četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Kako sam iznenada izdrkao starijem muškarcu

Kako sam iznenada izdrkao starijem muškarcu

Bili smo kućni prijatelji. Ja, moja supruga, stariji gospodin i njegova supruga. Dogodila se tragedija sa suprugom od starijeg gospodina i on je ostao sam. Utjehu smo tražili u ribolovu, i pričali o svemu i svačemu.

Jedne večeri tema je bila kako da se dotični gospodin vrati u seksualni život, s obzirom da je on prešao sedamdesete godine. Moj prijedlog je bio preko nekog oglasa… i nakon nekoliko trenutaka poslije našeg razgovora, gospodin je morao na pišanje.

Otišao je par koraka dalje iza visoke suhe trave i počeo je urinirati. Ja sam iz radoznalosti malo promijenio položaj i vidim kako on maše svojim spolovilom lijevo, desno, gore, dolje…nije to bilo ništa posebno, nego ono što je on imao među nogama. Njegov kurac je bio polukrut, debeo i veliki…moja procjena preko 20cm. Ostao sam zapanjeni.

Mislim da me je on krajičkom oka primjetio i malo se nasmješkao. Nije ga pospremio, nego je prišao do mene i zamolio me da li bi ga ja vratio u njegove gače. Ja sam pocrvenio, i drhtavom rukom ga uhvatio, i polako ga vračao u njegove gače. Kako je bio velik, još je malo porasao u mojoj ruci, pa je bilo poteškoća vratiti ga. Ja sam mu rekao da ga mogu vratiti u gaće ako mu otkopčam remen sa hlača, skinem malo hlače i onda mogu to obaviti.

Gospodin je samo klimnuo u znak odobrenja, a ja sam počeo otkapčati njegove hlače. Kad sam ga svukao, oči su mi se proširile. Takav komad nikad nisam vidio.duga crna dlaka, kurčina koja je debela, velika, jaja ko da nije imao, pa sam ruko prošao po njima. Između nogu također velike crne dlake…

Nisam mogao odoljeti pa sam malo navukao kožicu gore, dolje i prestao. On mi veli da je tako super i da još nastavim. Meni se moj kurac počeo dizati. Prvi put u mom životu na mušku osobu. Ja sam oženjeni i u sretnom braku, ali sam osjetio nešto čudno u sebi. Nakon nekog vremena drkanje njegovog kurca, ruke me počela boljeti.

U meni je bila želja da još potraje i da mi ga gurne u usta. Ne mogu opisati taj osjećaj. Kad je svršavao, to je bilo toliko sperme da mi je šaka bila cijela mokra. Oprao sam ruke, vratio se do njega, obrisao maramicom njegov več mlohavi kurac i vratio mu ga u gače.

Nastavak će biti za koji dan kako smo provodili dane i noći..

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Millo

dobra prica

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x