četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Kako ova 39-o godišnja mama doživljava orgazam putem analnog sexa

Kako ova 39-o godišnja mama doživljava orgazam putem analnog sexa

Nakon što je žena i majka pročitala članak na sajtu Cosmopolitan, koji govori o ženama koje su probale analni sex, ali im se nije svideo, ona je kontaktirala redakciju časopisa i ispričala svoju priču.

Osećala sam se loše zbog žena koje su imale analni sex, ali ga nisu volele. Mi smo gospodarice svoje sexualnosti i treba da uživamo u svemu. Ja volim analni sex (ali mrzim oralni), i znači ja sam sada čudna? Pored sebe imam nekoga ko me voli i ceni takvu kakva jesam.

Prvi put sam probala pre 15 godina, sa svojim mužem. Imala sam fantazije o tome i ranije i sve sam više priželjkivala i očekivala sam da ću analni sex voleti isto koliko sam volela i da maštam o njemu. Ranije smo probavali igre sa analnim sexom, koristeći prste i svaki put mi se sviđalo. Ne govorim sa prijateljima previše o tome, zato što postoji odbojnost prema ženama koje vole analni sex. One obično budu ili drolje ili lažu samo da bi udovoljile muškarcu. Ni jedna od ove dve stavke nije tačna za mene.

Uglavnom, prvi put, on se plašio da će me povrediti. Rekla sam mu da probamo, pa ako me bude bolelo, rećiću mu da prestane. Prvi put i svaki naredni put, osećaj je bio neverovatan. Dobijala sam orgazme od kojih sam izluđivala i često sam mislila da je moja G tačka u anusu. Mogu da doživim orgazam putem analnog sexa, ali ponekad sam doživljavala i duple orgazme kada mi je muž stimulisao i klitoris. Prvo jedan, pa drugi. Dođavola, to je nešto dobro! Moja pretpostavka je da mogu lako da svršim. Moji koraci su uključivali prvo vaginalni sex (bez orgazma), malo igranja sa prstima ili igračkama i onda analni sex. Morala sam da budem baš jako, jako napaljena da bih doživela orgazam putem analnog sexa. U početku osetim malu bol, ali to nekad samo pomogne u orgazmu.

Analni sex imamo samo nekoliko puta godišnje, jer imamo dvoje dece ispod 18 godina, a od njih je jedno sa posebnim potrebama i stvarno je teško da izdvojimo vreme samo za nas dvoje. Ako ste roditelj, analni sex zahteva sreću, dobro zdravlje i dobar tajming.

Ako ne volite prst u guzi, nećete voleti ni analni sex. Ako vam mali „plug“ za guzu ne prija, jednostavno nemojte ni pokušavati. Ozbiljno. I to je skroz OK! Možda možete da pokušate drugi put ako baš stvarno želite, ali ako nije za vas, jednostavno nemojte pokušavati više. To bi trebalo da bude prvo pravilo analnog sexa: Radi samo ono što ti prija. Ako ne prija, nemoj! Ni zbog sebe, ni zbog druge osobe.

Analni sex sam imala samo sa svojim mužem i bili smo u braku nekoliko godina pre nego što smo se upustili u to. Rekla bih da ne želim da probam to sa nekim drugim u koga nemam potpuno poverenje. Ako partneru kažete da prestane, a on to ne uradi, može vas ozbiljno povrediti. I još jedna stvar, vrlo je važno da ulazi duboko samo onoliko koliko prija. Ako ima manji penis, duboka penetracija može biti ok, ali ako ima veći, može samo da uđe do pola, pre nego što počne da boli. Kada je već unutra, blago pomeranje napred nazad ili potpuno izvlačenje može jako da prija, a posle toga, svaka poza je dobra.

Koristite mnogo lubrikanta. Ako mislite da je dovoljno, uzmite još. Ja volim samo lubrikante na bazi vode. Vazelin je produkt petrohemije, a to ne želim u svojoj guzi. Ja takođe raširim i peškir, zato što lubrikant curi. I koristite kondome. Moj muž i ja smo godinama u braku, pa nema šanse za polno prenosivim bolestima, ali opet koristimo kondom. Mislim, ozbiljno, da li on želi komadić izmeta u svom penisu? Infekcije, dobrodošle.

Evo još jedan koristan savet: Idite polako. Najbolje bi bilo kada bi žena mogla da radi pomeranje. Tako da, žena gore, muškarac dole. Makar dok ne uđete u fazon. Još jedna stvar koja bi dobro prošla je ako ležite sa strane kreveta, a zadnjicu podignete jastukom. Tako on može da podigne vaše noge i uđe precizno. Mora da ulazi centimetar po centimetar, tako je najbolje.

Što više maštate o tome i priželjkujete, veća je verovatnoća da će vam se analni sex dopasti isto kao i vaginalni sex. Potrudite se da budete baš napaljeni pre nego što pokušate i zapamtite: ako imate analni sex samo zbog vašeg partnera, radite pogrešnu stvar. Postoji gomila razloga zašto bi trebali da imate analni sex, a ovo nije jedan od njih!

Izvor: www.cosmopolitan.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x