utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Jebozovna Tina

Jebozovna Tina

Sa Tinom se baš i nisam puno sretao iako je živela u blizini. Sa njenom starijom sestrom, Dijanom, nekada sam se družio, ali smo se vremenom udaljili, jer ona već neko vreme živi i radi u gradu u kojem je završila i fakultet, ali se uvek fino ispričamo kada se sretnemo. Tina je, kao što rekoh, bila njena mlađa sestra. Jedino što o njoj znam jeste da je sigurno nekih devet-deset godina mlađa od mene i da je neverovatno slatka. To je bila oduvek.

Takođe znam da smo ja i još neki ortaci govorili da će sigurno biti jedna od najslađih devojaka u gradu. Izgleda da smo bili u pravu. U stvari, važila je za “opasnu malu” do koje nije lako doći. Nego, kao što rekoh, Tinu nisam često viđao, tako da nisam imao puno prilika da popričam sa njom, osim onog “ćao” nekada u prolazu, ali to njeno “ćao” je uvek bilo ispraćeno jednim prelepim, izazovnim osmehom i njenim, više nego preslatkim, zelenim očima koje bi me uvek i jedva primetno odmerile, a onda bi kao po nekoj navici i nakon nekoliko pređenih koraka bar još jednom pogledala ka meni.

Čuo sam da je i ona negde upisala neki fakultet i da zbog toga nije često u gradu. No, te letnje večeri sam svratio do jednog ortaka koji je držao prodavnicu muzičkih diskova. Samo što sam se vratio sa vikenda provedenog na Srebrnom jezeru, javio mi je da su mi stigli diskovi koje sam naručio. Nisam stigao ni da se presvučem već sam odmah zapalio kod njega, uzeo diskove i krenuo nazad, ali sam se na ulazu radnje sreo, upravo sa Tinom koja je izgledala, čini mi se, nikada bolje. Prilično visoka, sa nešto dužom crnom kosom, izbledelim farmericama i u kratkoj i uskoj beloj majici na bretelama, tako da joj se mogao videti goli stomak i pirsing na pupku.

– Hej! – rekla je, ponovo se služeći onim njenim magičnim osmehom. – Otkud ti ovde?

– Svratio sam da pokupim neke diskove koje sam bio naručio. Ti?

– Isto i ja. Trebala bih malo da obnovim muziku. Inače, prekosutra pravim žurku za devetnaesti rođendan, pa sam rešila to da prebrinem na vreme.

– Čekaj malo . . . devetnaesti?

– Pa, da! – opet se nasmejala. – Ne veruješ?

– Ma verujem, samo . . . izgleda da vreme baš brzo prolazi.

– Da, tu si u pravu. U stvari, mogao bi i ti prekosutra da se prošetaš. Bilo bi mi drago da dođeš. Doći će i Dijana pa je možemo iznenaditi.

– Pa . . . O.K.! Mislim da ću naći vremena, makar na pola sata.

Još jednom smo se pozdravili i ja sam izašao iz radnje. Samo što sam stigao do svog auta kojeg sam parkirao nedaleko ponovo me je dozvala.

– Sačekaj! – zastao sam gledajući je dok mi je prilazila. Stvarno je bila više nego slatka.

– Zaboravila sam nešto da te pitam. Koliko znam, oduvek si imao dobru muziku, pa sam mislila, ako to nije problem, mogao bi da mi pozajmiš neke tvoje diskove.

– Pa, važi samo ne znam koje . . . najbolje bi bilo prvo da vidiš šta imam pa ti izaberi šta ti se dopada.

– Odlično! Kada mogu da dođem?

– Sutra popodne sam kući, pa dođi.

Da, još jednom se magično osmehnula i opet je nakon nekoliko koraka, dok je ulazila u radnju, uputila ka meni onaj, navodno neprimetan, pogled preko ramena. Ja sam već bio u autu, ali to mi nije promaklo. Te noći, iskreno, nisam ni mislio o njoj. Više mi se motala po glavi devojka koju sam upoznao na jezeru. No, bar sam se do kasnih sati naslušao diskova koje sam pokupio. Sutradan popodne sam već imao goste, tačnije par ortaka sa kojima sam se po običaju fino ispričao i samo što sam ih ispratio i vratio se u stan, začuo sam zvono na vratima.

