenu pičku.To ljudi s plaže nisu mogli vidjeti jer smo bili zaklonjeni betonom. Nemoj – rekla je.

Te tada sam joj uvalio ruku u pizdu, a ona je lagano uzdahnula. Mješao sam prstima po njenoj pički, a ona je sve manje držala kontrolu nad sobom. Znao sam da će ubrzo biti gotova.Mljackao sam po njezinoj pički, ona se uvijala, guzu gurala čas prema meni čas od mene koliko je to mogla zbog mene, nisam je štedio, razvalio sam joj pičku  koliko god sam to mogao, nije mi bilo važno tko nas gleda. Lud si – rekla je jedva. A pička joj velika, razvaljena. Mislim da nema tako debelog kurca koji ona ne bi progutala.

Prsti su mi bez problema upadali u nju, mješajući sokove njene pičke i mora. Stara je  bila svjesna da je pojebljiva, i s time je bila ponosna, a i ja na nju. Uistinu sam volio  što je takva, jedino mi je bilo krivo šta i ja ne mogu do kraja uživati u njoj. Zato sam odlučio, ovaj puta idem do kraja.  Kad je mogu jebati drugi, mogu i ja. I da se vratim njenoj izuzetno pički, masna i slasna, reklo bi se. Za divno čudo, upoznao sam mnogo mlađe cure, razvaljivao sam im bjesomučno pičku, jebavao ih ko krave, ali nisu bile ni približno mojoj staroj, uglavnom, imale su ishlapjele pičke, nisu bile ni do koljena mojoj staroj.

Stara je bila uvijek za jeb, mada nije to, barem ne na prvi pogled, davala do znanja. Ovaj put, rekao sam sam sebi, idem do kraja.

I ovako u nezgodnoj poziciji, u moru, s rukama u pički svoje stare, htio sam joj dati do znanja da nema više izvlačenja, jebanje joj ne gine, i to gdje god ja to hoću. Rekao sam joj, ok, idemo van iz mora, u svlačionicu, inače si gotova ovdje u moru. Nije odgovorila, nije ni mogla, već je bila dobrano rasturena, moji prsti je nisu štedjeli. Ali morao sam stati, ipak, bilo je na previše uočljivom mjestu, usred dana, uz betonsku obalu. Mada, pojebao bi je i tu, pred svima.

Odmaknuo sam se od nje, nažalost. Trebalo joj je neko vrijeme da se sabere, popavi gaćice, a to što su joj se bradavice ukrutile nije marila. Takva je izašla iz vode, pred budnim pogledima nekolicine muškaraca. Ipak crvenilo u licu joj nije nedostajalo, vidjelo se na njoj da se nešto događalo u vodi. Krenula je k našim ručnicima, ali, produžila je do svlačionice, mada sam ja bio u vodi. Očigledno je trebala još nešto dotjerati na sebi. Brzo sam se popeo na ljestve i izašao iz vode, te, gotovo trčeći došao do poluotvorene svlačionice. Nije se nadala, gledala je u pravcu svoje pičke i nešto popravljala oko nje.

Digla je glavu s rukom na svom međunožju. Odmah sam i ja produžio svoju ruku na njenu pičku. Tj. u njenu pičku. Nemoj, rekla je. Nisam je slušao. Sagnuo sam se i uvalio njenu golu sisu u moja usta. Uvlačio sam je u usta, lizajući ukrućenu bradavicu. S desnom rukom opet sam palacao po njnoj pički, potpuno mokroj. Vidjela je da se nema smisla opirati, nisam ni mislio stati. Ljevom rukom obuhvatio sam je oko struka da je još više privučem k sebi. S njenom dojkom u ustima i rukom u njenoj pici. Šutjela je, s kratkim uzdasima.

Ja sam sve jače mješao prstima u njenoj pički. Gotovo je doveo na rub svršavanja. Nemoj tu, molim te, jedva da je izustila. E to mi se već svidjelo, znaći može, samo gdje.Gdje onda, pitam je. Gdje god hočeš, odgovori jedva. Još jače sam sisao njenu dojku, gotovo je do pola uvukao u usta, a prsti su mješali u njenoj pici. Bila je gotova, bez izbora, morala se nagoditi sa mnom, inače ću je pojebati tu, usred plaže, pred svima, u gotovo otvorenoj svlačionici. Nemoj, opet je zaustila. Lažeš, rekao sam joj, pojačavajući tempo. Ne, kaže. Ok, onda raširi noge. Raširila je, nadajući se da ću prestati.

Tek tada sam je počeo obrađivati, zabio sam joj sva četiri prsta u pizdu mljackajući po njoj. Pička joj je slinila, bila sve vlažnija. Ona se naslonila na mene, nije više mogla izdržati, suzdržavajući se da ne počne glasnije jecati. Pustio sam joj dojku, videći da je gotova, digao glavu i lagano je poljubio u njena poluotvorena usta, ne vadeći prste iz njene pičke. Obuhvatila me oko vrata, s grimasom na licu, gotovo svršavajući, pička joj je bila toliko mokra da je iz nje počelo curiti po njenim jakim butinama. Kad sam vidio da sam postigao što sam htio, rekao sam joj: jebat ćeš se gdje god ja kažem i s kim ja kažem.

Gledala me u oči, gotovo svršavajući, ja nisam htio stati mješati njenu nutrinu. Ok? Kažem joj. Sad ćeš prva izaći van, ovakva razjebana, da svi vide da si jebačica koja nikom neće reći ne, ako te želi jebati. Ajde, izvukao sam ruku, punu njenih sokova, samo joj lagano popravio gaćice, da joj baš pička ne viri toliko van, zategnuo ih gore da otečena pička dođe do izražaja.

Sa strane gaćica vidjli su se rubni djelovi njene pice, i gotovo je izgurao iz svlačionice. Ja sam, nakon par njenih koraka, isto izašao van, te krenuo za njom. Lagano je hodala, njišući pozamašno guzu. A dobar dio muškaraca piljio je u njenu pičku i sise, osobito u pičku, koja je besramno na rubovima izvirivala van gaćica.  Ja sam produžio do mora, kud ću s tvrdim kurcem šetati po plaži.

By Nick

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x