Otvorio sam i ugledao Tinu, na koju sam potpuno zaboravio da je trebalo da svrati, pa sam se potrudio da ne izgledam suviše iznenađeno. Pustio sam je unutra i odmah ponudio kafom i pićem, ali se, ipak, samo odlučila za hladnu limunadu s’obzirom na vrućinu koja je bila napolju. Na trenutak sam skoknuo do frižidera i vratio se u dnevnu sobu u kojoj je i ona bila. Već je stajala do police sa diskovima pažljivo razgledajući disk po disk, a ono što mi je prvo zapalo za oko jeste njena guza koja je bila pravo malo remek delo.

Sipao sam nam po piće i spustio čaše na sto, a onda se zavalio u moj udoban kožni trosed nedaleko od nje. Bila je u istim onim bledim farmericama, naravno, bez kaiša koje su joj super stajale, bosih nogu i u beloj majici do pupka na kojoj je velikim teget slovima pisalo “Sedžy”, tačno preko njenih grudi. Posmatrao sam je tako dok je lagano njihala zadnjicom, ljupko komentarišući neke naslove sa diskova. To njeno biranje je malo potrajalo, dovoljno da ćuteći uživam u svakom njenom pokretu. Nakon što ih je pažljivo pogledala, odvojila je par diskova na stranu.

– Evo . . . ove sam izabrala.

Prišla je stolu i uzela svoju čašu hladne limunade, a onda je počela da razgleda po sobi. I dalje nismo ništa progovarali. Jedino što se čulo bila je tiha muzika sa stuba. Lagano se, držeći čašu u rukama, došetala i do jedne stalaže na kojoj su bile neke moje fotografije.

– Hmm, ove slike se sećam. Čuvena žurka u hotelskoj sobi. I Dijana ima jednu. A, reci mi, dugo sam te viđala sa onom plavom devojkom. – pogledala je ka meni. – Jeste li još uvek zajedno?

– Ne . . . nismo. Ima par meseci.

Okrenula se ponovo ka slikama.

– Znaš, mnoge moje drugarice su bile zaljubljene u tebe. Neke su još uvek.

– Ti? – uzvratio sam prilično direktno.

Nasmešila se okrenuvši se ka meni. Malo je zastala, a onda ponovo lagano krenula po sobi, tačnije stala je blizu mene, a zatim je sela na sto okrenuta ka meni tako da su nam se kolena već dodirivala. Nežno je spustila do pola ispijenu limunadu pored sebe i još jednom me pogledala kao i obično.

– Znaš, oduvek sam se pitala kako se ljubiš.

Ovoga puta sam se i ja nasmejao. Mislim da mi je sve već bilo jasno. Znala je šta hoće.

– To je lepo. – rekao sam. – Šta ti misliš?

– Ne znam, ali imam želju da proverim.

Ponovo sam se nasmešio, na šta se ona lagano podigla sa stola i za tren se našla na meni. Prvo je par puta, nežno, njenim vlažnim jezikom prošla preko mojih usana tako da sam mogao osetiti njen vreo dah, a onda je krenula još strastvenije da me ljubi lagano se izvijajući napred – nazad što je bilo dovoljno da i preko njenih pantalona osetim koliko joj je pica bila vruća. Moje ruke su se već odavno našle na njenim guzovima, a kurac mi je toliko poludeo da sam mislio da će mi pući bermude. Ili od toga, ili od trenja njenih farmerica. I dalje smo se vlažno ljubili i mogao sam sve jače i jače čuti uzdahe koje je ispustala. A onda je krenula da mi otkopčava košulju ljubeći me i ližući po grudima sve dok je nije zbacila sa mene. Istovremeno je skinula i njenu belu majicu, a zatim i plavi brus ispod kojih je ostao par prelepih sisa.

Tada je skliznula sa mene i spustila se između mojih, raširenih nogu. Svukla mi je bermude, za koje sam bio emotivno vezan, a zatim i bokserice. Kurac mi je, čini mi se, bio nikada krući i veći što je i izgleda i ona zapazila, te ga je prvo nežno milovala rukama, čas gledajući u njega, čas u mene, a onda ga je počela ljubiti svojim već oteklim i još vrelijim usnama. Krenulo je neverovatno dobro pušenje. Lizala ga je, gutala, čini mi se sve do jaja, pa bi ga malo polila vrelom pljuvačkom, pa opet gutala drkajući ga u njenim ustima. U početku sam se nekako suzdržavao, ali kada više nisam mogao da izdržim, zaustavio sam je, ustao, podigao je i položio na trosed.

Ležala je na leđima i prilično lako sam joj skinuo farmerice,tako da su joj ostale samo drečavo žute tange zbog kojih je još više došla do izražaja boja njenog tela, koju je verovatno pokupila ovog leta na jednom od gradskih bazena. Krenuo sam da ih skidam polako ih povlačeći niz njene duge i vitke noge, a onda sam ih bacio iza sebe negde na pod. Ispred i ispod mene je ležala gola Tina, milujući svojim dugim prstima fino obrijanu picu. Jedino što je imala na sebi bio je pirsing na pupku i prsten na jednom prstu na nozi. Posmatrao sam je tako dok se talasala po mom trosedu i gledajući me tim njenim zelenim očima, bujne i nešto duže crne kose i nabreklim usnama, preko kojih je prolazila vrelim jezikom.

Kurac mi je i dalje bio kao jarbol i još uvek mokar od silnog pušenja. Lagano sam joj sklonio ruku kojom se igrala sa svojom picom i spustio sam glavu među njene noge. Rukama sam je pažljivo raširio i video svu lepotu njene vatreno crvene pičkice. Koliko bih je dotakao jezikom, toliko bi Tina poskakivala po krevetu, bivajući sve glasnija. Rešen da joj nekako uzvratim za dobro pušenje nisam se štedeo. Igrao sam joj se sa klitorisom, nabijao bih joj jezik koliko je god mogao da uđe.

Uzdisala je tako glasno, držeći me rukama za kosu. Imao sam osećaj da me je još više gurala unutra, a onda sam joj skupio i prekalupio noge prema njoj i krenuo da joj ližem onaj mali delić između guze i pice. Bukvalno sam je upravo na tom mestu praćakao jezikom, sve dok nije počela toliko da poskakuje krevetom i da povriskuje. Zastao sam i pomerio se pored kreveta, uzeo kondom iz pregrade ispod stočića, dok se ona još uvek dirala ne skidajući pogled sa mene, stavio ga, a onda sam je zavrteo ka sebi, tako da sam se ubrzo našao između njenih nogu koje su doprle do samog stola.

Podigao sam joj noge na moja ramena i krenuo još uvek nabreklim kurcem ka njenoj pičkici, koju je ona pažljivo raširila tako da joj se mogla videti usijana i vlažna rupica. Prvo sam joj lagano ugurao samo glavić, zadržao ga par sekundi, a zatim ga izvukao. Tako sam uradio još par puta, a svaki put bih ulazio koji centimetar više. I dalje me je sve vreme posmatrala širom otvorenih usta, a onda sam nežno prodirao i, kao po nekoj komandi, oboje smo zastenjali. Čini mi se da sam joj ga nabio skroz do jaja. Pička joj je bila tako uska i vrela da sam mislio da će istopiti i sam kondom.

Krenulo je kresanje godine i ja više nisam umeo da stanem. Jebao sam je sve više, sve brže, sve jače, dok je ona bila toliko glasna da me je više boleo kurac za komšiluk. Sa takvim zadovoljstvom sam je jebao da to ne mogu da opišem. Prilično dugo sam joj ga nabijao u toj pozi. Kapi znoja su mi već umivali lice i telo, a onda sam ponovo stao i seo na trosed dok je ona zakoračila preko mene. Levom rukom se oslonila na naslon iznad moje glave, a desnom je pridržala moj kurac nažno se nabijajući na njega. Posmatrao sam je dok je zabacivala glavom i mahajući već razrušenom kosom iznad mene. Tako se slatko nasađivala, da sam mislio, da sve to traje čitavu večnost. Neverovatno! Kako je mešala po njemu, na trenutak sam morao da mislim na čitav niz gluposti da ne bih svršio.

Izgleda da to moje skretanje misli nije imalo nikakvog uticaja na mog “prijatelja” koji je i dalje bio čvrst i krut. Ponovo sam je, nakon nekog vremena, nežno podigao od sebe, okrenuvši joj preslatku guzu ka sebi. Onako, otpozadi. Stajao sam, tik iza njenih guzova, dok mi je ona, raširenih nogu i, držeći se za naslon kreveta, ponovo uputila onaj njen čuveni pogled preko ramena. Čekala je da joj ga ponovo nabijem. To sam i uradio. Opet je zastenjala dok sam joj ovog puta, definitivno, razarao vrelu i vlažnu pičku.

Držeći je za kukove pomislio sam da joj ga nabijam do samog grla i nisam prestajao. Nešto kasnije sam olizao moj kažiprst na levoj ruci i polako joj ga nabio u guzu. I to joj se svidelo, pa sam izvadio kurac iz njene pice i usmerio ga ka maloj ružičastoj rupici, tačnije u njenu guzu. Istog trenutka, kao da se ukopala. Naglo je ućutala i nije se pomerala. Kao da se pripremala da joj ga nabijem u dupe. Opet me je pogledala dok sam, nikada teže, prodirao u nju, sve dok nije zagrizla prvo svoju ruku, a zatim i naslon od kreveta, a onda je krenula sa uzdisajima i dalje ne pomerajući se. Nabijao sam ga polako, u početku samo do pola, a onda i celog. Ubrzo je i ona počela da se njiše, a onda je spustila svoju levu ruku prema pici i počela da je mazi. U startu je to radila lagano, a zatim sve brže i brže. Bivala je sve glasnija, i više nisam mogao da izdržim.

– Svršiću! – povikao sam, dok se ona neverovatnom brzinom okrenula ka meni i skinula mi kondom. Sela je tako da joj je moj kurac bio u visini glave. Počela je strasno i snažno da ga drka. Širom je otvorila usta i isplazila jezik, čini mi se do sisa i gledala me pravo u oči. Noge su mi zadrhtale, i mislim da odavno nisam doživeo takav orgazam. Mlaz sperme joj je leteo po licu, ustima i jeziku, a onda ga je nabila sebi do grla i svog iscedila. Mislio sam da ću se srušti.

Više me ni noge nisu slušale tako da sam ubrzo zalegao na krevet, pokušavajući da se povratim. Još neko vreme me je ljubila po licu i telu, a onda je skupila svoje razbacane stvari i otišla do kupatila. Za to vreme sam nekako navukao moje bermude, dok se opet nije pojavila u sobi potpuno sređena.

– Trebalo bi da idem. – rekla je osmehnuvši se i uzimajući diskove koje je već bila sklonila u stranu. Krenuo sam da je ispratim, a onda me je pre izlaska, još jednom strasno poljubila.

– Znaš, kao mala sam maštala da mi baš ti budeš prvi, ali mi se delimično ta želja ostvarila. Do sada nisam nikada u guzu, pa eto, tu si prvi.

Oboje smo se nasmejali, a podsetila me je i na njen rođendan na koji sam i otišao. Sutradan, na njenom rođendanu stigao sam među poslednjima. Dao sam joj poklon na šta mi je ona, sa osmehom šapnula na uvo, da je od mene poklon već dobila. U međuvremenu me je upoznala sa društvom i sa njenim dečkom, za koga nisam ni znao da ga ima. Simpatičan momčić, tu možda par godina stariji od nje. No, čitavo veče sam proveo sa Dijanom koja je već bila tu i sa još nekim našim starim ortacima. I ja, i Tina smo se ponašali tako kao da se ništa nije desilo, ali bi mi, s’vremena na vreme, uputila koji pogled. Kada sam krenuo obe su pošle da me isprate. Tina mi se zahvalila što sam došao.

– Jesi li sutra slobodan da ti vratim one diskove? – upitala me je ne skidajući osmeh sa lica.

– Jesam. Popodne sam kući pa skokni.

– Odlično! Vidimo se onda sutra. – poljubila me je u obraz i krenula niz hodnik prema sobi u kojoj je čekalo, već prilično opijeno društvo i njen dečko, naravno.

– Ah, da . . . – dodala je Dijana. – Mislila sam da ti ja donesem te diskove, pre no što krenem nazad, ali je Tina insistirala da to uradi ona. Uostalom, tu je do kraja leta, pa je rekla da će od tebe pozajmljivati diskove dok ih ne bude sve presnimila. Ume da bude dosadna.

Osmehnuo sam se i pogledao ka Tini koja mi je pre ulaska u sobu još jednom poklonila osmeh i onaj njen pogled preko ramena. Izgleda da je znala šta hoće, a i ja nisam imao ništa protiv toga. Uostalom, biće zanimljivo do kraja leta, zar ne?

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x